СРБИЈА ДОНЕЛА ОДЛУКУ: Узвраћамо ударац Хратској

SRBIJA DONELA ODLUKU: Uzvraćamo udarac Hratskoj

26 aprila 2018

Vlada Srbije će na sednici u četvrtak doneti odluku o zabrani ulaska u našu zemlju ministru odbrane Hrvatske Damiru Krstičeviću.

To će biti recipročna mera o kojoj se danima unazad spekuliše, a koja je posledica odluke hrvatskih vlasti da najpre zabrane ulazak ministru odbrane Srbije Aleksandru Vulinu u Hrvatsku, a zatim i da ostanu gluvi na ustaške parole „Za dom spremni“ usred Jasenovca, u danu komemoracije žrtvama tog logora.

Razmišljalo se o tome da se mere zabrane ulaska u našu zemlju primene u odnosu na ministarku spoljnih i evropskih poslova Mariju Pejčinović Burić, koja se prva oglasila nakon što je Vulin dao izjavu.Postojala je mogućnost da to bude i Tomo Medved, hrvatski ministar branitelja, ali je na kraju odlučeno da reciprocitet upravo to i bude – vi nama, mi vama.

– Oni su uveli meru zabrane našem ministru odbrane, mi ćemo njihovom. Reciprocitet do kraja. Krstičević je pre posete predsednika Aleksandra Vučića Hrvatskoj izjavio da Vučić najpre mora da se izvini zbog “velikosrpske agresije“, pa da dođe u posetu. Konačno, on je jedan od dva ministra u Vladi Hrvatske koji je bio na komemoraciji osuđenom ratnom zločincu Praljku – navodi razloge za ovakvu odluku izvor iz vrha vlasti.

(Blic)

KOMENTARI3 komentara

  1. Stefan says:

    JOS JEDNO ZAMAJAVNJE NARODA, nije bitno sta rade "njegovi saradnici"/citaj dvorske budale od kojih "neki" radi zamajavanja narode skacu i po hrvatskoj zastavi, dok hrvatska privredna komora sa sahovnicom otvara predstavništvo u Beogradu/nego je BITNO sta radi "on AV svemoguci" koji bi da proda Srbiju do poslednjeg Srbina u njoj jer kako sam rece, da ce sve one SRBE koji napuste Srbiju/koje on svojom pogubnom privrednom i finasiskom politikom,de facto ISTERUJE iz svoje zemlje/zameniti migrantimma. Da podsetim: Još 20.02.2015 piše Wayne Madsen, američki journalist(American journalist, author and columnist specializing in intelligence and international affairs), veoma detaljno u svom članku: Vojvodina sledeća pseudodrzava u Evropi, u kome navodi još u ono vreme, da će u tome glavnu ulogu imati Kolinda Grabar-Kitarović, uz podršku njenih neokonservativnih saveznika, njihovih medija i štampe, koju je u Srbiji najvećim delom u Januaru 2015 sa velikom diskrecijom kupio KKR Investment Fund, a glavno vodjstvo svih važnih medija i štampe (think tank) poverio bivsem Direktoru CIA, Generalu David Petraeus-u(članak u celini može i treba obavezno da se pročita u Voltaire.net.org) Samo onaj ko poznaje ove činjenice moze ispravno razumeti pravi razlog onih nedavnih sastanaka AV 666 sa Kolindom Grabar-Kitarović. O tome su glavni (ne)srpski mediji i štampa, “iscrpno” izvestavale, narvno da pravi razlozi tih sastanaka i njihova svrha ne budu prepoznate od većeg dela naroda, koji se uglavnom preko tih tzv. javnih medija informiše/čitaj: intelektualno degeneriše od zaludjivanja do kopletnog gubitka zdravog razuma/, na kojima bi im svakako i sam Goebbels pozavideo.

  2. Baja says:

    Zivilo bratstvo i jedinstvo!!!!

  3. Za Srbiju says:

    Zabole ga. Dok se pravi buka oko ovog slučaja, zajedno sa zastavom ispred Skupštine, niko ne spominje da je u centru Beograda otvorena hrvacka gospodarska komora sa ustaškim grbom (šahovnica počinje sa belim poljem), kao i da hrvacka kompanija preuzima taksi službu u Srbiji. Malo su nas ekonomski porobili, treba još. To su teme, a sve ostalo je priča da se suština sakrije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *