СРБИЈА МОЖЕ ОПСТАТИ САМО УЗ РУСИЈУ

SRBIJA MOŽE OPSTATI SAMO UZ RUSIJU

10 oktobra 2016

Vladimir-Krsljanin-567

Povodom upornog, perfidnog, agresivnog i danonoćnog zbunjivanja javnosti u pogledu unutrašnjih i spoljnopolitičkih alternativa Srbije, i to u okolnostima koje postaju sve teže i dramatičnije, predsednik Pokreta za Srbiju Vladimir Kršljanin je dao sledeću izjavu:

Dosta je laganja naroda! To laganje je mnogo skupo! Narod izumire, imovina se rasprodaje, a teritorija rasparačava. Svoje interese, navike i običaje nameću nam oni kojima je i naše postojanje smetnja!

Srbija i srpski narod su već rasparčani u 5-6 državica. Oni koji su našu nekada moćnu državu razbili u paramparčad, pretvorili u klanicu i ne prestaju da je pljačkaju i poništavaju, prvo pomoću svojih kriminalaca i terorista, a zatim i pomoću svoje monstruozne vojno-političko-obaveštajno-subverzivno-propagandne mašinerije, koja se, prema potrebi, naziva NATO ili EU, nisu i ne mogu biti izbor ovog naroda, pa prema tome ni prioritet njegove politike.

Velika je laž da su sve „velike sile“ iste (kako tvrde na Zapadu), sebične i nečasne, da se upravljaju samo svojim sebičnim interesima i da je, u dilemi da li da bude podređena Zapadu ili Rusiji, za Srbiju najbolje da se ne podredi nikome, a da uđe u EU, jer njome smo okruženi, na nju treba da se ugledamo i deo smo iste civilizacije.

U toj gnusnoj lagariji jedino je tačno da Srbija ne treba da se podredi nikome. Ko joj nameće podređenost? Zapad, koji više ni u čemu nije prvi, a koji čine: Austro-Ugarska, Nemačka, Vatikan, NDH, Velika Britanija, SAD, NATO, Al-Kaida, UČK, DAIŠ…). A šta je alternativa? Savezništvo sa Rusijom.

Jedino tako možemo opstati, obnoviti Srbiju i teritorijalno i demografski, i ekonomski i duhovno, naplatiti ratnu štetu i ne biti nikome podređeni.

To je jedini adekvatan odgovor na sve pretnje upućene i Srbima i Rusima, spas za Kosovo i Metohiju i balkansku stabilnost, odgovor koji moramo dati odmah i koji će biti pobednički.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Dondon says:

    Gluposti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *