СРБИЈА НИЈЕ ИЗГУБИЛА ЧЕТИРИ РАТА, НЕГО САХРАНИЛА ЧЕТИРИ ЦАРСТВА, а ускоро ће САХРАНИТИ И ПЕТО…!

СРБИЈА НИЈЕ ИЗГУБИЛА ЧЕТИРИ РАТА, НЕГО САХРАНИЛА ЧЕТИРИ ЦАРСТВА, а ускоро ће САХРАНИТИ И ПЕТО…!

29 новембра 2018

У кухињама невладиних организација стално се измишљају нови ментални импланти.Ментални имплант је идеја која се усађује у ум појединца или народа вештом манипулацијом преко медија. Једна од таквих идеја, менталних импланта које са примила код многих људи је лаж о томе како је Србија изгубила четири рата. Србија нити је покренула четири рата, нити је било четири рата, нити их је изгубила.

У ум српског народа невладине организације и продани интелектулаци усађују идеје које служе расрбљавању, уништавању националног поноса, издаји части и стварању осећаја кривице и само-презира.

Једна од таквих идеја, менталних импланта које са примила код многих људи је лаж о томе како је Србија изгубила четири рата. Србија нити је покренула четири рата, нити је било четири рата, нити их је изгубила.Термин „ратови деведесетих“ су још једна измишљотина другосрбијанаца. Није било ратова, био је само један рат – разбијање Југославије од стране Англо-американаца, Ватикана и Немаца у сврху слабљења српског народа.

Иако је СФРЈ била више кроатославија, него Југославија, ипак је англо-америчкој геополитици сметала Југославија у којој би кад тад српски фактор могао постати доминантан.

Читав рат водио се у сврху терања Срба западно од Дрине, а слабљења и понижавања Срба источно од Дрине. У таквој ситуацији, без и једног савезника, никад слабије Русије и никад јаче Америке (сви смо се тада клели у Рамба и Терминатора, веровали да су Американци спаситељи света) Срби су успели немогуће – након више од пет векова поново направити српску државу западно од Дрине. Србија према томе није изгубила никаква четири рата. Него извукла маскимум из рата у четири фазе.

У првој и другој фази Милошевић је циљано пустио да се ЈНА обрука у Словенији и Хрватској (Вуковар). На тај начин се ријешио југо-унитаристичког водства ЈНА које је 1991. још увек хтело бранити пропали комунизам и титоизам. У трећој фази Крајину није било могуће спасити, али је Милошевић успео у замену за Крајину добити републику Српску.

Четврта фаза била је НАТО агресија на СР Југославију и рат на Косову. Због огромне премоћи противника, чак 19 земаља се удружило против Србије, Косово је окупирано, али се српска војска готово неокрзнута повукла са Косова. Кумановским споразумом Косово још није било потпуно изгубљено, а није чак ни данас.

Срби требају бити поносни јер су једини народ који се деведесетих храбро супротставио америчком империјализму, онда кад су Америка и НАТО били на врхунцу моћи, а Срби сами, без и једног јединог савезника. Све највеће империје су на врхунцу своје силе напале Србију и све су редом тај напад платиле својим сломом.

Клица пропасти Римског царства био је илирски рат (Илири су само назив којим су други звали Србе до средине 19. вијека). Турско царство које је 500 година владало са пола света на крају је морало са Балкана бежати пред Србима да би се на крају потпуно урушило. 1914. највећа европска царевина, Аустро-Угарска је са великом војском покушала Србију избрисати са мапе.

Четири године касније Аустро-Угарска више није постојала на мапи. Моћна Хитлерова Немачка ради Срба је морала одгодити напад на СССР за чак седам недеља. Седам недеља које су спасиле свет, толико су изгубили Немци ради српског рушења тројног пакта, таман довољно да их стигне руска зима на само 40 километара од Москве.

Деведесетих је никад јача Америка, највећа сила коју је свет видео напала Србе. И док су Американци у својој охолости мислили да су непобедиви, уместо да се позабаве коначним уништењем никад слабије Русије, они су на Србе изгубили десет година.

Тих 10 година било је Русији бескрајно драгоцено време, руски народ успео је изродити Путина, а Путин крај америчке доминације и униполарног света.

Не, Србија није земља која је изгубила четири рата, него земља која је сахранила четири царства, а ускоро ће бити сахрањено и пето…

KOMENTARI22 коментара

 1. Rastko says:

  Питање је како би се данас Србија носила са Аустро-Угарском да није формирана прва Југославија (Краљевина СХС). Познато је, ко хоће да се добронамерно сети, да су велике силе тада биле против њеног оснивања јер је то значило разбијање Аустроугарске. Србија је исистирала, успела и сада ипак има уситњеније и вероватно слабије непријатеље са тих страна?

  • Željko says:

   Srbin rođen u SFRJ je živio, za sada, u četiri države: SFRJ, SRJ, SCG i Srbija! Hrvat u dvije: SFRJ i Republika Hrvatska!

 2. Vesko says:

  Potpisujem. Umiru okupatori Kosova, Italijani su to dokazali pred svojom drzavom. Od posljedica svoje sramotne imperijalsticke agresije. Umiremo i mi, ali oni umiru za interese monstruoznih korporacija i saku svojih fasista kojima je to u licnom interesu, a mi umiremo u borbi za svoju slobodu i otadzbinu. Ishod ove borbe je vec rijesen. Samo ce uzeti vremena da to postane svima jasno.

 3. Hruscov says:

  Zasto uvek sve prvo preko nasih ledja. Hoce li se nama roditi neki pametan da vaskrsne Srbiju sa natalitetom Srba i ekonomskim prosperitetom u narednom periodu ili nas vise nece biti za sesto carstvo.

  • Za Srbiju says:

   Mi postojimo da rušimo ZLO. Dok je nas, biće i Rusa. A dok je Rusa i nas, ZLO NE MOŽE da pobedi.

  • Za Srbiju says:

   To što ginemo za pravdu je naš put u SLAVU, odnosno BEZsmrtnost. Ili bi radije kad krepaš, da te pojedu demoni ili večita crna bezdan.

 4. petrovgrad says:

  Germani, Emglezi i Francuzi kao narodi neće preživeti 21 vek. Biće manjina u svojim zemljama,Arapi, Indusi i Crnci ima da prevladaju. Bela rasa nestaje u zapadnoj Evropi. Hrišćanstvo tačnije katoličanstvo sa Vatikanom odlazi u istoriju.

  • JmBg says:

   Izostavljeni su Poljaci, Slovaci, Mađari... da ne pominjem milijardu katolika širom sveta. Tradicionalni katolicizam običnog verujućeg čoveka će ostati, globalistički katolicizam jezuite pape Franje svakako neće. Vernici vide za šta se on zalaže. A sudiće će svima jedino Bog, ko je bio u pravu za života a ko ne. Nemamo mandat suditi jedni drugima. Nije mudro prorokovati tuđu smrt i nestanak. Ko jamu drugome kopa...

 5. Karital says:

  A u onih sedam nedelja kao da bi švabe osvojile Moskvu da nije bilo srba?

 6. dsc says:

  G. Putin Srpski narod vas postuje a Rusiju voli. Ocekujemo od Vas pritisak na EU svom silom kao i na SAD. Vi znate da cemo izginuti svi do poslednjeg a Kosovo necemo dati ali zelimo jos samo jedno a to je da oslobodimo Krajinu jednom zauvek i to moze samo g. Seselj da uradi uz pomoc Haskih osudjenika koji su nevino osudjeni da umru u kazamatu. Saljite nam generale, najmocnije oruzje i sami cemo se boriti dok nas ima. Gladan narod je pokoran a mi to necijom politikom postajemo nemamo vise vremena za cekanje. Postovanje.

 7. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Autor jednako razmišlja kao ja, čak mislim da je prepisivao neke moje komentare, ili ono najverovatnije - veoma, veoma veliki deo Srba nije naseo na zapadnu propagandu preumljavanja i razmišlja ovako kako je autor napisao ovaj tekst.

 8. Jovo Veselinovic says:

  Srbi su izgubili sve i Cast i Obraz pre 100 godina pobedili u prvom SV. ratu i dali srbiju i sebe ustasama i slovencima i sad nemaju ni zemlje na OPANKU ni drzave

 9. milorad says:

  hm mislim da sui trenutni problemi USA imperije DIREKTNO povezani sa njihovim napadom na nas.Nisu trebali da pokušavaju to uopšte veoma su teške udarce u suštini zadali SAMI SEBI pucvajući na NAS :)

 10. Luka says:

  "Ciljno pustio da se ("jugo- unitaristička JNA ") obruka "Prilično podla zamisao (ako se je sa njom zaista rukovodio ) u odnosu na armiju koje je i sam bio rezervni oficir . Za razliku od mobilizacijske popunjenosti od 13 % koliko je samo toj vojsci stavljeeno na raspollaganje jer "Srbija nije u ratu " secesionisti su obezbedili dovoljan procenat ljudstva što se vidi i po rezultatu tog rata za razbijanje Jugoslavije .G Bora Jović je dao neprihvatljivo objašnjenje naređenog napuštanja Slovenije od strane JNA .("Tamo JNA neće pa ner treba tamo ni da bude . A na KiM su je 1992. god Albanci "hteli " ?!) " Puštanje da se JNA obruka " nije istorijska zasluga već rezultat matematičke propasti jedino legalnih oružanih snaga . Snage g. Karadžića su sa brda iznad Sarajeva gledale napad na JNA u Dobrovoljačkoj ulici. To što je on propustio da se upravo tada "spusti niz brdo " jer nije bio oduševljen petokrakom ne znači da toj vojsci baš tada nije trebalo pomoći .Naravno dobra stvar je nastanak Republike Srpske a loša stvar je Hrvatska od Jugoslavije joj 1945. godine nacrtanih granica bez Srba i ostanak srpskog naroda bez bilo kakvog izlaza na more bilo gde. Gubitak KiM je posledica neuporedivo jače sile bez naše ikakve krivice a odlazak Crne Gore je posledica smišljenih i naplaćenih manipulacija.

 11. Posmatrac says:

  Da se jednom kaze prava istina. Svaka cast za napisano.

 12. Nika says:

  Jesu li Vučić i Nikolić na obećanju da će se odreći Kosova i Metohije došli na vlast, ili je neko od njih dvojice izjavljivao:"Tako mi Boga neću se smiriti dok i poslednji pedalj srpske zemlje na Kosovu i Metohiji ne vratim pod suverenitet Republike Srbije"? Kakva je obećanja davao Vučić, a uradio sve suprotno od obećanog, to i vrapci na grani znaju.

 13. Cp6a says:

  Па шта је ово? У једном чланку све кукавички коментари, а у овом све милина да их прочиташ. Свака част браћо, изгледа да су ови западни нацисти џабе силне паре дваес' година трошили на наше "преумљавање".

 14. QQ-LELE says:

  I danas ima tih mentalnih implanta, kao npr zapadni Balkan. Pa zar nisu zapadni Balkan Slovenija i Hr.A centralni Balkan ,Srbija ,BiH, Makedonija, a istočni Balkan Rumuniji i Bubarska

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u