СРБИЈА НА УДАРУ УТИЦАЈНОГ ЛОБИЈА! Зна се ко ће бити премијер!?

SRBIJA NA UDARU UTICAJNOG LOBIJA! Zna se ko će biti premijer!?

8 juna 2017

Srbija pod uticaj poltike “gej lobija”

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pred velikim je iskušenjem da svoju stranku čiji je lider SNS i širu koaliciju ostavi na cedilu“ i da se po preporuci EU, odnosno Nemačke, da za predsednika vlade Srbije predloži ministarku u vladi pripadnicu gej populacije Anu Brnabić. Da li iza ove moguće odluke stoji unutrašnji sukob u SNS i koaliciji, spoljni saveti iz EU predsedniku Vučiću, je to ili želja da se izabere kandidat koji će će biti najbolji operativac“ za potrebu politike Aleksandra Vučića. Ukoliko se Predsendik Srbije odluči za Anu Brnabić koja je vanstranački kanidat odnosno ima podršku SNS to je realni okidač za podele i sukobe u SNS, ali i govori da će novi kabinet trajati najviše šest meseci do raspisivanja prevremeneih izbora.

Postavlja se veliko pitanje čije sugestije i savete predsednik Srbiije sluša. EU sve više favorizuje za premijerke i ministre žene, ali na velika vrata“ se uključuju pripadnici LGB populacije odnosno tz gej lobi“. Sve je više pripadniika gej lobija i LGB u vrhovima vlasti država u EU. Aleksandar Vučić ima mogućnosti da izabere iz SNS i koalicije, ali eksperte i ženu za mesto predsednika vlade, ali opredeljenje za pripadnicu gej populacije bi  predstavljalo revoluciju“ u tradicionalno pravoslavnoj državi koja je usvojila zakon protiv homofobije, ali se drži principa da poštuje vrednosti pravoslavonog i tradicionalnog morala u Srbiji bar kada je reč o vršenju vlasti. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže: „Moje je bilo da saslušam sve. Imao sam svoj stav i pre toga i razmišljaću o svemu što sam čuo. Ostaviću još par dana dok ne donesem odluku“ Vučić je istakao najviše bio iznenađen onim što su na konsultacijama izneli predstavnici SNS koji su izričito oštro izneli stav da su kao partija zaslužili mesto premijera.

“Slom” pravoslavla i uspon protenstantizma u Srbiji

Zorana Mihajlović kaže “Potpuno je normalno da Vučić donese odluku ko će biti predsednik vlade, sada kada je on predsednik države, te nikakvi posebni razgovori unutar naše stranke ne moraju da budu. Sigurna sam da će se sa njegovim predlogom svi složiti. To je moj stav“. Postoje dva autoriteta. Mišljenje Predsednika Srbije kao predlagača i vodeće stranke SNS gde je Predsednik Vučić za sada i lider stranke, ali i šreg javnog mnenja koje je dalo poverenje Aleksandru Vučiću i SNS. Koplja na “Andrićevom vencu” i polemike u SNS se ukrštaju i lome oko ministarke Ane Brnabić. Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić izjavila je da bi u slučaju da dobije takvu ponudu, razmislila o njoj. Potpredsednik SPS Branko Ružić poznat po čestim kontraverznim izjavama o Predsedniku SNS i sada Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću kaže: „Međutim, načelno nikada nisam protiv toga da stručni, kvalitetni kadrovi i kadrovi sa vizijom koji pripadaju nežnijem polu ponesu odgovornost za najvažnije funkcije u državi. U konkretnom slučaju još više imam sluha za jedan takav epilog kada znamo da je pravo na različitost u srpskom društvu još uvek u nekim strukturama tabu tema“. O kom nivou kormila će biti reč, uskoro ćemo saznati. Da bi se razbio politički “tabu” u slučaju da Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mandat za sastv vlade ponudi Ani Brnabić generalni sekretar predsednika Srbije nekadašnji ministar pravde Nikola Selaković otišao je da traži mišljenje u Patrijaršiju SPC oko mogućeg predloga za predsendika vlade za Anu Brnabić. Srbija ulazi u fazu rušenja tradicionalnog morala srpskog društva i sve više pristaje na karikaturalne oblike protestantske politike.

(Tomislav Kresović, VIDOVDAN)

KOMENTARI12 komentara

 1. Kulak says:

  Tako ti je to. Zavladali rvacki kadrovi i Srbijom.

  • Srbo says:

   Biće vam bolje , Aj momak na ledenu na more!!!!

 2. Rastko says:

  Zato što su veliki predsednici (svetski lideri) često psihopate, mi moramo da trpimo? http://fortune.com/2016/08/18/great-presidents-psychopaths/ Ali da neko nešto pita i normalne u državi Srbiji uopšte ne bi ni bilo ove ,,dileme''.

 3. DUSKO says:

  KOD OKUPIRANIH DRZAVA NIJE UOPSTE BITNO KO CE BITI PREMIJER!!! TO JE SVAKOJ BUDALI JASNO !!!

 4. Kosovac says:

  Izgleda da će ove podguzne muve iz SNS da ostanu kratkih rukava. Opet ja objašnjavam kao pijan za plot: U ovim važnim stvarima ne može Vučić odlučivati. Neće odlučivati Evropa, ko će biti predsednik vlade i ministri, odlučiće rukovodstvo Vučićeve Tajne stranke. Pa i red je da se zna neka hijerarhija, a ne „ja u klin, ti u ploču“. Mi koji čitamo novine možemo samo da se zgražavamo na ove svetske i Evropske vrednosti, ali to je bez potrebe – priprema je izvršena i preko SPC. Kukavni patrijarh je prisiljen preko premudrog „Blica“ da prihvati i gejove i sve što se traži, samo da dokaže da veruje u demokratske principe i da ga neko ne optuži da je on preterano revnostan što se tiče pravoslavne vere. Prema tome dabome, kakva vlada takva i parada. Pardon, kakva parada, takva i vlada.

  • Srbo says:

   Ti pojma nemaš .

 5. Ruka ruku mije says:

  A Mihajlovićka podržava Brnabićku, jer su iz iste "škole" i imaju istog mentora i rade za istu stranu - za Ameriku.Zna Zorana, a i dobila je sigurno zadatak da pomogne Ani, a i samim tim i njoj će pored nje biti bolje.

 6. goran says:

  Kosovac je najzad opleo po patrijahu (s pravom, ovo je veliki napredak), ali i dalje misli da je crkva nepogresiva. Treba biti isken, pa ici do kraja. Crkva je podjedanko trula, kao i sve drugo u Srbiji.

  • Ivko says:

   Smaras govedo maloumno, truo si ti i caca tvoj sto te sklepao takvog bolida.

  • Kosovac says:

   @ goran,.... Veseliš se na vrlo klizavom terenu. Lepo sam te savetovao da napišeš nešto pametno a ne da se brukaš glupostima kojim ti je neka sekta napunila mozak. Trljaš ruke i skačeš zadovoljno kao cacko za stvari koje ne bi trebalo da te se tiču. Kako ne možeš da shvatiš da skrnavljenjem i vređanjem Srbina samo ti gubiš. Ako je ostalo nešto srpskog ponosa u tebi, uzmi se u pamet i napusti te gadove koji ti truju mozak….. Mi komentatori ovde smo virtuelni, ne poznajemo se, kao da ne postojimo. Zato ja takođe umem da uvredim, nije mi to teško, ali žao mi je takvog kod koga je ostalo dosta od Srpstva, a on krenuo najgorim putem. Evo kolega „Ivko“ ti je samo odbrusio na osnovu simptoma koje pokazuješ. Razmisli, da li su naše reakcije ispravne, ili je ispravno ovo tvoje glupiranje.

 7. DUSKO says:

  Tolike pare od gej lobija je stvarno tesko odbiti, i bogme nije lako predseniku, a srpski narod ma koga jos on interesuje !!!

 8. Prle says:

  Jedini normalan premijer iz sns bi bio Goran Knezevic.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *