СРБИЈА ЈЕ СВЕ ВРЕМЕ БИЛА У ПРАВУ: Шок признање Зорана Милановића о распаду Југославије! (ВИДЕО)

СРБИЈА ЈЕ СВЕ ВРЕМЕ БИЛА У ПРАВУ: Шок признање Зорана Милановића о распаду Југославије! (ВИДЕО)

13 маја 2021

Поводом обележавања 50 година од Хрватског пролећа, у Кловићевим дворима председник Хрватске Зоран Милановић истакао да Југославија за Хрвате била само мост до независности као реализације коначног циља.За живот хрватског народа у Југославији Милановић је рекао да је био „тежак и компликован“.

Чак и на чланство Хрватске у Европској унији и НАТО алијанси Милановић гледа као на „само још једну етапу на хрватском путу“.

– Нешто из чега поштено треба за себе извући највећу корист. Ми смо мали народ, односно мала држава и мала нација. У Хрватској живи четири милона људи и то је број људи с којим се могу направити чуда у простору, који је мали, ретко насељен, а има сјајне ресурсе – рекао је он.

(Вечерње Новости)

KOMENTARI6 коментара

 1. jovan says:

  To neces cuti nikde na "drugijanskim, "autosovinstickim" medijima, kvislinzi i dalje ponavljaju njihovu izdajnicku "mantru", da je Milosevic i Srbi krivi za raspad i rat 1991-2008!!!! I dalje su Canak, Ceda, Ostojic, i ostale DOSmanlije, Otporasi, nekakvi "dr"samozvanog instituta za bezbednost Trifunovic, Obradovic, ... propagatori NATO agresora, NDH, muslimana. Shiptara! Njih ne zanima istina, oni ce dok ne crknu ponavljati "krivicu Srba, genocid, Milosevic,... Mogu svi Hrvati, ne samo Tudjman, ili Milanovic, da priznaju sve ustaske genocide nad Srbima od 1914- 2021.mogu to isto da urade i dzihad Bosna, Shiptari,Slovenci,i da su oni cepali ratom razbijali YU kao prelaznog do njihove NDH, u raznim varijantama; sve je to dzabe, jer ce kvislinska elita u Jozevstatu(Beogradu), i njihova centrala u Berlinu, Briselu, i Vasingtonu, kriviti SRBE za "velikosrpski nacionalizam i Milosevica". A,sve vreme od 1876.. TRAJE PROJEKAT VELIKOHRVATSKE HEGEMONIJE, pokatolicavanje i prevodjenje Srba u Hrvate, tako da smo dosli da dva najveca i "najsrpskija grada" Dubrovnik i Cetinje postaju leglo ustastva i antisrpstva. Projekat Zapada i Vatikana definitivno USPEO,pa Milanovic to moze i javno kaze!

 2. Ivana says:

  Povodom pevanja ustaških pesama u Vukovaru i poziva na klanje preostalih Srba za pravoslavni Vaskrs Vučić ustaši Žigmanovu i rvatima u Vojvodini nudi i više no šta traže kako se i sam hvališeš. A bezobrazni ujko Žigmanov traži prava za rvate kakova imaju preostali Srbi u Krajini. Pa daj mu ta ista prava govedo jedno. Odma skinite sve nazive mesta na latici, pozovite narod pa po selima naseljenim rvatima pevaju četničke pesme, razbite sve rvatske crkve ko oni srpske u Krajini i Hrvatskoj. I za kraj neka Srbi gađaju Žigmanova govnima ko šta su Pupovca rvati i eto mu istih prava. Hrvati uvek isto podmuklo ali isto koriste svaku priliku za svoj napredak maksimalno. Mi Srbi upropastimo baš svaku pobedu i priliku ili to propuste izdajnici i budaletnine koje nas vode u propast. Eto sad bi naš srpski glupi kralj reko da je živ eto naše braće rvata na srpskom Kosovu. Posle srpski dupelisci ustaše Broza nikad nisu pitali zašta ne oslobodimo Jasenovac? Zašta Srbi u Hrvatskoj gde su u većini od preko 80% nemaju autonomiju? Dok se autonomija nudi šiftarima na Kosovu i njegovim usrašama u Srskom Vojvodstvu? Ne srbi dupelisci nisu smeli bedni bednici i kukavice a sve neke generalčine? Zbog njih tih glupih partizana danas više nema Srba u Krajini. Da Srbima i Srbiji treba pameti i to u ogromnim količinama a nemo ni za lek. Hrvati iz svakog rata izašli kao gubitnici i koljači Srba upravo uz pomoć glupih Srba i ulizica posle najviše izvukli po svakom pitanju. Jedino su poslednji rat dobili ponovo uz otvorenu pomoć svoje braće vatika, nemače i cele katoličko-protestanske osovine zla. Počinili su strašan genocid nad Srbima Krajine i Hrvatske i njihovo etničko čišćenje s vekovnih ognjišta. Gnjide u vrhu vlasti Srbije kažu da eu nema alternativu baš zato šta s njima rade na nestajanju Srbije i Srba kao naroda. Srbiju već desetlećima vode izdajnici, strani plaćenici i neprijatelji Srbije. Srbija je i sada pokorena pod okupacijom i katoličko-protestanskim tutorstvom. Srbija je zemlja svih osim Srba. Dok je Hrvatska uz pomoć eu fašista i vatikana država Hrvata i nebitnih manjina. Zaglupljivanje i onako glupih Srba ide po planu i dalje.

  • Dalmacija says:

   Ivana, sve tačno. Samo bih još dodao gdje je bio Milošević 1971. kada su proljećari htjeli ono što su ostvarili 24 godine kasnije. Ali, tada se još nisu stekli uvjeti jer je na sjeveru bio još zid, a na istoku jedan vođa sa debelim obrvama.

 3. За Србију says:

  A koji su to resursi? Koji rudnici, koji izvori energije, šume ili sl.? Imaju stenčuge i kamenčuge i nešto poljoprivrednog zemljišta u Slavoniji.

  • šiško says:

   Pa dobro, nemoj tako. Imaju more Pariguz.

 4. Gospodi Pomiluj says:

  Pa da, ne suđeni da bude poslednji predsednik Yug-e Stipe Mesić je izjavio "Moja uloga je ispunjena - Jugoslavije više nema!" Pa zar ga ne bi trebalo streljati kao državnog i nacionalnog neprijatelja br.1? Još nije kasno da se osudi makar na vešala. Hrvaćani nemaju dovoljno stanovnika jer su proterali više od polovine svojih nekadašnjih stanovnika a i ovi što su ostali po dalmaciji i većina drugih i nisu hrvaćani. Milanoviću je promenjena RNK da bi postao zločinac na jeziku a moguće i na delima svojim. Mnogima smo mi davali danak u krvi nekada Turcima a kasnije takvima koji sebe nazivaju bosnian i croatian pipl.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u