СРБИ треба да знају, са Хрватима никад нећемо бити пријатељи!

SRBI treba da znaju, sa Hrvatima nikad nećemo biti prijatelji!

14 avgusta 2016

srbija-hrvatska-youtube

Ni susret premijera Srbije i predsednice Hrvatske nije mogao da smiri tenzije – Srbija i Hrvatska su i dalje “u gardu”, a ovog puta “problem” je – ćirilica.

Nakon što je hrvatski ministar unutrašnjih poslova Vlaho Orepić izjavio da je srpska manjina u Vukovaru manipulisala lažnim prebivalištima i najavio ukidanje tabli sa ćiriličnim natpisima, lider SNV Milorad Pupovac kaže da je otvorio prostor za još jednu necivilizacijsku antićiriličnu kampanju.

KOMENTARI22 komentara

 1. dana says:

  znaju srbi da sa hrvatima nema razovora ni pregovora ali hrvati imaju svoje pretelje komuniste u beogradu koji govore u ime ustaa

 2. dejan says:

  i ova stoka u evropi da IMA u toj smr Dldjivoj evropi zakona ovoj stoki bih zatvorio usta iZbacio iz evrope I A APS POSLUT UNO NE DAVAO NIKAKVE KREDITE BOLESNICIMA DA VIDIM O DOKLE BIH LAJALI JER ZIVE OD TUDEG NOVCA OVAKO STOKA LAJA NA TUDEM NOVCU ALI DOCI CE I MKRAJ GENERALNO MISLIM VECINA SU BOLESNIC TAJ NAROD ISELJAVAJU SE DUBRAD P O SVETU KAD IM UMRE 12000 00 PEZNIONERA PRAZNE CE IM BITI 80 % DRZAVE

  • Bajurina says:

   Aj ti malo pofafaj mome jarcu

  • Robert Wronsky says:

   Nepismen ali zna siriti mrznju i prezentirati vlastitu glupost i neznanje. Jadnik, puknut ce od nemoci i jala. Zar takve Srbe treba Europa?

 3. n.n says:

  imaju kur.vati svoje prijatelje i obozavaoce u SNSbistanu koji rade na tome da srbi kao ovce pokorno prihvate da su kur.vati nasi ''prijatelji'',i da se jasenovac,stara gradiska itd NIKADA nisu desili!

 4. Zeljko says:

  Zapadni dio entiteta Republika Srpska je već " kupljen " od strane Hrvata i Hrvatske , Dodi(c)k ne smije " piš.ti" dok ne pita Dragana Čovića , Hrvata u Predsjedništvu BiH , svi " ugledni " Srbi iz Banja Luke djecu šalju u Katolički školski centar u Banja Luci , ljetuje se u Hrvatskoj a ne u " bratskoj " Crnoj Gori , rezime svega shvatite da ste bijeda i mitomani i da nemate više JNA i vidimo se uskoro na frontovima oko Brčkog a tko zna ako ne vratite dijelove Hrvatske na lijevoj obali Dunava sa Šarengradskom i Vukovarskom adom ništa nije isključeno mitomani !!

  • Batina says:

   Alo usraso, zamjenjujes tezu, necete vi doci ovamo vec cemo mi doci tamo ali po svoje, a vi se mislite gdje cete.

   • Hans says:

    Za 10 godina će vas bit manje od 50% u Srbiji, tako da, po šta "svoje" ćeš doći ovamo?

   • Sveti Alojz says:

    U tom slucaju nece biti problema, jer vi nemate nista svoje u Hrvatskoj, niti ste ikada imali. Tamo je sve hrvatsko.

    • Ljiljana says:

     Sve je naše u Hrvatskoj. Vratićemo SVE što nam je oteo ustaški satanin okot. Dogodine u Kninu!

   • milojko says:

    Dođi!Dođi a mi ćemo se postarati da se više na vratiš natrag.Ako se vratiš to će biti u ležećem položaju, jer za vas srbe to je najbolji položaj.

 5. olja Božija! says:

  Ono sto je najodvratnija osobina slabih i nepotvrdjenih etničkih skupina koje su izmuislile svoju naciju istoriju i sve ostalo je to, što je u njima nastao rascep ličnosti koji je vremenom poprimio osobinu masovne šizofrenije.To se desilo stoga što je migracijom prema severu Balkana slovenska i srpska etnička grupa došla direktno pod grlo Vatikanu, koji je učinio preko jezuita i ostalih katoličkih poslenika sve da ih asimiluje, pokrsti i izmenji njihovu nacionalnu svest i genetsko sećanje.Medjutim, taasimilacija i pristanak na promenu vere,i imena stvorio je tokom generacija potrebu da se odbaci izvorno poreklo i negira u svesti tih nesrećnika svaka veza sa njihovim pravim poreklomk..Ali, nažalost, jezik,. genetska struktura, i svi naučni dokazi morali su da izazovu u njima psihološki način odbrane koji se pretvorio u mržnju prema istokrvnim i istoimenim i jezičkim zajedničkom stablu.Zato Hrvati i dalje emituju ogromnu količinu mržnje prema Srbima jer im je to duševna hrana da ubede sebe da jesu ono što nikad bili nisu.Na žalost to je neizlečiva hronična bolest, koja se hrani mržnjom kao odbranom od sličnosti i istovetnosti sa ostatkom zajedničkog krvnog istorijskog stabla.Srbi moraju zato da razumeju zaštu Hrvati takvi kakvi jesu!.Hrvate danas s oibzirom kakvim su sve pritiscima u svojoj istoriji bili izloženi, i na njihovu agresivnu potrebu da iskazuju mržnju prema Srbima ne uzvraćati mržnjom,Pusti ti ih treba neka ojačavaju svoj nametnuti kolektivni libidu,a kad jednom to sami sebi mpriznaju, popustiće i potreba da se dokazuju mržnjom da su ono što nisu,pa neka im dalje Bog pomogne. vbe ostaviti na miru Srbe

  • G.D says:

   olja jebat cemo vam svje po spisku! Dobit cete novi JASENOVAC! Hahaha sjeme cemo vam zatrti u smrdiji i naciniti od nje svoju pokrajinu! Dovrsit cemo ono sto smo zapoceli u JASENOVCU! ZA DOM SPREMNI srbijanska pseta smrdljiva! Kraj vam je blizu i bit ce vrlo ruzan! Hahaha!

 6. milojko says:

  Genetska struktura (hahahaha)!Najgora stvar kod vas Srbijanaca je to što ste svjesni da ne pripadate slavenskoj skupini naroda kao ni Bugari, već ste se slavenizirali, dolaskom slavena na Balkan.Vi ste nastali mješavinom otpadnika od Grka,Vlaha,Cincara i Bugara.Prodorom turaka na balkan, postali ste njihovi podanici, a žene su vam bile turske priležnice i to se sada vidi na vašoj genetiki, kao i vanjskom izgledu kod Srbijanaca.Hrvati su slavenska etnička skupina, djelomično pomiješana sa Germanima kao i starosjedilačkim romanskim stanovništvom po primorskim gradovima.Slaveni(Hrvati) na prostor današnje Hrvatske dolaze preko panonske nizine, naseljavaju djelomično današnju Mađarsku, dok glavnina izbija na Jadran.Jedna skupina Hrvata kreće na istok, gdje zatiče neslavenski narod, koji sebe naziva servi, i asimilira se sa tim narodom.Svi slavenski narodi, a to su Rusi,Poljaci,Ukrainci,i ostali manji slavenski narodi branili su krščanstvo od najezde turaka i islama, samao je jedan mali narod ratovao sa osmanlijama rame uz rame protiv kršćana a to su današnji servi, neslavenski narod sa anadolskim genom.

 7. tinman19 says:

  Hrvati i srbi ne trebaju ni biti prijatelji nego samo dobri komšije. Prijatelje si svatko bira sam. Hrvati su na svome, srbi na svome. To je jedina pravda, a prijateljstvo je ionako stvar odabira. Malo koje države imaju međusobne prijateljske odnose, ali to nije razlog da ne budu dobri komšije. Isto se odnosi na Srbiju i Hrvatsku. Svaka ide svojim putem i jedna drugoj ne smetaju dokle god gledaju svoja posla. Pri tome je prijateljstvo nepotrebno.

 8. Bajurina says:

  Srbe ispod vrbe

 9. G.D says:

  Istrijebit cemo vasu poganu prljavu naciju opancarskih cigana i poturickog smeca sa Balkana zauvijek! Sjeme cemo vam zatrti i od srbije stvoriti svoju pokrajinu! Hahaha! ZA DOM SPREMNI!

  • frka says:

   Jadnicak ,,ti samo mozesh istrijebiti ushi u svojoj glavi,,,tifusaru glupi,,Najgluplji narod n asvijetu su Rvati,,,Zasto,Pa bog te mazo u zadnjih dvjesto godina tri purta izabrashe pogreshnu stranu.Austro ugarka,,,Njemachka,,Nato i zapad,,Sada kada im Tramp uvede placanja "zastite"ima da pasu travu stoka sitnog zuba kako ih nazva njihov idol Tudjman..Srbi ne trebaju ni prstom mrdnuti samo mudro cekati da s eRvati isele sami.Godishnje odlazi hiljade mladih jer vide da su im ocevi i djedovi glupi..pokvareni i kriminalci,,,kokosari koji bi ukrali bogu iz dzepa kada bi mogli.Dakle,,jadan i glup soj,,osudjen na odumiranje.

 10. petrovgrad says:

  Hrvatska bez stanovništva je pusta teritorija. Deviza Hrvatska u EU, Hrvati iz Hrvatske nama Srbima ide u prilog. Rusija je postala većinski vlasnik R Hrvatske. Agrokor, Promajna, energetski sektor, i sl. je u rukama Rusije. Bežanija Hrvata iz Hrvatske nije slučajna. Sve to nama ide u prilog.

 11. Budi Bog s nama says:

  Ma ljudi, pogledajte samo i te grbove, odmah se po njima vidi da je Srbija bila kraljevina SHS srba, hrvata i slovenaca, a hrvatska da je bila vazalna zemlja koja pripada Srbiji.

  • Ljiljana says:

   Tačno tako. hrvati su naši bastardi i navikli su da budu sluge. Bilo čije... Ne zaslužuju čak ni veliko slovo na početku rečenice. I nečastivi ih se gadi. Ni za pakao nisu.

   • Ljilja says:

    srbi su nama šiptari.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *