Srbija je kolonija Novog svetskog poretka, zemlja bez nacionalnog identiteta

Srbija je kolonija Novog svetskog poretka, zemlja bez nacionalnog identiteta

8 maja 2014

european-beastPiše: Tomislav Kresović

„Preumljenje“ Srbije u toku

Srbija postaje i već je deo Novog Svetskog poretka. Kako? Prvo je bila eksperiment Novog poretka od 1991-2000. godine, a onda je od 2001. godine postala „ćelija“ Novog Svetskog poretka. Srbija je počela da se ponaša kao eksponent lidera Novog Svetsog poretka SAD ali i kao sledbenik evropske globalne politike. Srbija danas ima moćne masonske lože, svoje ljude u trilateralnoj komisiji za Evropu, svoje rotarijance, deo međuarodne mafije, sledbenike i poslušnike MMF-a i Svetske banke. Ekonomski sistem Srbije, pre svega bankarski, funkciniše po pravilima Svetskog poretka, sajentologa i masonerije sa moćnim tajkunima koji iznose novac van Srbije, i povezani su sa centrima međunardne moći. Srbija je postala deo Novog svetskog poretka po načinu formulisanja obrazovnog sistema koji je mondijalističko-neokolonijalnog karaktera (Bolonjiski proces), kroz afirmaciju GMO industrije, preko farmaceutske strategije kontrole nad lekovima i zdravstvom, primenom elektronskih čipovanih dokumenata građana kao i čipovanja životinja.

Srbija kao kolonija Novog svetskog poretka

Srbija je postala deo Novog Svetskog poretka i po broju od 200 000 kamera koji snimaju građane na ulici u kancelarijama i u privatnim situacijama. Novi svetski poredak je uključen u Srbiji po broju internet priključaka i fejsbuk profila, broju mobilnih telefona i stepenu prisluškivanja građana. Sve je uvezano, povezano i kontrlosano. Novi poredak u Srbiji se oseća i po smanjenu nacionalne kulture i znanja, umnožavanju knjiga koje se čitaju u SAD i koji su postali „betseleri“ a u funkciji su promene svesti.

Već 15 godina se radi na formatiranju svesti dece kroz romane „Hari Poter“, preko masovne subkulture. Formirana je već u Srbiji generacija mladih koji govore jezikom interneta i PS, jezikom koji postaje žargon moderne IT pismenosti. Srbija je postala „kolonija“ Novog svetskog poretka i po načinu uvoza svega i svačega, počev od hrane, subkulure do oblika javnog ponašanja i političke svesti. Nova vlast traži od građana promenu svesti na putu Srbije ka EU. Promena svesti Srbije u matrici globalizacije je već uveliko u toku kroz pojmove korporativizma, tablidizacije, tajkunizacije, tehnotronizacije, medijske i političke manipulacije i društvenog otuđenja čoveka, prodice.

Gubljenje nacionalnog indentiteta

Srbija je deo Novog poretka jer više nema vidljivu autentičnu nacionalnu kulturu, gubi se pismenost i duh jezika, i traži se unifromisani duh koji se natura od malih nogu kroz koka kolu, mekdonalds, mobilne telefone. Deca u Srbiji su već uključena u proces dezintegracije nacionalnog pamćenja i znanjna o svom narodu kroz retuširane knjige iz istorije uz suženo znanje iz domaće književnosti i jezika. Treba podsetiti da je i javna sfera postala u Srbiji deo Novog Svetskog poretka, pre svega u političkoj sferi i vršenju vlasti kao i formiranju javnog mnenja.

Političke partije i lideri koriste metode Novog svetskog poretka u manipulaciji javnosti, građana i birača kroz ideje „new ege“ odnosno „novog doba“. Političari govore, misle i izgledaju u Srbiji kao glasnogovornici Novog poretka sa nacionalnim deficitom i smanjenjem istorijskog i političkog pamćenja. Poliitčari u Srbiji se profilišu da se unapred dopadnu stranim ambasdorima i vladama, i trude se da ispunjavaju njihove potrebe i interese u Srbiji. Politka u Srbiji postala je „gladijatorska arena „ ubeđivanja, prevara i spinovanja bez odgovornosti i sa malo savesti i moralnih načela.

Dakle Srbija je već postala „kolonija“ Novog svetskog poretka koja formira „čipovane“ građane, političare i intelektualace koji su na zadatku globalnog sveta u Srbiji. Srbija je i deo globalnog sveta po dubini socijalnih i drrštvenih infekcija i masovnih hipnoza koje idu preko medija i TV- stanica i deluju na svest i podsvest građana. Opijati, droga, kocka, klađenje, blud, prevare, zelenštvo, korupcija, samo su masovne pojavne manifestacije globalnog svetskog poretka u Srbiji. Put u EU je samo instiucionalna forma discipline Novog Svetskog poretka koji prati disciplinu građana, države i vlasti kako treba univerzalno da se ponaša, i deluje, i dubinski da menja svest, pre svega svoju nacionalnu i svoju istoriju i tradiciju.

Šta se očekuje od Srba i Srbije

Novi svetski predak kroz EU i druge oblike mondializacije od Srbije očekuju da budu potrošači od hrane, IZ tehnoligje, loših i neproverenih i zastarelih lekova do rasprodaje prirodnih bogatstava i izvoz znanja „odliv mozgova“ do smanjenja prirodnog priraštaja. Srbija se nalazi na začelju Novog poretka u Evropi i treba da čini deo Balkanske kolonije Nove evrope u okviru Novog svetskog poretka. Srbija će u narednim decenijama biti pod dominacijom i i interesima desetak moćnih stranih kompanija koje će imati i svoju diversifikaciju u domaćim tajkunima koji će raditi za strane interese. Srbija po svemu sudeći neće u narednim decenijama biti planirana da bude visoko razvijena država i nacija već da bude potrošač uz niži oblik radne snage i znanja. Radi se o kolonijalnoj strategiji eksploatacije većeg dela Balkana za potrebe razvijenog dela Evrope koja gravitira oko Nemačke.

Rad će u periodu od decenije u Srbiji biti veoma jeftin ali sa velikim brojem nezaposlenih pa će biti formula „male plate za malo radnih mesta“. Srbi kao narod narednih decenija treba da se preobrate u kulturološki, ali duhovno-verski amorfnu zajednicu sa zaboravom pojma „Svetosavlje“. Treba očekivati da će se u Srbiji na nekim radnim mestima govoriti engleski i nemački jezik zvanično tokom radnog vremena bez značajnije upotrebe maternjeg jezika. Od Srbije se očekuje da bude regionalizovana geografski i etnički i da se tako i formiraju politički interesi. Budućnost Srbije u Novom evropskom poretku vidi se u pražnjenu Srbije, pre svega seoskog življa i prealsku u desetak gradova gde će biti skoncetrisano oko 70 odsto stanovika Srbije. Ostalo će biti ispražnjeni prostor koji će kasnije naseljavati neki drugi iz Evrope i sa drugih prostora, ili će biti prodate teritiorije stranim kompanijama za eksploataciju prirodnih resursa.

(Vidovdan)

KOMENTARI3 komentara

  1. velimir says:

    BRAĆO ZA OVO ŠTO SE DEŠAVA NAJVEĆI KRIVCI SU NVO ORGANIZACIJE KOJIMA JE BEOGRAD DAO BESPLATNI POSLOVNI PROSTOR U KNEZA MILOŠA.POKRENUO SAM PETICIJU DA SE SUDI SONJI BISERKO KOJA JE PREDVODNIK NEPRIJATELJA SRBIJE. MOLIM VAS AKO ŽELITE DA PODRŽITE PETICIJU PROTIV SPODOBE POTPIŠITE PETICIJU NA SLEDEĆEM LINKU http://www.peticije24.com/sonja_biserko_na_sud ŠALJITE DALJE LINK DA PRIKUPIMO ŠTO VIŠE POTPISA ŽIVELA SRBIJA

  2. Josip says:

    Ne samo srbija već cijeli svije treba postati kolonija. To je evolucija liberalnog kapitalizma. Tragedija je u tom što tzv. podmićeni inteligencija uvjerava mase da to tako mora biti. Varaju se.

  3. lauda says:

    pametan Srbin ovaj tekst nece uzeti za z;o jer intrerpretator zeli da izazove meru anti bilo cega i bude citan.... normalan covek ovo ce citati sa dozom pauze..... sam sebi daj pauzu i onda vidi gde si !!! dok zivi i jedan srbin ovde imace srpskog identiteta a ako gospodin zeli da tog identiteta nema onda neka se obrati amerikancima jer je ocito od njih i podkupljen da nam obara moral, al neka zna da to nemoze proci !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *