СРБИЈА МОЖЕ ОПСТАТИ САМО УЗ РУСИЈУ

СРБИЈА МОЖЕ ОПСТАТИ САМО УЗ РУСИЈУ

10 октобра 2016

Vladimir-Krsljanin-567

Поводом упорног, перфидног, агресивног и даноноћног збуњивања јавности у погледу унутрашњих и спољнополитичких алтернатива Србије, и то у околностима које постају све теже и драматичније, председник Покрета за Србију Владимир Кршљанин је дао следећу изјаву:

Доста је лагања народа! То лагање је много скупо! Народ изумире, имовина се распродаје, а територија распарачава. Своје интересе, навике и обичаје намећу нам они којима је и наше постојање сметња!

Србија и српски народ су већ распарчани у 5-6 државица. Они који су нашу некада моћну државу разбили у парампарчад, претворили у кланицу и не престају да је пљачкају и поништавају, прво помоћу својих криминалаца и терориста, а затим и помоћу своје монструозне војно-политичко-обавештајно-субверзивно-пропагандне машинерије, која се, према потреби, назива НАТО или ЕУ, нису и не могу бити избор овог народа, па према томе ни приоритет његове политике.

Велика је лаж да су све „велике силе“ исте (како тврде на Западу), себичне и нечасне, да се управљају само својим себичним интересима и да је, у дилеми да ли да буде подређена Западу или Русији, за Србију најбоље да се не подреди никоме, а да уђе у ЕУ, јер њоме смо окружени, на њу треба да се угледамо и део смо исте цивилизације.

У тој гнусној лагарији једино је тачно да Србија не треба да се подреди никоме. Ко јој намеће подређеност? Запад, који више ни у чему није први, а који чине: Аустро-Угарска, Немачка, Ватикан, НДХ, Велика Британија, САД, НАТО, Ал-Каида, УЧК, ДАИШ…). А шта је алтернатива? Савезништво са Русијом.

Једино тако можемо опстати, обновити Србију и територијално и демографски, и економски и духовно, наплатити ратну штету и не бити никоме подређени.

То је једини адекватан одговор на све претње упућене и Србима и Русима, спас за Косово и Метохију и балканску стабилност, одговор који морамо дати одмах и који ће бити победнички.

KOMENTARIЈедан коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u