Србија није земља која је изгубила четири рата, него земља која је сахранила четири царства!

Srbija nije zemlja koja je izgubila četiri rata, nego zemlja koja je sahranila četiri carstva!

11 decembra 2015

Srbija prvi svetski rat 4U kuhinjama nevladinih organizacija stalno se izmišljaju novi mentalni implanti. Mentalni implant je ideja koja se usađuje u um pojedinca ili naroda veštom manipulacijom preko medija. U um srpskog naroda nevladine organizacije i prodani intelektulaci usađuju ideje koje služe rasrbljavanju, uništavanju nacionalnog ponosa, izdaji časti i stvaranju osjećaja krivice i samo-prezira. Jedna od takvih ideja, mentalnih implanta koje sa primila kod mnogih ljudi je laž o tome kako je Srbija izgubila četiri rata. Srbija niti je pokrenula četiri rata, niti je bilo četiri rata, niti ih je izgubila.

Termin „ratovi devedesetih“ su još jedna izmišljotina drugosrbijanaca. Nije bio ratova, bio je samo jedan rat – razbijanje Jugoslavije od strane Anglo-amerikanaca, Vatikana i Njemaca u svrhu slabljenja srpskog naroda. Iako je SFRJ bila više kroatoslavija, nego Jugoslavija, ipak je anglo-američkoj geopolitici smetala Jugoslavija u kojoj bi kad tad srpski faktor mogao postati dominantan. Čitav rat vodio se u svrhu tjeranja Srba zapadno od Drine, a slabljenja i ponižavanja Srba istočno od Drine. U takvoj situaciji, bez i jednog saveznika, nikad slabije Rusije i nikad jače Amerike (svi smo se tada kleli u Ramba i Terminatora, vjerovali da su Amerikanci spasitelji svijeta) Srbi su uspjeli nemoguće – nakon više od pet vijekova ponovo napraviti srpsku državu zapadno od Drine. Srbija prema tome nije izgubila nikakva četiri rata. Nego izvukla maskimum iz rata u četir faze.

U prvoj i drugoj fazi Milošević je ciljano pustio da se JNA obruka u Sloveniji i Hrvatskoj (Vukovar). Na taj način se riješio jugo-unitarističkog vodstva JNA koje je 1991. još uvijek htjelo braniti propali komunizam i titoizam. U trećoj fazi Krajinu nije bilo moguće spasiti, ali je Milošević uspio u zamjenu za Krajinu dobiti republiku Srpsku. Četvrta faza bila je NATO agresija na SR Jugoslaviju i rat na Kosovu. Zbog ogromne premoći protivnika, čak 19 zemalja se udružilo protiv Srbije, Kosovo je okupirano, ali se srpska vojska gotovo neokrznuta povukla sa Kosova. Kumanovskim sporazumom Kosovo još nije bilo potpuno izgubljeno, a nije čak ni danas.

Srbi trebaju biti ponosni jer su jedini narod koji se devedesetih hrabro suprotstavio američkom imperijalizmu, onda kad su Amerika i NATO bili na vrhuncu moći, a Srbi sami, bez i jednog jedinog saveznika. Sve najveće imperije su na vrhuncu svoje sile napale Srbiju i sve su redom taj napad platile svojim slomom. Klica propasti Rimskog carstva bio je ilirski rat (Iliri su samo naziv kojim su drugi zvali Srbe do sredine 19. vijeka). Tursko carstvo koje je 500 godina vladalo sa pola svijeta na kraju je moralo sa Balkana bježati pred Srbima da bi se na kraju potpuno urušilo. 1914. najveća europska carevina, Austro-Ugarska je sa velikom vojskom pokušala Srbiju izbrisati sa mape. Četiri godine kasnije Austro-Ugarska više nije postojala na mapi. Moćna Hitlerova Njemačka radi Srba je morala odgoditi napad na SSSR za čak sedam nedelja. Sedam nedelja koje su spasile svijet, toliko su izgubili Njemci radi srpskog rušenja trojnog pakta, taman dovoljno da ih stigne ruska zima na samo 40 kilometara od Moskve. Devedesetih je nikad jača Amerika, najveća sila koju je svijet vidio napala Srbe. I dok su Amerikanci u svojoj oholosti mislili da su nepobjedivi, umjesto da se pozabave konačnim uništenjem nikad slabije Rusije, oni su na Srbe izgubili deset godina. 10 godina bilo je Rusiji beskrajno dragocijene vrijeme, ruski narod uspio je izroditi Putina, a Putin kraj američke dominacije i unipolarnog svijeta.

Ne, Srbija nije zemlja koja je izgubila četiri rata, nego zemlja koja je sahranila četiri carstva, a uskoro će biti sahranjeno i peto, pa će presahnuti krvavi američki novac kojim su plaćene nevladine organizacije za širenje svojih anti-srpskih laži.

(M.H. / Intermagazin)

KOMENTARI14 komentara

 1. Milutin says:

  Termin „ratovi devedesetih“ su još jedna izmišljotina drugosrbijanaca. Nije bio ratova, bio je samo jedan rat – razbijanje Jugoslavije od strane Anglo-amerikanaca, Vatikana i Njemaca u svrhu slabljenja srpskog naroda. ////////// isto tako je gnusna laž koja se papagajski ponavlja, da smo tokom turaka robovali. da smo bili robovi, ne bi onda austrijanci i mlečići pregovarali sa Čarnojevićem u vezi srpske podrške, prilikom nj. napada. narod je bio čak manje tlačen, nego na zaadu. kuga, inkvizicija,.... a to što smo zaostali postali. pa nije ni turska nešto odmakla

 2. mija says:

  Nije bilo baš sve tako kako opisuje autor. Odnosno bilo je, ali nije sasvim tačno vrednovano. Naše pobede jesu slavne, ali su bile jako skupe. Srbi su jako mnogo izgubili u svim navedenim ratovima. Pre svega stanovništva, teritorije, bogatstava, ugleda, pozicija u svetu, izvanrednih talenata, pa čak i s teškom mukom stečenog suvereniteta. Ipak, istina jeste da Srbi nemaju ni jedan razlog da se stide ili kaju zbog onog što su činili u istoriji. Borili su se časno uvek kad im je pretilo istrebljenje. Nasuprot njima stoje njihovi neprijatelji koji zaista imaju čega da se stide i zbog čega da se kaju, kad bi imali savesti. Nasrtali su na Srbe uvek kad su mogli i kad su procenjivali da će uspeti da ih unište. Upravo u toj njihovoj nameri da nas unište leži njihova najveća greška. Da su nam ostavljali bilo kakav izlaz, mi bismo ga prihvatili i izbegli rat, ali oni su nas prisiljavali da se borimo za opstanak, a slučaj ili Bog je hteo da su oni gubili moćna carstva. Pred izborom da li pustiti da nas istrebe ili se boriti, ili bolje rečeno u nedostatku bilo kakvog izbora, svaki drugi narod bi se ponašao slično Srbima. Naše ponašanje nije izuzetak, nego jedini ispravan, zdrav i prirodan odgovor na ludačku agresiju neprijatelja. Muka je što se i dalje vodi rat za naše uništenje. Sad više ne oružjem, već suptilnijim sredstvima, a veliki broj Srba još uvek nema razvijeno čulo za njegovo prepoznavanje ili ne veruje sebi i svojim utiscima ili procenama. Samopouzdanje nam je svim ovim oružanim i suptilnim formama ratovanja jako poljuljano i na tome moramo mnogo da radimo. Preporučujem da svako od nas za početak odbije da se stidi što je Srbin. Ne mora ni da se ponosi, nego samo da sebe i svoj identitet mirno prihvata kao ravnopravan sa svim ostalim, svestan da u njemu ima i izvesnih nedostataka, ali ipak bezbrižan u tom pogledu, jer nedostataka imaju i sve druge nacije. Drugo što mora da nauči jeste pouka koju smo dobijali od naših dedova: "O svom ni dobro ni loše!" Oni su ovim mislili da o članovima svoje porodice ne treba govoriti pred drugima ni dobro (ispašćeš hvalisavac, ali i inferiran u odnosu na sagovornika), ni loše (to je strašno ružno, pa i štetno, jer se takve informacije lako mogu zloupotrebiti). Mi to isto treba da primenjujemo na svoju naciju, pa i na sebe same. Dakle, o sebi i Srbima ne govorimo ni dobro ni loše. Samo radimo na korist Srbije i Srba.

 3. Milutin says:

  Klica propasti Rimskog carstva bio je ilirski rat (Iliri su samo naziv kojim su drugi zvali Srbe do sredine 19. vijeka). ///////// ne znam koliko su ilirski Sloveni pridoneli propasti Rimskog carstva. Znam samo da su bili ogorčeni ratnici istog. (Simetrije sa današnjim vremenom ?). Još su pritom ratovali za račun Rimske imperije protiv svojih sunarodnika - Ostrogota ,tj. Slovena Geta. Oni su zapravo ti koji su se doselili na Balkan, ali već negde oko 4. veka. Živeli su pak samo na "drugoj" strani Dunava (Ister). Oni su ti koji su uništili Rimsko Carstvo !

 4. anamarija says:

  Super je napisano i 100% tocno !!!! Jedino vas molim da mi netko objasni ''tko ili sto su to ti DRUGOSRBIJANCI ???? STVARNO NE ZNAM a cujem za taj pojam pa mi ,molim vas,objasnite !!!!

 5. miroslav says:

  Mijin komentar je izvanredan.Ja se ponosim sto sam Srbin.A sta je autor napisao?

 6. miroslav says:

  ANA MARIJA JA SAM SRBIN I PONOSAN SAM ZBOG TOGA.ALI POJMA NEMAM KO SU,,drugosrbijanci'.?

 7. ZoranZg says:

  @ Mija baš si pravi čovek

 8. Ilija says:

  @anamarija, Ti takozvani DRUGOSRBIJANCI (oni sebe tako zovu, a ostali prihvatili iz neznanja taj izraz, umesto da uvek ubace 'tzv' ispred toga, ili da ih zovu pravim imenom) su ustvari PETA KOLONA koja unistaava Srbiju i srpski narod iznutra. U svetu bi ih tako zvali. Radi se o ljudima placenim od strane srpskh neprijatelja da promovisu strane, anti-srpske interese u Srbiji, dugorocne i kratkorocne. Tipicno je da se nikad ne oglase kad se Srbima neko zlo ili nepravda nanese, da to osude, oni uvek samo na Srbe laju i zele sve najgore Srbiji i Srbima. Ukratko to je ljudski otpad najgore vrste. Usput i vrlo opasan i otrovan otpad, koji zagadjuje okolinu, koji se zato mora drzati daleko od naseljenih mesta. Nazalost niko iz vlasti zadnjih 15 i vise godina ni ne pokusava da se bavi uklanjanjem tog otrovnog otpada, a vec je krajnje vreme za to, to je kancerogen otpad, unistava zdravlje nacije.

 9. Baja says:

  Znaci Srbe guzi ko go stigne.

 10. Milutin says:

  isto tako, iz privilegija ćesara Leopolda, možemo saznati da postoji više konfesija Srba: //////////// Mi Leopold, Časnome, odanome, Nama ljubaznome Arseniju Čarnojeviću, SRBALJA ISTOČNE CRKVE grčkoga obreda arhiepiskopu , episkopima i svima drugima crkvenim i mirskim staležima, kapetanima,...

 11. Mali says:

  Procitajte vest o GORAZDEVCU ! Nasim dedovima svaka cast,ali mene sramota sadasnjosti.Pogledaj dom svoj andjele,i skini paucinu s ociju...

 12. marinko says:

  bogati na čemu si ti "M.H." daj reci molimte pa da i ja to uzmem..... valda ću onda umesto ovog jada i bede u kojoj živim i ove crkavice od koje živim misliti da sam milijarder i da uživam u životu......

 13. Milutin says:

  npr. otkrio sam da su srpska ocila zapravo amblem protiv uroka, dva Tau krsta "T"- koja daju klasican krst Sloveni da su imali pismo i pre Cirilija...Sajkaca da potice od Dagona. proucavam istoriju desetljecima, i već nemam ništa značajno da otkrijem, osim da moje zaključke samo dopunjavam novim činjenicama ps. mo\da neko pomisli da sam mitoman, ali sve je otkriveno na naucnoj osnovi, potkrepljeno cinjenicama, argumentima... "kradite" koliko vam je volja, ionako je sve u javnom vlasništvu *********** Sve je okupljeno ovde: https://tinyurl.com/o7pbluj

 14. Srđan says:

  Drugosrbijanci su Srbijanci koji žive na prostorima Srbije,Srbske krajine,Srbske Bosne iliti Banovine,Srbske Hrvatske itd kojima je svest anglosaksonizovana i moralno ubijena zbog njihove neupućenosti u istorijske istine i činjenice .To su ljudi koji prvenstveno preziru sebe u svojoj podsvesti time da u svom životu su mogli bolje i lepše da prođu da nisu rođeni tu gde jesu zbog preteranog konzumiranja medijske propagande i filmova . Sa njima se povezuju ljudi lakog,niskog morala i karaktera,i takvih ima po celom svetu u drugim nacijama ljudskog.U njih se ubrajaju sve prodane duše iliti izdajice svoga roda,lako podkupljive duše,cinične,pohlepne,zavidne osobe itd . Jednom rečju,drugosrbijanci su sve drugo nego Srbijanci ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *