СРБИ ЗВАНИЧНО СТАЛИ УЗ ТРАМПА

SRBI ZVANIČNO STALI UZ TRAMPA

23 avgusta 2020

Tri nedelje nakon što je u SAD pokrenuta kampanja pod nazivom „Srbi za Trampa 2020“, Amerikanci srpskog porekla koji podržavaju aktuelnog predsednika, postali su zvaničan deo koalicije u kampanji za ponovni izbor predsednika Donalda Trampa.

Kako se navodi u saopštenju organizacije „Srpski Amerikanci za Trampa 2020“, kampanju „Srbi za Trampa 2020“ pokrenule su Olga Ravasi i Pamela Kolins kako bi promovisali građanski angažman srpskog rasejanja u Sjedinjenim Državama, preneo je Srpski Radio Čikago.„Tako smo ponosni na ovaj trenutak i konačno znamo da su predsednik Tramp i njegov tim čuli naše glasove, a naš naporan rad i posvećenost su se isplatili“, navele su Ravasijeva i Kolinsova.

One su dodale da su članovi kampanje motivisani više nego ikada pre da omoguće da se ponovno izabere „verovatno najbolji predsednik u istoriji Amerike“ budući da se, kako su naglasile, nacija suočava s egzistencijalnom krizom.

Kako su dodale, u ovom velikom vremenu nestabilnosti potrebno je snažno vođstvo predsednika Trampa, poverenje u teške odluke koje donosi, kao i i zakon i red.

U saopštenju se podseća da se Amerikanci srpskog porekla nikada ranije na ovom nivou nisu organizovali kako bi podržali nekog
kandidata, posebno predsedničkog kandidata.

Štaviše, kako se naglašava, ovo je prvi put da su kao zajednica zvanično prepoznati u predsedničkoj kampanji.

Ravasijeva je rekla da članovi ove zajednice, u daljoj koordinaciji sa službenom kampanjom, planiraju da nastave sa promocijom ove inicijative i formiraju snažne timove u svakoj ključnoj državi.

„Cilj je da se mobiliše oko milion Srba-Amerikanaca i Amerikanaca sa potpunim ili delimičnim srpskim poreklom širom Sjedinjenih Država da se pridruže pobedničkom timu, i organizovanim naporima i da pomognemo ponovni izbor predsednika Donalda Trampa“, poručila je Olga Ravasi.

KOMENTARI2 komentara

  1. Rista says:

    Sine, pa ti da se za zelen bor uvatiš i on bi se osušio. Izgleda da je Tramp zvanično izgubio izbore. Aj vi lepo odustanite pa da Tramp sačuva šanse koje ima. Ovo je za Amerikance jedan vrlo nepopularan potez i imaće negativnog efekta kod većine Amerikanaca. Ovo je više šansa Bajdena nego Trampa. Srbi u Americi izgleda ne shvataju američka shvatanja o Srbima!

    • Karital says:

      Ovaj put ste izabrali pogrešnog!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *