СРБИ ТО НЕ СМЕЈУ ДА ПРИХВАТЕ: Откривене паклене намере „вашингтонске мочваре“

СРБИ ТО НЕ СМЕЈУ ДА ПРИХВАТЕ: Откривене паклене намере „вашингтонске мочваре“

16 јуна 2021

НАМЕТАЊЕ митске цифре од осам хиљада у Сребреници Срби не смеју да прихвате, сматра историчар и публициста проф. др Срђа Трифковић.

– Фасцинантно је што нико неће негирати тежњу Немаца да побију што више Јевреја, али је та цифра од 6 милиона добила санктификовани статус који више није подложан критичкој анализи. Они су у том погледу успели, а наметање митске цифре од осам хиљада у Сребреници Срби не смеју да прихвате. То је историјска неистина, онда би етикета геноцидности била кориштена за уништење Републике Српске, што би на агенди „вашингтонске мочваре“ било чак испред признања тзв. Косова од стране Србије – рекао је Срђа Трифковић.

Професор каже да је очекивано да ће до краја века доћи до сукоба Америке и Кине.

– Кроз историју је доказано да неминовно долази до егзистенцијалног сукоба између да силе у успону и силе која жели да сачува статус кво. У том смислу за Србе је битно да не прихвате причу да је било шта готово да је било каква одлука донета са оне стране океана уклесана у камену и непромењива и да је отпор узалудан да је неопходно озбиљно размишљати о демографском опоравку. Ако се настави овај темпо осипања становништва – нерађањем, исељавањем, абортусом – Србија неће више имати ни један проблем до краја века, јер ће Срби постати мањина у сопственој земљи. То је проблем који може да се решава кроз морални препород, а не само кроз економски развој. Најнижи наталитет имају најразвијеније земље. Мора да се поштује и негује породица, традиција, вера – рекао је на крају емисије „Лице нације“ на РТВ Панчево проф. др Срђа Трифковић.

KOMENTARI3 коментара

 1. Gospodi Pomiluj says:

  Ma sve jasno, u svoje vreme Nikson se zarekao da uništi Yugoslaviju, sada se to prenelo na Srbiju, Crna Gora izmakla zadnjicu na vreme, sada se to polako ispunjava sve jedno što je ta fascikla bila malo odložena - ona ipak postoji i napreduje.

 2. Gagi says:

  Kakav crni "moralni preporod", to su teske mentalne improvizacije. KO to da preporodi Srbe koji su 70 god. navikavani da zive besplatno ako slusaju vrhovnog vodju. Sta je to danas drugacije, osim sto nam se kruni drzava i sto smo je rasprodali "svezem kapitalu" bud zasto. Zbog cega bi se mi preporadjali kada nemamo vise nista svoje, Srpski urlici ranjenih na Kajmackalanu su necujni za danasnje "mahere" koji planski rasprodaju drzavu. Uvazeni Profesor gresi samo u jednoj stvari, nije upoznat da ovaj nas pokojnik osim imena nema vise nista. SRBIJA je odavno pokojnik, to je postala onog momenta kada je prihvatila da joj kucu vodi i o njoj brine onaj ko je nije pravio i stvarao. Naravno da se ODMAH tu pridruze svakakvi olosi da piju i jedu tudju muku i zaradu. U "nasoj" danasnjoj drzavi nije vest STA je otudjeno za jeftine pare, vest je cija zena ima najnoviju modnu kolekciju svetskih kreatora. TO JE danasnja Srbija nesrpskog naroda.

  • bilje says:

   Gagi,svaka ti je ko *Njegoseva*živ i zdrav bio!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u