СРБИЈА ЋУТИ, РУСИ ПРОГОВОРИЛИ: „Српске власти не смеју да говоре, али су нама рекли да…“

SRBIJA ĆUTI, RUSI PROGOVORILI: „Srpske vlasti ne smeju da govore, ali su nama rekli da…“

25 novembra 2017

Vlasti Srbije se suočavaju sa pritiskom sa strane NATO bez presedana – ocenio je ruski senator Andrej Klimov.

On je zamenik predsednika spoljnopolitičkog komiteta Saveta Federacije, a u Beogradu je, u koji je stigao na čelu parlamentarne delegacije svoje zemlje, dodatno objasnio:

„Članovi odbora za unutrašnje poslove i odbranu parlamenta Srbije uveravali su nas da se radi o veoma moćnom pritisku usmerenom na to da se pogura da uđe u NATO”.

Klimov je upozorio da je pritisak na parlament Srbije u suprotnosti sa uveravanjima NATO da njegovo rukovodstvo nikoga na prisiljava na članstvo.

Klimov dodao da su se „srpski poslanici” žalili (ruskim kolegama) da se radi, bukvalno, o pokušajima da se Srbija uvuče u zapadnu vojnu alaijansu.

U delegaciji koju predsvodi Klimov su i član Državen Dume za međunarodne odnose Sergej Železnjak, potpredsednik Dume Petar Tolstok i senatorka Oksana Belokonj.

Ruski mediji ukazuju dda je ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić, pre neki dan izjavio da Beograd nije zainteresovan za priključivanje NATO i da će se i nadalje prisržavati politike vojnog neutraliteta.

KOMENTARI8 komentara

 1. goran says:

  Dacic laze, Rusi bi trebalo da ga otkace za sva vremena.

  • Velika Metla says:

   goran,oni nesrećnici koji izlaze na izbore daju legitimitet ovima koje postavi čemerikin ambasador da vlada! Zato NIKO ne bi ako misli makar i mrvu jednu Srbiji i srbskom narodu bilo šta dobrog učestvovati na tim laćnim izborima! Ja prosto ne mogu da verujem da ima takvih kojima nije jasno da su izbori čista farsa?

 2. Velika Metla says:

  Koja,BRE,NAŠA vlast????!!!! Nije to srbska nego okupatorska vlast! I prestanite više s podmetanjem takve vlasti srbskom narodu,jer to oni nisu! Zna se KAKO se prava vlast ponaša! Dajte,bre,makar mrvu jednu ozbiljnosti!

  • SiNiša says:

   Pravi iskaz! Ne može biti NAŠE vlasti, pa ni sudstva, a i Vosci i Policiji se crno piše odavno, dokle god traje OKUPACIJA. Ispravno bi bilo: Okupaciona vlast, skupština, predsednik, ... I da se zna: džabe krečite! Sve vaše odluke, zakoni, prodaje, investicije SU NIŠTAVNI, jer su doneti u stanju OKUPACIJE Države!

   • Velika Metla says:

    Siniša,i postavlja se pitanje KAKVA je to vlast koja NE SME da govori? To pitanje danje postavlja pitanje KAKVA je to sloboda govora (naravno da normalni ljudi koji misle svojim mozgom a ne SNN-om i BBS-ijem mnogo dobro znaju kakva je i čija sloboda govora,koju zapadnjaci mere debljinom novčanika)kojom se opako i neizlečivo oboleli zapad ponosti,trtljajući po svetu kako oni,zaboga,štite slobodu govora! Da,da,slobodu govora imamo SAMO i SAMO do onog momenta dok naš govor počne ugrođavati "novčanik"zapadnih hijena i globalizma koji nam na silu pokušavaju "uterati",kao najveće zlo koje je ikada zadesilo ljudski rod!

 3. Zaharije Serak says:

  Ne prisiljavaju nista vise od Rusije.Na jednoj strani investicije,tehnologija pristup,krediti,a na drugoj nista od toga.Ruske investicije nisu uopste investicije.Rusija izvlaci vise para iz Srbije poklonom Srbije u davanju bez tendera Nacionalnih dobara.Srbijo bujrum izaberi sto hoces....Ovo "bujrum " jer se ta rijec udomacila na prostorima bivse YU,pa je lakse da se razumije

  • Filip says:

   I ovde si ostavio vest iako te se ne tiče ništa kao Bosanca muslimana. Kompleksi su čudo!!!

   • Konj says:

    Pusti budalu, nevredi ga komentarisati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *