СРБИ СУ ПЛАНИРАЛИ ДА УБИЈУ СОРОША! Ово је био план ликвидације НАЈМОЋНИЈЕГ СРБОМРСЦА!

SRBI SU PLANIRALI DA UBIJU SOROŠA! Ovo je bio plan likvidacije NAJMOĆNIJEG SRBOMRSCA!

3 oktobra 2019

Dragan Filipović, poznatiji kao Major Fića, otkrio je da je Državna bezbednost planirala ubistvo Džordža Soroša!

Soroša Filipović opisuje kao srbomrsca, ozloglašenog proizvođača obojenih revolucija.

Kao specijalni savetnik načelnika DB za izvođenje tajnih operacija u inostranstvu, Filipović je otkrio da bi se likvidacijom Soroša destabilizovala najjača globalistička mreža na Balkanu, a time bi se umanjila i propagandna moć zapadne alijanse.Filipović, koji je jedan od osnivača JSO, ističe da je za operaciju angažovan Mungo, operativac iz rezervnog sastava JSO, koji je obišao letovalište, gde je trebalo da dođe Soroš.

Dolazak milijardera u elitno odmaralište prolongiran je nekoliko puta, a u međuvremenu je i bombardovanje Srbije završeno.

Rade Marković je, kako priča Filipović, naredio obustavu akcije, ali je Mungos bio odlučan da posao završi do kraja.

Filipović ističe da je to podržao, ali da su neke druge akcije uticale na to da Mungosu naredi povlačenje. Filipović na kraju priznaje da se i danas kaje zbog te odluke.

KOMENTARI21 komentara

 1. persida says:

  Koje budalastine, Srbin ne ume ni kravu da pomuze, a kamoli da ubije najveceg vampira dvadesetog veka.

  • Boze Pravde says:

   U gori zelenu pa za ovcama.

 2. Mi says:

  Ovom tipu treba pripremiti glogov kolac. Nije njemu mnogo ostalo života, sav je isflekan mrtvačkim pegama. Šteta je ruke prljati...

 3. Beli Orao says:

  Da imamo ljude sa “petljom” odavno ni haradinaj ni tači a ni đukano-konjina nebi bili na ovom svijetu!!!

 4. Ivke says:

  Ma daj ovo je vest izmisljena iz Soroseve kuhinje

  • persida says:

   Vrlo rado, vise volim krave nego sve srpske pametjakovice zajedno, a i ti si jedan od njih. Tipican snob, to te je komunizam naucio da mrzis selo i krave. A zivis u predgradju Marinkove bare, jado.

 5. djordje says:

  Pocistite vi prvo unutrasnje Sorose Cedu Natasu Sonju Draskovica i ostale koji su napunili Beograd i samo bodu li bodu nozeve u ledja Srbiji i njenim narodima.

 6. triglav says:

  a rezultata nema.

 7. milorad2 says:

  soroš izgleda ima bezbednosne privilegije visokih zapadnih političara, čuvaju ga i armija i obaveštajne službe niza zapadnih država.Vrlo je teško utvrditi njegovo kretanje ili trenutno boravište.Samo pristup visokim sigurnosnim ovlađćenjima unutar NATO i USA armije mogu da obezbede MOGUĆE informacije o sorošu i njegovom kretanju.Mnogi ga traže po svetu i on je sigurno jedan od glavnih ciljeva nekih državnih obaveštajnih agencija(kinezi i rusi su sigurno na vrhu liste).Sumnjam da su naše obaveštajne strukture uopšte mogle da imaju pouzdani info. o mogućem dolasku soroša bilo gde.Takodje neki izvori tvrde da je on umro još pre četiri god. i da se to drži u tajnosti jer bi se finansisjki sistem njegovig firmi i kćerki firmi tada raspao ili došao pod svetlost javnosti i da se čitav taj sisem NVO bankarstva zbog toga i održava ovakav kakav je dok se ne demotiraju osetljive konekcije i stvori novi sistem sa nekim novim sorošem.Mnogo je magle i mutnoh stvari oko soroša od njegovog portekla do njegovih finansija ali je je jedno sigurno soroš nije običan finansijer i bankar očigledno je da je njegovo ime i imovoina pokrićei i izlog nekih drugih operacije i akcija koje nemaju veze sa berzom ili bankarstvom.

  • persida says:

   Nema velikih tajni o Sorosu, madjarski Jevrejin koji se obogatio potkazujuci nacistima madjarske Jevreje. Danas je finansijer borbe protiv antisemitizma, o zemljo, otvori se.

   • rajko says:

    Ma nije moguće! Opet Jevrejin! Bre, svi zlotvori Jevreji! Sami potkazivali i ubijali Jevreje. Jevreje su uništili sami Jevreji. A persida likuje. Nije ti pala na pamet igra sa imenima? Kao što se ti zapravo ne zoveš persida, tako se ni soroš možda ne zove soroš i možda nema nikakve veze sa jevrejima. Ali tebi ne vredi objašnjavati. Ti si ili plaćen ili beskrajno glup.

 8. deda mraz says:

  Opet komunisticki sljam prica u ime Srba,jer Srbi nemaju nikakve veze sa ovim tj. komunisticki sljam je mislio ovo uraditi u ime Srba.Isto kao sto je i veliki Srbin milo bombardovao dubrovnik u ime Srba,a sad vidimo da je to jedan obicni komunisticki sljam.

  • Aleks says:

   Nikad nije kasno da se završi poso😉.

 9. Za Srbiju says:

  Šta se promenilo posle bombardovanja da ste "zaustavili" akciju? Prestanite da obmanjujete sluđeni narod.

 10. Baja says:

  Fićo, džabe si platu primao !

 11. aleksandar says:

  Drzavna bezbednost,hahahah pa nekad smo imali udbu,najmocniju sluzbu na svetu,naslednici udbe koji sebe nazivaju drzavna bezbednost ni ovce na livadi nisu u stanju da sacuvaju,sramota!!!!

 12. rajko says:

  Izmišljotina koja je verovatno smišljena za dalje ocrnjivanje Srba. Ne postoji nikakva mogućnost da se u okviru DB-a formira grupa koja bi preduzimala akcije protiv bilo koga na zapadu zato što je DB gotovo u celosti popunjen neprijateljskim agentima, ako izuzmemo pomoćno osoblje kao što su čistačice i vozači koji su možda Srbi i patriote. Sve što iole radi u DB-u je ili stari brozov ustaško-nemački kadar ili njihova deca, unuci... Mada oni osim potkazivanja Srba i Srbije "gde treba" ne rade ništa, a vreme po kancelarijama provode isključivo u smišljanju kradja i otimačina imovine od stanovništva i spletkarenju.

 13. rajko says:

  Ne vredu ti, moderatore, da brišeš moje komentare. Link zbog kog si izvrisao moj komentar postoji već na mnogo mesta u Srbiji i mnogi su videli šta nam je maniti uradio. Brišući sad moj komentar ti se samo brukaš i priznaješ da si njegov, što te svrstava u najgoru vrstu ljudi.

 14. petrovgrad says:

  Apis i Crna ruka su bile zakon. Priča se Kada je Apis došao kod kraqa i kazao mu Daj dozvolu, za jedan dan dva cara mogu da smaknem. Kraq mu kaže dosta je jednog, dovoljno je samo AUSTRIJSKOG ne treba i Bugarskog.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *