„СРБИ СУ НАРОД МРЖЊЕ, ОНИ СУ КАО ПСИ!“ (ВИДЕО)

„SRBI SU NAROD MRŽNJE, ONI SU KAO PSI!“ (VIDEO)

9 septembra 2021

Bivši hrvatski amdiral Davor Domazet Lošo u jednom podkastu na Youtub komentarisao je dešavanje na dan ustoličenja na Cetinju, i tom prilikom Srbe uporedio sa psima.Ustaša je bez problema počeo da pljuje naš narod i da govori kako smo mi narod mržnje, a onda podrugljivo prokomentarisao dešavanja na Cetinju.

– Srbi sve mrze. Oni su narod mržnje. Nema u njihovoj duhovnosti ono što ih Hrist uči. Kod njih je to proforma. U najveću svetinju crnogorskog naroda ti dođeš, pa ne možeš tamo doći na silu. To je čist okultizam. Oni se ponašaju kao psi.

– Zamislite, oni su došli helikopterom. Oni ono glumataju zastore protiv metka. Sad lupaju kako su snajperi pretili. Ne oni sada prave teatar. Oni se prikazuju kao žrtve. Sad imamo povampireno ustaštvo.

KOMENTARI130 komentara

 1. da da says:

  Ova glupa masa nosi prezime još od austrougarske sprdnje od države,od čoveka koji se udao u ženinu kuću,domazet,lakše je bilo dobiti posprdno prezime i ajmo dalje,onda je došla Jugoslavija u kojoj se svako mogao školovati besplatno i ovaj nikogović je to iskoristio i postao oficir i zakleo se svojim životom da će čuvati tu istu Jugoslaviju,koju je prvom prilikom izdao i pokazao svoje pravo lice da potiče od nikogovića i neopevane đubradi kakva je i on sam.Naravno i dalje pljuje sve oko sebe smeće ustaško.

  • ostrogorski says:

   Slovenci zeta, koji dođe na ženino imanje, zovu PRIPIZDEK.

   • doktrina soka says:

    A SRBI PRIZETKO,CRNI GAVRAN.

    • Kulak says:

     Znam puno Srba koji se prezivaju DOMAZET.Ovo je onaj pokatoličeni.Južno od Otišića prema Sinju,tamo se najviše pokatoličivalo.On je taj konvertit,otpad.

     • Ivke says:

      Lose se zove ... jok on nije LOS :) joj budaletine vidi nasta lici

      • Pravda says:

       Ustasa rodili ga psi.

  • Budimir Vuković says:

   Još se od nas mnogi sjeća ustaše iz kuće cveća

   • ko says:

    „Hrvati SU NAROD MRŽNJE, ONI SU KAO PSI!“ Tako je ispravno magarcino Lošo.

    • Anton says:

     Apsolutno točno!

  • milos says:

   pa tito ih je promovisao, jer svi bili u domobranima. istini za volju ustase nije. zato se vojska i raspala. nepojmljivo je da je ovako djubre bilo oficir a kamoli admiral JNA!!!

   • Karital says:

    Na brodovima JRM, sposobniji je bio zastavnik hrvatske nacionalnosti od poručnikaa korvete srpske nacionalnosti.Osobno sam se uvjerio u to služeći na PO 93., u Šibeniku.Zapovjednik broda iz Vršca nije znao pristati brodom uz rivu.To bi uvijek radio zastavnik Beneta, a naročito prilikom dolaska u Loru.Srbski kadar je imao izmišljena radna mjesta.Izvjesni poručnik fregate iz Šabca, imao je zadatak da pije alkohol.Do podne bi bio komiran od alkohola.Da skartim priču:Niste rođeni moreplovci.Za vas je pešadija i rov.

    • Alo usranko says:

     Ti si idiot i umišljena budaletina iz Sfrj-ota."Barakude" u vaterpolu moš misliti. Kao da samo hrvati imaju more na svetu koje i nije pravo more nego zavučeni zaljev.Teško brodom kormilariti i navigirati ko da je to nuklearna fizika. Spominješ neku nesrećnu dušu kao primer.Osim toga prisvojili ste južni deo od Splita koji je u stvari srpska travunja. Dok severni deo od krka do trsta je talijanski, stara venecija.Sve to zahvaljujući germanskoj politici koja se polako gasi najezdom arapa,turaka,crnaca...Polako nestaje i jeretička crkva iz vatikana. Kad dođe vreme naplate računa ko će onda da vas brani izrodi.Nažalost većina Srba je bednih shvatanja, prodane duše ko što ste i sami tako da ćete najverovatnije ostati nekažnjeni.Ali uvek će ostati pojedini koji vam grehe zaboraviti neće. I još se usuđuješ da pišeš srpskim jezikom bedniče.

     • Ivke says:

      Pusti ga , previse je glup kad tako pise ... znas ujke nemaju pijance i sl. Pa vecina oficira je napijalo od dosade ponarocito kada su dezurali . A kod mene su te pijane budale bili kurvati i Balije... srba je bilo a eto oni bas u ovom slucaju i nisu pili

    • VRSK says:

     Da a kada su naši brodovi lupali po Dubrovniku onda ste plakali. Vi niste ni za rov ni za more a da ne pričam za aviaciju hahahaha dobro možda poljoprivrednu. Hahahahaha

     • Karital says:

      Za avijaciju....pa vaši piloti su padali ko glineni golubovi devedesetih.Pešadijci ste dobri, ali more, to je za vas špansko selo.Halo polizanko!Ništa mi nismo prisvojili, sve je ostalo kako je bilo prije.Vi do Ulcinja nemate ništa.To je Crna Gora.Od Krka do Trsta nije ni bilo talijana.Došli su nakon prvog svjetskog rata na ta područja.Drug Tito i naši partizani pobrinuli se da se okupirani teritorij vrati Matici Hrvatskoj.SFSN!

      • Gaga says:

       Lakse malo ostalo vas 2,5 miliona...Slavonija opustela ...italijana 60 milke ima majke da vam se najebu.A Madjari nisu potpisali ugovor o granici sa Hrvatskom ...tek kad oni navale...sta ce od vas da ostane...

       • Karital says:

        Kao da je vas više Gaga?Može Talijana da bude i 100 miliona, ništa to nama ne znači.Talijani su dobri gosti kao i Mađari i kao takvi su uvijek dobrodošli.Orbana za sada drže nad vodom, ali ako nastavi sa ovom politikom, brzo će završiti pod vodom.

     • Pravda says:

      Oni, hrvatijanci su podrijetlom iz srednje azije a tamo zna se stocarstvo je glavna privredna grana. Ljudi pricaju da jos uvijek tamo ima kozojeba. Oni hrvatijanci i nisu za bolje.

      • Ivke says:

       Voledu oni i ovce a ponarocito magarce u zadnje vreme samo magarci su im decko :)

     • jovan says:

      Hrvate ( Srpski otpad) koje je Vatikan dvovekovnim gmo inzinjeringom napravio naciju ljudozdera koja nikada nije postojala u istoriji, i bez istorijskih artifakata, spomenika i dr, oni su prisvojili i Dubrovnik i sva ostrva, i uskoke, i sve, i uz pomoc Vatikana i Zapada cine ljudozderstva u XX veku nad Srbima. Najsrpskije gradove u XIX veku Dubrovnik i Cetinje danas guraju kao centre ustasa-hrvata. Ali kako zivimo u vreme lazi globalnog sveta Velikog Brata, lazi se papagajski ponavljaju i Hrvati njihove osobine ljudozderstva pripisuju nama Srbima, i ovakvi likovi kao sto je Domazet imaju prostor da lupaju gluposti, i njemu slicni komentatori kao Karital i sl.

      • Karital says:

       Laž je vaše najjaće oružje.Interesira me kad su to nastali Srbi i od kog su nastali?Jesu u početku bili katolici ili pravoslavci?Jovo, ne piši više jer me nasmejavaš tim svojim nebulozama.Zar si slep pri zdravim očima kod Cetinja?Za stanovnike Cetinja volite reći da su kopilad talijanska.Takvi kao ti mogu doći u Dubrovnik i Cetinje skrivečki, neopaženo i tako se vratit natrag u Trebinje.

       • doktrina soka says:

        Ajd ne seri,kad vam Trebinje zavrne vodu,krepat cete od zedji i gladi. STIHA,MIRNI.

        • sava says:

         samo treba vratiti vucurevica za ministra turizma dubrovnika..

       • jovan says:

        Pa uzmi popis stanovnika Cetinja i Dubrovnika od pre samo 100godina- 100% Srbi, nigde ni jednog jedinog Hrvata, niti jedno jedinog Montenegrina! Tvoje neznanje te ne oslobadja da lupas gluposti i pises novokomponovanu izmisljenu istoriju o nepostojecim nacijama Hrvatima i Montenegrinima. Jedino je tacno da su mnogi Srbi u Dubrovniku, Cetinju, Splitu, Dalmaciji, ... bili katolici, ali to nisu nacihe bile.

        • Karital says:

         Pa i nadbiskup Dobrec je promjenio prezime u Dobrečić da bi bio Srbin.Nema Srba katolika, osim nekolicine u Sutomoru koji se iz straha izjašnjavaju Srbima.Ne pričaj o naciji kad srbi nisu prvobitna nacija.Taj naziv su dobili od drugoga.

         • jovan says:

          Koje nacionalnosti su bili kralj Nikola, Njegos,... Rudjer Boskovic, Gundulic,...????? Srbi! Montegrinu i Hrvati nikada nisu postojali na teritoriji od "Vardara pa do Troglava", a tek udruzenim zlocinackim poduhvatom Vatikana i Austrougara, Engleza, u XIX veku krecu da prave novokomponovane nacije na stetu Srba- upisuju katolicke Srbe u tzv.Hrvate, Crnogorce, Makedonce, i najnovije tzv.Bosnjake, ..pravili Arbaniju iako nije bilo ni 50% Arnauta na toj teritoriji i oduzeli hiljadugodisnju srpsku prestonicu Skadar. Doktor nauka iz Bugarske Teodora Toleva je ubijena jer je objavila doktorski rad o tom udruzenom zlocinackom poduhvatu protiv srpskog naroda, pa papino pismo mitropolitu Danilu Dajkovicu transparetno pokazuje nacin kako se stvataju "umjetne nacije" kao sto su montenegrini, hrvati, makedonci, bosnjaci od srpskog naroda! Ti to ne mozes da shvatis i razumes jer si ogranicen i ne vidis siru sliku i samo ponavljas Zapadnu propagandu u koju ti slepo verujes i sledis.

          • Karital says:

           Pa samo ime SRBIN ti govori sve.Vi niste postojali kao nacija pod imenom SRBI.To ime ste dobili od drugih naroda.Taj naziv se nije odnosilo na naciju već na nešto drugo.Prvotni naziv bio je Rašani, da bi kasnije prihvatili naziv serv ili sluga.To ime su vam dali bizantinci.U svakom slučaju, Albanci i Hrvati su stariji narod od srba.

       • jovan says:

        Hrvati nikada nisu ziveli na Balkanu, ovi danasnji su odlukom Vatikana i Austro-shvaba katolicke Srbe upisuju kao hrvate. Tatarsko-ingusetsko pleme Bugari njih dest hiljada okupiraju Sloveno-Srbe( stranci su ih i kao malabrojni u odnosu na domicijalno stanovnistvo (ceo Balkan zive srpska plemena-Iliri), prihvataju njihov jezik, kulturu, jedino ostaje naziv- Bugari, a tek Arnauti su nebitni i nikakve veze sa Balkanom nemaju veze, zna se dan i minut kada su ih doveli, i sami Turci su ih zvali Arnauti sto znaci dosljaci!!! Znaci pojma nas!

        • Karital says:

         Tko je doveo Arnaute?

         • jovan says:

          Sa rimskom legijom u II veku, i ostaju zanemarljiva manjinska planinska grupa nepripadajuci tadasnjem ucvilzovanom svetu,  u odnosu na vecinsko srpsko-slovensko(ilirsko) stanovnistvo na srpskoj  zemlji sve do turske okupacije srpskih zemalja. To potvrdjuju i Turski popisi na Koso u po propasti srpskih feudalnih drzava. Potom, njihova zverstva nad porobljeni srpski narod menja etnicku sliku plus sto je ogroman broj danasnjih Arbanaca su potomci Srba, jer to je osobina Srba da se poturcuju, arbanizuju, pohrvacaju, i danas montenegrizuju ili povojvodjaniraju, (verujem da si i ti jedan od njih), menjali imena i skracivali prezimena! I pored zverstva nad Srbima i turske okupacije oni su bili manje od 50% u novokomponovanoj Albaniji 1912.nasilno stvoreno od strane Austrije i Engleza, kada im prave jezik i drzavu na stetu srpskog naroda. Za razliku od tebe konvertuta postoji primer albanskog  akademika koji je vratio na svoje prezime 'ic, kada istrazivsi svoje poreklo nasao da je SRPSKO, kao sto je i kod 90% danasnjih arnauta. Ali agresivna antisrpska kampanja bombama i medijima, poslenjih 30godina pokusava sve to da zabranama istine da favorizuje Shiptare, Hrvate, Montenegrine, Bosnjake, ... laznom istorijom.

          • Karital says:

           Sad mi reci o kome se to albancu radi koji je otkrio svoje srpsko poreklo?Ako misliš, na Kaplana Burovića, onda je u pitanju Dukljanin-Crnogorac, po vjeroispovjesti katolik.Mogli bi ga svrstati u Hrvate.Dolaskom na sadašnje prostore, Albanci zatiču Ilire, ne i Srbe.Vi bi voljeli da ste Iliri.Da imate Batona,Teutu,da ste Dalmati i Japodi,da ste u ovim krajevima od nastanka civilizacije.Ima koje ime Teuta kod Srba?Kod Albanaca i Hrvata ima.Na Kosovu su Dardanci bili prije Srba, osim, ako pitamo Deretića.Nisu se divlji katolički Arnauti moglo posrbiti.Nemaju oni ništa sa srbima.Konvertiranja je uvijek bio i biti će.Činjenica je, da su Srbi prvi konvertiti na ovim prostorima.

         • Radojko says:

          to znaci da su franjevci dobili ime po franji (tudjmanu)? uzmi sranjo - karital dnk analize pa ces videti da vas je 70% nastalo od srba, a ne od franjevaca..

          • Karital says:

           Radojko, crni sine franjevci su dobili ime po sv. Franji Asiškom.Po tom svecu, katolici dobivaju ime. Po njemu je dobio ime i naš Franjo.Imaš razne verzije kao npr.,Frane,Franc,Francisko,Francesko, Franjo,Franja itd.A što se tiče DNK, mi nemamo veze s Turcima.

         • sava says:

          djordje manijak..

    • Suzuki Vitara says:

     Karo sam te loso, pa patis, ko frajlica mala. Bio si ti na mom aktivan ko zvrk, dok te nisam skartirao. Ti si bezkoristan kao svaki potrcko, pa ne shvatas da su im Srbi naredjivali sta da rade, kao svakom slugi.

    • Radojko says:

     zbog toga su oficiri srbi se demobilisali ili hteli. ali tad bio prokleti kljuc, a isad ga ima, nije bilo oficira hrvata i tito domobrane ubacivao i oni brzo napredovali jer ih nije bilo puno..u ovom miljeu je i ovo govno proslo..

    • Radojko says:

     pa kad ste istrebili srbe iz dalmacije. e sad sledi biblijska..

    • Belini says:

     Ta srpska pešadija i rov uništili su hiljade hrvatskih ulizica koji se se borili (kukavički) u Austrougarskoj vojskci, a posle kada su videli da ona gubi rat su junački pobegli i molilil Srbe za milost. Pročitajte samo šta o vama i vašoj hrabrosti misle ti isti kojima ste se uvlačili u zadnjicu. U podršci Hitleru neću ni da pričam.

    • Rade says:

     Ja sam oficir a ovo je ortodoksna glupost, službu sma imao u Hrvatskoj na moru.

  • Odvratno says:

   Najverovatnije skriveni jezuitski igrač koji provodi staru agendu iz sotonske centrale.Jezuiti,kakvo lažno predstavljanje.Hahaha. Većina bivšeg sistema jna u kojoj su glavnu reč vodili hrvati i slovenci, niži činovi ostali, su bili primitivni ljudi iz ruralnih krajeva koje je samo interesovala stan, plata, beneficije, veći čin i da promene što više žena u mlađim danima.Kao i ovaj izrod iz sinja.Samo visi na onom ustaškom kanalu podcast velebit i priča o svetskim zaverama koje je pročitao na internetu, a usput provuče ovakve bombastične izjave protiv Srba. Vrede izjave ovakvih skotova da ljudi vide što velika većina današnje ndh još uvek misli i kuje. Hrvati duguju Srbima,a ne obrnuto.Ukrali su jezik štokavicu čak i naziv ustaša koju su skovali nevesinjski ustanici 1875. Ne brinem ja za ovakve odradiće ga Božja pravda na strašnom sudu gde ću i ja biti jedan od svedoka.

  • Željko says:

   Susjedi ovu badalu i onog Bujanca ne sluša niti 5% stanovnika u Hrvatskoj! Umjesto da uživa u nezasluženo visokoj mirovini on lupa stalno, svima je dosadio u Hrvatskoj!

  • Simon says:

   Povampireno? Ustaštvo u Hrvackoj nije ni umrlo. Ovo što ih Tito ubaci u Srbiju, samo vam sve više pomažu.

  • Anton says:

   Svaka vam čast na komentaru. Poznato je da se kurve prve za kamen hvataju.

 2. RASPUCHIN says:

  On je bio Brozov pitomac i admiral u JNA kao i gomila drugih koji su radili za ustaše a isti i dalje vladaju Srbima pa čak i u sred Srbije. Žalosno je što ih i dalje štite njihove kolege porijeklom Srbi koje je JNA pretvorila u j"U"goslovene.

  • padre says:

   Ovo ti baš nema nikakve veze! Da si barem ubacio neku vešticu!

   • RASPUCHIN says:

    Možda vješticu poznatu kao Petar Stipetić? Mas-Pokovac koji je dogurao do čina generala u Brozovoj JNA? Dovoljno? Ili da dodam još nekoliko vještica , karakondžula i ostalih monstruma?

 3. Rafmanjinov says:

  BITI HRVAT NIJE NACIONALNO OPREDELJENJE NEGO DIJAGNOZA. I TO F

  • Miroslav says:

   Priča majmun koji je bio jedan od glavnih u etničkom čišćenju Srba iz Hrvatske 1995-e. Ako Oluja nije zla i genocidna politika jednog režima onda nema druge. Srbi nikad nisu nikoga mrzeli već naprotiv opraštali i kad su nam najveće zločine činili.

  • Pravda says:

   hrvatijanski debil. mars nazad u centralnu aziju odakle ste vi hrvatijanci dosli. Dosta ste zagadjivali svetu srbsku zemlju.

 4. 1389 says:

  Ma koga briga, šta ovi nemački austrougarski konjušari pričaju o Srbima, neka gledaju taj pišljivi NATO i neka slušaju Švabe, prodali su sve pa jim sada krivo. Pola Slavonije jim se preselilo na Zapad još malo pa će još druga polovina...

 5. mi says:

  Tužno je nakon ovog nastupa, sve Hrvate gledati kroz prizmu budale,pa još admirala.....

  • test01 says:

   dobro receno... ali ne vidim nikoga od hrvata da se ogradjuje ili zgrazava od ovakvih izjava i to je to.. Vieo nisam uopste gledao, poznato mi je o kakvom idiotu i ustasi se radi.

   • Željko says:

    Ograđujem se ja !!

  • doktrina soka says:

   Te reci su odraz njegove duse,cne da crnja ne moze biti,Admiiiirrrraaaallll,tesko onome koji sa njim zivi.

 6. Carnex says:

  Losho je govna govnjiva, ustashki okot.

 7. Danko says:

  Sada ce im dsoci braca iz Avganistana, ljepo im je reko F Tudman dasu iz irana , pa neka nasele voinu krainu , u kojoj odlazu nuklearni otpad ...

 8. Cmarkovic C. says:

  Mi smo dobar i miroljubiv narod,nikome nista nismo uradili,sve nam to namecu,cak nismo ni ratovali.Bog cuva samo Srbe,Bog zna srpski ... ostalo sve poznato.

  • Dragan says:

   Naguzi se fratru. ...da ti smiri Vatru srvine katolicke Vere.

 9. Beli Orao says:

  Ma ko nam to kaže, ustaš koji je zlom zadojen, zlom odrastao, zlu učen u rimokatoličkoj kući monstruma koji su SRBSKU djecu klali i onda se molili Bogu za oproštaj., zločincima koji se poklali i pobili 800.000 ( hiljada) u Jasenovcu i drugim stratištima, potom proterali i 1/3 pobili 2005 godine! Zlo ti ispada iz usta, zlo ti sipa iz očiju ЅUSTAŠO, MAMU TI USTAŠKU JEBEM!

  • Karital says:

   Čitaš ti Jerusalem post i Jevrejske povjesničare.Nema više 800.000 hiljada.Sad ti je od 2.500 do 4.500 umrlih u Jasenovcu.Više laži ne prolaze.

   • Dragan says:

    @Karital PSETO NENORMALNO usRasko----Da Bog da da vam vratimo 1 na 1 za Jasenovac pa onda vi brojite. AMIN...AMIN...AMIN

    • Karital says:

     Ne sekiraj se!Kad Jevrej nešto napiše to je i istina.Znam da vas istina pogađa.Slučajno izletjelo Jevrejima, a vi mislili da će uvijek biti po vašu.Vi ste odvano promašili cifru od 4.500 mrtvih, stoga nema AMIN...AMIN!

    • Pravda says:

     Ali onda hrvatijanaca vise ne bi bilo.

     • Ravnogorac says:

      Time bi Pravda bila zadovoljena!

     • Karital says:

      Vi nas ni malo po tom pitanje ne zabrinjavate.

   • Ravnogorac says:

    UsRasko PSETO,dao Bog da vam za Jasenovac vratimo 1 za 1 pa nek se onda prebrojava. AMIN..AMIN..AMIN

    • Karital says:

     Bolje za vas da se smirite.Na današnji dan je prnuo u Gospiću, Đorđe Božović Giška.Zaoro nosom u blato,stotinjak metara od nas.Možda su ga kokli i vaši, ali tko će znati, u tom metežu i pucnjavi tko ga je?Da smo samo znali kad su ga izvlačili o kome se radi, ne bi ga tek tako odnjeli.Svi vaši izgledali su isto.Neuredni,prljavi,bradati, nalik na kokošare.Potpomognuti tenkovima i avijacijom polomili ste zube u Gospiću.

   • toza says:

    demantovano. to sto vi lazirate istoriju ispasce da ste nemce docekali cvecem zato sto ste oslobodili berlin. inace teks podmetnut od vas epoznate ustasice, aferim. vidimo se na nisanu..

 10. Jozo says:

  A odakle ti onaj dodatak "Lošo"? A i vidim da nosiš markicu oko vrata kao i moj Žućo.A kobjagi si neki admiral.Da ne misliš da si Napoleon?Hoće to tako ponekoga da spopadne.

 11. Božidar Zemun says:

  kakav govnojed i kakva budaletina...ovo je dokaz zašto su Hrvati usraše i ko zaista im štetu od ovakvih budaletina. Ako hrvate vaspitavaju i lažu ovakve bitange i usraše ...onda Hrvatskoj i hrvatima neka je Bog u pomoći....ovakvih usrašokomunista je prepuna Hrvatska...

 12. Beli Orao says:

  Da li se ovaj zlotvor ikad pogledao u ogledalo? Ustašo ti pričaš o mržnji i zlobi, idi u tpm. Ustašo!

 13. miran says:

  Gospod slici bulterijeru 100 procentov.

 14. milorad5 says:

  Mi Srbi ne bi smo bili normalni da ih ne mrzimo posle jasenovca:)ova jadna stoka se plaši osvete kao i svaki ustaša a osveta će biti i to ozbiljna.Nema više lažnih priča sad će da se raskusuramo.Sa govnima i treba da to uradimo ako smo ljudi.MASKE SU PALE A SAD KOM OPANCI KOM OBIOJCI ali videćete "gospodo" kako je opanak TVRD i GADAN jer TREBA da vidite to pre nego što vas ugasimo kao crnu satansku sveću.

  • milos says:

   bravo milorade..

  • Ravnogorac says:

   Samo treba po Dušanovom Zakoniku...Oko za Oko, Zub za Zub. Jer KO SE NE OSVETI TAJ SE NE POSVETI

  • Karital says:

   Popio si tri hiljade crni Milorade!!Od tebe nema bekrije, samo budala!

  • Mate says:

   Ovaj komentar je čisti primjer razmišljanja prosječnog, ako ne i svakog Srbina, o Hrvatima, psihopatološki bolesna i demonska mržnja prema svakom Hrvatu.

 15. Drago says:

  Ovo đubre od čovjeka naziva srpski narod psima. Kod tog istog naroda došao je go, bos i polupismen da bi postao čovjekom. Taj isti narod mu je to omogučio ali nije znao da ima mentalni sklop u glavi austrougarsko konjušara.Kakav je ovo "čovjek" govori o njemu da je položio Zakletvu državi i prvu priliku je iskoristio da je pregazi. Što govori jedno da izdajica jedno ostaje uvijek izdajica. On i svi njegovi sljedbenici a čast iznimkama i to mali broj pljuju po srpskom narodu jer ih obuzima ogromna mržnja što se oni ne daju pokoriti kao su oni. Zna ova bagra da srpski narod ima svoju kičmi i glavu i da po cijenu života nikada neće biti sluga nikome i zato upućuju ovakve gnjusne uvrede tom narodu koji mu je dao školu i kruh u ruke ali nažalost nije mogao izmjeniti njihov mentalitet u glavi austrougarskog konjušara. Uz srpski narod mogli su postati gaze a ovako su ostali i dalje SLUGE!

 16. goran says:

  Njegovi komentari govore o negovom mentalnom slopu punom ljubavi i razumjevanja, empatije i dobrote, blagosti i hrišćanske bogougodnosti, pravi dobrica!!??

 17. Gagi says:

  Dragi Srbi, sto se palite i komentarisete ove bedne i jadne ljudske kreature. Na zalost, danas je poplava takvih koji nisu bili u stanju da svojim intelektom i radom bilo sta u zivotu stvore. Zaposlili su se u kompaniji od koje zive i koja od njih zahteva takav rad i angazovanje. Sta mi Veliki Srbi imamo od toga sto obracamo paznju na svakakve duhovne gastarbajtere. Ne mrze oni nas sto smo prostorno Velika Srbija, vec zbog toga sto smo duhovna Velika Srbija, sto za razliku od njih imamo nemerljive duhovne rezultate. Kako da nam oproste jos jednu duhovnu pobedu na Cetinju, kako da sutra stanu u red za platu a nisu obavili posao. Kada cujete i vidite ovakve komentare, samo duhovno pljunite na smrdljivo djubriste pored naseg Srpskog puta.

  • doktrina soka says:

   TO VAM PRICAJU SAMO DA KUPITE PROPALE NJIHOVE AVIONE,JESE ZNAJU KAKO ROBU PRODATI ZALUPANIM HRVATCIMA,JADNI STE I MINORNI. SUTRA IM DOLAZI DJUKAC IZ C.G. NA RAME ZA PLAKANJE JER IM JE PROPAO PLAN UNISTENJA SPC I USTOLICENJE PATRIJARHA NA CETINJU SRPSKOM GRADU. REDOM SE JAVLJAJU SRBO MRZCI I STA SE TREBA CUDITI KOLIKO SU SRPSKE NEJACI POKLALI,DA MOGU OPET BI,JEDNOM NEPRIJATELJ UVEK NEPRIJATELJ,KO I ONA DUDLARA KURTONA SEVERINA.

 18. marko says:

  DOMAYZT LOSO BIVSI IZDAJNIK SFRJ ARMIJE INACE LAZNI KOMUNIST ILI CITJA USTASA IBOLESNIK. KOJI CRNOGORCI BUDALO DA JE NAROD BILO KOJI NA PLANETI MORA IMATI JEZIK SVOJ I ISTORIJU TO IZMISLJENI CRNOGORCI NEMAJU NI JEZIK NI ISTORIJU. IJEKAVICA EKABVICAJE PISMO SRBA. DRUGO OSNIVANJME CRNOGORSKE DRZAVE OSNBIVAC JE BIO SRBIN PRAVOSLAVAC KRLAJ NIKOLA I SLUZBENA ZASTVA SRPSKA AKO JE TO BILA SLUZBENA ZASTVA ZNACI TVORCI CRNOGORSKE DRZAVE SU SRBI PRAVOSLAVNE VERE.I U TITOVO DOBA ZASTAVA CRNE GORE JE BILA SRPSKA NIKAKO OVA ITMISLJENA ZASTAVA DJUKANOVICA KOJI JE MISLIO DA MOZE SRBE PRETVORITI U NEPSTOJECE CRNOGORCE KOA NI NJEGOVA RKVA KOJA NE POSTOJI NITI CE IKAD BITI PRIZNATA U SVETU

 19. Mrgud says:

  Usrasko Pseto--nek se naguzui Fratu da mu taj malo smiri VATRU:

 20. marko says:

  domazet bolesnik ako zelis pravoslavnu crkvu u hrvtaskoj onda se krsti s 3 prsta i pevaj o svetom savi i pisi se srbin i i nem a problema s hrvatima bit ce srbi

 21. Ravnogorac says:

  Pseto UsRasko, k nozi.

 22. marko says:

  DA OVO NISU PATOLOSKI KRETENI OBA DVOJICA OVAJ KRETEN KOJI JE 30 GODINA BIO ADMIRAL SFRJ ARMIJE GOVORI DA JE USTASA USTANIK FASITI KOJ I SU POKLALI 300 000 NEVINH SRBA NA TAKAV NACIN DA KRETENI I BOLRESNO PSIHOLOSKI IZIVLJAVANJE NISU U ISTORORIJ I SVETA NIKAD VIDENI. GENETSKI LUDJACI U 21 VEKU SVETA

 23. marko says:

  STA OVAJ DOMAZET BLEBECE U KOSOVSKOM BOJU NIJE BILO SRBA SAM O KNEZ LAZAR I KAO HRVATI I ARBANASI SU RATOVALI PROTIV TURCINA

 24. padre says:

  A tebe bi se i kerovi sramili, pa i oni hrvatski!

 25. Mate says:

  Lošo je vatikansko-udbaško masonski projekt i lažni admiral-profiter, kao i židovski igrač, ali Srbi jesu izmišljena nacija prepuna demonske mržnje i mislim da je Lošo ovime duboko uvrijedio pse.

  • Suzuki Vitara says:

   Matko usraso, usetacu ti sa kitom u dvoriste, uskoro. Ne mislim na cvece.

   • persida says:

    Ti barem priznajes da si homoseksualac. Kosovac jos nije na tom nivou, on je samo simpatizer, plasi se da ga ne uhvati zena.

    • Suzuki Vitara says:

     perso ne drami, bice i za tebe. Ko buldozer je, a purgerke ga zovu, Milov kliz, a ja se ne zovem Milo.

   • Mate says:

    Veliki srpski nacionalisti i pravoslavac, a promiče pederluk, što je sad ovo????

    • persida says:

     Mate, pogledaj samo ko je vencao Brnabicku sa osobom istog pola, pa ce ti biti jasno kojim putem ide Srbija. Pravoslavci su veliki promoteri homoseksualnosti. Ali, oni bi to da prebace na nekog drugog, pa da opet budu "izabrani narod", ako smo se razumeli.

     • Suzuki Vitara says:

      perso ne budi ljubomorna na Matu i on je pizda ka i ti. Cim oseti dvtsto pusta firnajz,

      • Mate says:

       Nemoj preslikavati svoje nekarakter na druge, nego umjesto toga se vrati Turčinu i sagni se da ti ga opet stavi, očito ti to nedostaje zato tu i dolaziš i bulazniš po forumu.

  • da da says:

   Krvat krvavi genocidni i austrougarski kmetu i konjušaru miran budi,k'nozi švapskoj priđi i miruj.

   • Mate says:

    Je li ti shvaćaš da od sukoba Hrvata i Srba nema ništa, sve je to priprema za Pax Judaica, a u nemoći i nedostatku argumenata samo znaš vrijeđati i pljuvati. Cjepiva će pobiti i Hrvate i Srbe kao i sve ostale narode svijeta, umjesto da se ujedinimo i pomirimo i da se zajednički borimo protiv ovog svjetskog zla, ti vrijeđaš i napadaš. Naravno da sam i ja pogriješio bacajući uvrede, ali neću tolerirati ispade mržnje prema mom narodu.

   • Mate says:

    A sam si Hrvati i nastao si od Hrvata Raščana, a papa, tj. vikar tame, ti je krunio prvog kralja Stefana Nemanju, koji je dobio i ime po venecijanskim genocidašima i bio je papinska neman.

   • persida says:

    Problem nas Srba nije da li su Hrvati konjusari. Mi moramo da shvatimo da mi nismo nista bolji u tom smislu. Ako nas predsednik ima za savetnika Tonija Blera, ako se nase pravoslavne vladike dodvoravaju Vatikanu, sta smo onda pa mi, Srbi? Istina boli, ali se ne moze izbeci.

 26. Petrovgrad says:

  Čitam da Hrvati uskoro putuju u SAD bez vize. Lepa Vest, biće manje Hrvata u Hrvatskoj a time i manje problema za Srbe. Može da laje, to mu je jedino ostalo. Propao je i on a propada i Hrvatska,. Ja ne želim da vredjam Hrvate, ali nisu ni blizi državotvornih naroda. Sve što su stekli done im je Gavrilo Princip, inače bi i dan danas bili konjušari i verne sluge Austtougarima.

  • persida says:

   Molim te, odgovori: na koji nacin ce Srbija procvetati time sto ce Hrvatska propasti? Da nece mozda Srbi kupiti obalu? Da nece nasi privrednici dobiti sansu za izvoz robe u Hrvatsku? Ako ne bude nista od toga, onda je Pripezdek Loso u pravu, mi samo prizeljkujemo drugima lose, a ne radimo nista da nama bude bolje.

   • Karital says:

    Persida, ne zamaraj se ludim ljudima.Oni i onako nisu Srbi.To su hrvatski i bosanski Vlasi, koji bi da su veći Srbi od cara Dušana.Dušan je znao što su Vlasi i kako sa njima izići na kraj.

    • da da says:

     Karital genocidni ustašo,ti se maloumniče raspadaš od mržnje,de reci ti nama zašto pričaš srpski jezik? Zašto visiš na srpskim novinama? de momak zapitaj se malo,da li geni rade protiv tvoje vatikanske nametnute volje,zašto sve druge oko sebe vređaš nepostojećim imenima i narodima,a sam si Srbenda izgleda.

     • Karital says:

      Ti da si imalo razuman čovek, shvatio bi da si nitko i ništa, ako neznaš, bar nekoliko stranih jezika.Žao mi je ako si se prepoznao u mom komentaru.Nije mi namjera da nekoga povrijedim.Povijesne činjenice mi nalažu da napišem istinu o doseljavanju Vlaha na današnje prostore Hrvatske i Bosne.Vlaha nažalost više nema.Utopili se u srpski i hrvatski etnički korpus.Po tvom komentaru, zaključujem da nisi Srbin.

      • da da says:

       Manastiri Srpske pravoslavne crkve u granicama avnojevske hrvatske su stariji od nje same 700 godina zemljače,a katoličke crkve koje su tkz hrvati gradili na toj istoj teritoriji nema starije od 100 godina.Pametnom dovoljno.

       • Karital says:

        Zemljače, pobrkao si lončiće po pitanju vjere i sakralnih objekata.Sad mi odgovori o kojoj se to crkvi radi koja je starija od avnojevske Hrvatske 700 godina?Da možda ne misliš na starohrvatsku crkvu, čiju zemlju ste prisvojili i počeli pokapati mrtve u neposrednoj blizini?Prvog mrtvaca ste ukopali 1939 godine., i to u režiji SPC.Ta crkva nije bila nikada srpska i neće biti.Na toj istoj teritoriji, prisvajali ste katoličke crkve, i to u mjestima gdje su hrvati protjerani od strane turaka.U zaleđu Zadra i Šibenika, zemljače imaš primjera koliko hoćeš.Mani se ćoravog posla i budi sretan što vas je Franja amnestirao, tako da uvijek možeš doći na svoje.

        • da da says:

         Izvini nesoju nisam pročitao komentar.Mislim na manastir Krka,izvor hrvatska wiki.1350 godina sestra Cara Dušana je sagradila manastir.Ajde sad reci crkvu koju su gradili hrvati da je stara barem 130 godina,laganje se ne računa i ne računaju se ckrve koje su gradili Mađari,Italijani,Austrijanci.Naravno pričamo o avnojevskoj hrvatskoj.

         • Karital says:

          I te koji si nabrojio građene su uz pomoć Hrvata.Eh, zaboravi, nisu starije 700 godina od avnojevske Hrvatske.Davno prije sagrađena je crkva Sv. Spasa, koju bi rado prisvojili da možete.Crkva u Ninu, sagrađena u devetom stoljeću,crkva Sv.Jure na Vršini,Podstrana,staro hrvatska crkva Sv.Nikole,Nin.Ima bezbroj hrvatskih crkvica koje su građene, prije manastira Krka.Možda si ti nasljednik pok. Rista Radovića?Taj je sve katoličke crkvice u Crnogorskom primorju prisvojio za SPC.Možda su nekada i bile srpske dok ste bili katolici?

      • da da says:

       OK napiši ovaj komentar na hrvatskom jeziku,ako čovek nije niko i ništa ako ne zna par stranih jezika.Ovaj si napisao na srpskom,ajde sad da te vidimo kako pišeš na tvom maternjem jeziku tj.hrvatskom.

       • Karital says:

        Rojače, ne bacilaj?Dobro naćuli uši da ti ka beseda ne zamakne?Je još denšenjana meja Vivovitica,Kavovac,Kavobag?Fatigaj se rojače, poćeš fundo!

        • da da says:

         Imao si priliku nešto napisati na svom hrvatskom jeziku,ali ti izgleda stvarno ne znaš taj jezik.Srpski vidim da znaš i to je lepo.Doviđenja.

         • Karital says:

          Mi smo imali književnost na svom jeziku u vrijeme dok su se tvoji služili "kamenim sjekirama"!

          • da da says:

           Kolega nije sramota nastati 1900 godine,sramota je lagati iz dana u dan,iz godine u godinu.Kako ti kažeš vi ste stara nacija.Okej ajde reci mi u kojem muzeju stoji izložen hrvatski novac iz srednjeg veka?Jer kolekcionari širom sveta bi dali ogromne pare za tako nešto,nepostojeće.

    • persida says:

     Dobro kazes, ovde su najglasniji tipovi poput Kosovca koji je polu Siptarin, a glumi srpskog patriotu. Da umres od smeha. Ono malo Srba koje je nesto valjalo, napustilo je Srbiju. Slika danasnje Srbije je poraz, totalni, Srbi jos samo mogu da zavide i mrze, nemaju nikakvu ideju, nikakvu snagu da bilo sta ucine. Srbin je Srbinu najveci naprijatelj, bio i ostao.

   • Suzuki Vitara says:

    Ne boj se perso, nes bit gladna. Ima Srpskih kobaja ko cvornovatih drva. Sve tvrde i ljute, a sve za tebe, da glodjes dok se ne ispovracas.

 27. Mate says:

  Je li ti shvaćaš da od sukoba Hrvata i Srba nema ništa, sve je to priprema za Pax Judaica, a u nemoći i nedostatku argumenata samo znaš vrijeđati i pljuvati. Cjepiva će pobiti i Hrvate i Srbe kao i sve ostale narode svijeta, umjesto da se ujedinimo i pomirimo i da se zajednički borimo protiv ovog svjetskog zla, ti vrijeđaš i napadaš. Naravno da sam i ja pogriješio bacajući uvrede, ali neću tolerirati ispade mržnje prema mom narodu.

 28. Karital says:

  @da da:Love smo imali u izobilju.Imali smo domaću i stranu valutu.Nego, kladim se da nisi ništa "razumeo" u mom gornjem navodu?Gle čuda, znam i ćirilicu!To je ono pismo što ga izmisliše Srbi iz Soluna?

 29. Aleksandar says:

  Gospodine Karital. Mnogo se služite natačnim informacijama. Nažalost istorija vam je tanka. Vi ste čovek koji mitove pretvara u stvarnost. Imate podršku Nemačke tako da je i korstite. Zato se i kurčite. Kao što to rade danas i Arnauti. Početkom Drugog svetskog rata, znate li koja su tri grada u evropi dočekala vojnike Vermahta i SS kao oslobodioce? Bordeli su dobro radili u Zagrebu. Nemojte da zaboravite da vaši sponzori opet mogu da odu u čabar. Geografija se stalno menja. Tako da može sa se i desi da ono što ste ispljunuli da poližete. Prijatnu noć vam želim.

  • Karital says:

   Ne slažem se sa Vama gospodine Aleksandar.Bordeli su dobro radili u Parizu i Beogradu.Ne vidim nikakvo sponzorstvo od strane Njemačke.Merkel nam i nije bila naklonjena.Po pitanju Vermahta i SS, zaboravljate na Nedića i Ljotića?Za suradnju sa talijanskim fašistima bio je zadužen, antifašista Draža Mihailović.Ne vidim trenutno nikoga na svjetskoj pozornici tko bi mogao baciti u čabar naše sponzore.

   • Aleksandar says:

    Gospodine Karital. Molim vas, preskačete vremensku distancu. Pošli ste od Nedića a došli ste do Merkelove i to u nekoliko rečenica. Prvo Nedić je radio ono što je morao da Beograd ne prođe kao Varšava. Šta ste vi očekivali od Nedića, imao je dve opcije. Da igra kako mu se kaže ili da završi na Banjici. Beograd je bio okupiran, a pre toga bombardovan. Dok Zagreb je izgledao sav u cveću za očekivan dolazak... Za Ljotića nemam šta da kažem to svi znamo u svakom žitu ima i kukolja. Samo nije on imao veliku grupu pristalica. Treće što se tiče Draže njemu svaka čast. Prvi je formirao oslobodilački pokret u Evropi. Imate to i u spisima u SADu. Čak je i primio neka posthumna odlikovanja od strane predsednika Trumana. Sigurno nije priimio Pavelić njegovo dupe su spasili Jezuiti. Ali ga je stigla ruka pravde. Uz to moj deda je bio u Jugoslovenskoj vojsci u otadžbini. U njegovij brigadi je bilo i po neki Hrvat, Slovenac to jest bilo je tadašnjih Jugoslovena. Spasio je pet američkih pilota to je barem jedna od akcija, a bilo ih je više, da nepričam o miniranju pruga koje su išle prema Turskoj... Da ste ostali pod Austougarskom ( da I svetskog rata nije ni bilo), gde bi ste sada bili? Da li bi postojali kao država? Budimo realni Da se sada malo vratimo u blisku prošlost. Drugo za vreme Merkelove vi ste ušli u EU i te kako vam je bila naklonjena. Gospodine Karital nemačka strategija i politika nije CDU, Zeleni i ostali. Ona je planirana na duži rok, a tu stoje mnogo veći igrači znamo dobro vi i ja.

 30. Beli Orao says:

  Bilo bi lijepo od INTERMAGAZINA da skine ovaj članak sa ovim mrziteljom jer kvari Startnu stranicu INTERMAGAZINA , a ovaj mrzitelj utiče i negativno na čitaoce na samoj udarnoj stranici !!!

 31. Zoran Pavičić says:

  Njegov nastup jasno pokazuje da je porijeklom Srbin. Svi današnji "Hrvati" sa prezimenom Domazet su srpskog porijekla. Najekstremnije ustaše su najviše regrutovane iz onih srpskih sredina koje su svojevremeno prešle na rimokatoličanstvo. Najborbeniji i najekstremniji dio hrvatskog naroda vodi porijeklo od Srba. To se naročito vidi u sportu.

 32. Toma says:

  Pas mi kaže reži i laže.Srbi,koji su uvek ,branili ljudsske vrednosti,prilikom raspada Jugoslavije izdani su baš od te demokratske evrope, jer je ista podržala najveć ѕločince ne samo Srba, Jevreja, Roma i drugih već i protiv svih srpskih saveѕnika u drugom ratu.Pa Srbija je vekovima štitila Evropu od islama, ali iako mala srušila je tri carevine Tursku, Austrougarsku i fašističku Nemačku,te je sada osveta nad Srbijom od strane evropskog fašiѕma.Na kraju Evropo stidi se.

  • Karital says:

   Turski vazali štitili Europu od islama????Ljudske vrednosti se ne brane klanjem,paljenjem i pljačkanjem.Bolesnik na Bosporu je bio na umoru.Srušili ga Britanci,Austrougari,Prusi i Rusi.Austrougarska gubi rat zahvaljujući Americi.Vi ste bili produžena ruka carske Rusije, što je na koncu skupo koštalo dinstiju Romanov.Da, srušiše fašističku Nemačku, Draža i Veselin Misita.

 33. diki says:

  7 ogledala starih Esena; jedno od njih nam govori; kako je unutra tako je spolja. To znači da ako voliš sebe, voliš i druge. Dragi gospodin je mislio da je poentirao zato što je "prebacio" lopticu u naše dvorište i rekao; Mi vas mrzimo, jer ste vi prljavi i vi ste psi. Nismo mi prljavi već vi , vi to imate u sebi i mrzite sebe. To je ono što imate unutar sebe. Jedno od osnovnih pravila psihologije, zar ne. Pazite šta pričate o drugima, jer se kroz te priče otkrivate svoj karakter i sovju muku.

 34. Jevto says:

  Puno komentara, možda nema potrebe. Debila i idiota ima dosta u svetu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *