СРБИ СУ СЕБИ НАЈВЕЋИ НЕПРИЈАТЕЉИ: Испоручујемо по словеначкој потерници хероја из 1991. године

SRBI SU SEBI NAJVEĆI NEPRIJATELJI: Isporučujemo po slovenačkoj poternici heroja iz 1991. godine

21 jula 2015

dragomir-grujovic-oficir-slovenija-odbrana-foto-printscreen-youtube-1432027725-663099-620x330Povodom uručenja slovenačke optužnice (na kućnu adresu!) Dragomiru Grujoviću, kapetanu VS u penziji, obaveštavam javnost da će ovaj heroj iz 1991. godine biti izručen Sloveniji. Ova optužnica nije stigla samo na njegovu kućnu adresu, nego i ministarstvu pravde, MUP-u i Javnom tužilaštvu, a njemu je uručena zbog revanšizma i slovenačke bolesne mržnje prema srpskom narodu.

Oni isti koji su izdali narod i Srbiju će ga izručiti da ne bi svojim postojanjem pružao primer šta je onda, a i danas bio dužan da uradi izdajnicima svaki pripadnik Vojske Srbije. Generalštab JNA je izdao narod i državu 1991. godine. Da su ispunili svoju ustavnu i zakonsku dužnost, do raspada SFRJ i sledstvenih ljudskih žrtava i materijalnih šteta, ne bi došlo. Vojska nas je izdala 1991, izdali su nas i 5. oktobra 2000. godine, izdaju nas i danas.

Pročitajte još:

SVI SLOVENAČKI ZLOČINI 1991. – Ubijanje civila, mladih nenaoružanih vojnika, mučenje lekara i medicinskih sestara…

Ovo je jedan od najkrvavijih zločina Slovenaca nad decom u JNA

Izdajnici dobijaju penzije i uživaju u opljačkanim vrednostima, a ovi sadašnji pripadnici VS plate i stanove, što im je cena izdaje. Naši preci bi se danas prevrtali u grobovima kada bi znali kako najčasnije uniforme srpske vojske skrnave ovi izdajnici noseći ih na sebi. Odgovornost za služenje izdajnicima snosi i kapetan Dragomir Grujović iako je 1991. godine postao heroj koji nam je pokazao šta treba da se radi sa izdajnicima svoje domovine.

Prihvatio je od izdajnika vanredno unapređenje iz čina starijeg vodnika u čin poručnika i dvosobni stan u Čačku gde je prekomandovan iz Slovenije zbog doslednog poštovanja Ustava i Zakona o vojsci. Stanom i vanrednim činom je kupljen da bi zaboravio šta mu je i dalje ustavna i zakonska obaveza, to je bila cena njegove izdaje. Ironično zvuči vest da će mu danas suditi zločinci protiv čije izdaje se sa oružjem u ruci herojski poneo 1991. godine, da bi posle i sam zakoračio u izdaju naroda i države u nastavku vojne karijere.

Slovenija mu mora suditi da bi sa svog imena skinula epitet zločinačke države osnovane na izdaji naroda koji ih je u dva rata oslobađao od fašizma i koji je sprečio da postanu austrijski konjušari i slugeranje, kao što je i Engleska htela da svoj genocidni status prebaci na srpski narod rezolucijom o Srebrenici. Lično mi je žao što će se ,,kola slomiti,, samo na jednom izdajniku naroda i države, dok ostali uživaju u, na izdaji, stečenim penzijama i stanovima uz posebnu besplatnu zdravstvenu zaštitu na VMA.

Danas se istorija ponovila, Srbija je potpisala kapitulaciju i mirno dozvolila okupaciju zemlje od strane najveće terorističke organizacije na svetu čiji predstavnici sada sede na sednicama Generalštaba Vojske Srbije!

Srbijo, zar se ne stidiš tišine!?

Nikola Aleksić, s.r.
predsednik Patriotskog bloka

KOMENTARI3 komentara

  1. nemanja says:

    kad procitam ovako nesto stidim se sto sam ziv pa dozivljavam ovakva ponizenja.svaki dan sve gore nas ponizavaju ovi sa Vucicem na celu,sto Tadic nije pomisljao ovaj ladno radi,ej mislio sam da od Tadica i DJindjica nema vecih izdajnika a onda se pojavio Vucic!posle njega samo satana moze da dodje gore ne moze covek da se ponizi i da to konstantno cini iz dana u dan.prodana duso Aleksandre Vuvcicu pre nego li izgoris u paklu goreces na sred Terazija sa sve svojom svitom.Pozdravljam ovog heroja i drzim mu pesnice da se sto pre izvuce iz svega uz Boziju pomoc

  2. Den says:

    Pre 25 godina su mi rekli " sinko cuvaj se neprijatelja , al jos vise svojih" i zaista je tako Srbi su sebi najveci neprijatelji , pa onda smo i zasluzili sve sta se desava... Kao pogledate dokumentarce iz ww1 i ww2 videt ce te da je tako ....

  3. buriba says:

    Ako je lud - predace se. Nek ih doceka sa oruzjem i eksplozivom, ili nek bezi u planine...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *