СРБИЈА ОДГОВОРИЛА СВИМА: „Коме претите? Србија је довољно јака да одбрани и себе и Републику Срспку!“

SRBIJA ODGOVORILA SVIMA: „Kome pretite? Srbija je dovoljno jaka da odbrani i sebe i Republiku Srspku!“

21 septembra 2016

specijalna-brigada-vojske-srbije-43545

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić smatra da izjava Sefera Halilovića o uništenju Republike Srpske predstavlja najveću pretnju miru i stabilnosti u regionu.

Dačić je naveo da Halilović nije samo bivši ratni muslimanski komandant, več je on nezvanični portparol Bakira Izetbegovića.

„Halilović govori ono što Izetbegović misli. Zato njegove pretnje treba shvatiti ozbiljno, jer pokazuju da postoje ratni planovi, koji se baziraju na proceni da Republika Srpska ne može izdržati više od 10-15 dana i da ni Srbija ne može da je odbrani.

Svima je jasno da je referendum samo izgovor, a da iza svega stoji namera da se ratom uništi Republika Srpska. Da su hteli kompromis, Ustavni sud je mogao da promeni bar jedan zarez u svojoj odluci. Ali njima nije bio važan kompromis, već izgovor za ratne namere i planove, za šta se muslimani u BiH očigledno spremaju“, navedeno je u saopštenju ministra spoljnih poslova.

„Srbija nesumnjivo želi mir i učiniće sve da se sačuva stabilnost, ali sigurno neće dozvoliti vojni napad i uništenje Republike Srpske. O tome niko ne bi trebalo čak ni da sanja“, naglasio je Dačić.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić koji se nalazi u poseti SAD „vidno je zabrinut“ zbog izjave Sefera Halilovića o Republici Srpskoj, javlja RTS.

On je dodao da je „Srbija dovoljno jaka da odbrani sebe, a neće dozvoliti ni uništenje Republike Srpske ako bude napadnuta“.

„Očekujemo hitnu reakciju međunarodne zajednice i međunarodnih predstavnika u BiH, ako im je zaista stalo do mira”, zaključio je Dačić.

KOMENTARI73 komentara

 1. Sremac says:

  Spremni smo, kako da nismo. Nameštanje izbora i brojanje glasova je jedno a sasvim drugo spremnost da se brani poredak u kome su oni popljačkali sve što su stigli a mi gubitnici tranzicije da to branimo. Da nas vode maniti vučić, dačić, vulin ko? To tako neće da može a kako će da može videćemo.

 2. lilit says:

  Alo ofarbani "ratnici", Haliloviću i Milane, pošaljite vašu decu, a ne tuđu, da ratuju.

 3. Željko says:

  Jedno je sigurno, ako se u rat umiješa Srbija umiješati će se i Hrvatska. I mi imamo neraščišćenih računa sa Srbima, protjerani smo sa većine teritorije(Bosanska Posavina) i to se treba ispraviti. Mislim da je sve ovo rukovođeno izvana (SAD) i vrlo smo blizu novim sukobima. Nije HV ničim izazvana kupovala haubice i dobivala helikoptere. Sve to ide sa jednom ciljem, da SAD potpuno zavlada Balkanom a mi Hrvati ćemo joj u tome pomoći! P.S." kapetan Dragan " vam trune u našem zatvoru a kod vas rijetko tko piše o tome !?

  • Dragutin says:

   Za dobijanje rata ti treba pesadija....Kroz istoriju ste uvek bili sluge Zapada....vazači....od Bečkih konjušara drugo se neočekuje....a sada topovsko meso.Kad se pamet delila vi ste bili na izletu.Niste se zapitali koja korist od svega ovoga...Kad slonovi vode ljubav trava je zgažena....

   • rema says:

    Željko usrašo nećete se više širiti. https://www.youtube.com/watch?v=vGnhDt-MKQo

   • Robert Wronsky says:

    Kad već tako govoriš, pa nije davno bilo kada ste 95. bježali pred hrvatskom pjesadijom, hrvatska pješadija vas je u prvom svjetskom ratu i iz Srbije istjerala, hrvatska konjica je bila strah i trepet Europe u 18. i 19. vijeku, po njima su se nazivale i francuske elitne jedinice. Ali ne brini, Hrvati nisu započeli niti jedan rat pa neće ni ovaj. Zato ih opet ne dirajte jer možete pretpostaviti kako će se završiti.

    • srbendara neka says:

     Ma da haha da da vi terali srpsku peasdiju 1914-1918 kako da ne. Bili ste u AUS vojci, to je poznato jer ste uvek bili dupelisci i konjusari. Da niste mozda sa Srbima ratovali 1 na 1? Ajde sikter.

  • Republika Srpska says:

   vi hrvati ste mali,stari, bankrot i bedni kopači po kontejnerima koji +ma mladi beže u 3 p.m. samo da nisu u kyrčevoj kroaciji...nemate vi šta i čim da ratujete nego samo da izumrete.

   • Hans says:

    Ti iz šumske ne seri! Smrdiji je deportovati migrante iz Sirije i da se s njima razmnožavaju i da popravite taj natalitet. Smrdijancima svake godine ode po 100.000 ljudi na onaj svijet, i smrdijanci prose po Bečkim ulicama za koji euro. Hahahah. BiH - Bosna i Hrvatska 4ever! nikad "republika srpska" u prijevodu ŠUMSKA!

    • Milan+ says:

     Hans...dzaba se nadas novom napadu na zene i traktore...izadjete li iz svoje genocidne rupe i krenete bilo kuda ( a to cete da uradite samo ako vas nato natera ), bice izvrsena detaljna deratizacija vase rupe, a azilante saljemo vasim zenama posto je u yom sl. sasvim izvesno vase trajno zadrzavanje u "sumama " drage nam nase Republike Srpske :)) !

     • Hans says:

      Samo si mi još ti falio da mi opet svoje bajke pišeš. 😝

  • Rade says:

   Vas nazovihrvata,posle sledećeg rata više biti neće,kao ni braće vam balija.Vi budućnost nemate.

  • Miodrag says:

   Vi Hrvati ćete da ispravljate Posavinu,Srbi Krajinu,Bošnjaci Srpsku,Srpska Bosnu.Hrvatima će Ameri doturati haubice i helikoptere,Rusi Srbima S-400 i Suhoje.I tako dalje,dok se direktno vojno ne uključe Ameri i Rusi jedni na jednoj,a drugi na drugoj strani i sve završi demografskom depopulacijom strahovitih razmera,na ovim prostorima a možda i nuklearnim ratom koji će uništiti sve živo što mrda. Za ovakav scenario,obezbedjeni su svi optimalni uslovi smišljeni i diktirani spolja,još se čekaju samo domaci ratni profiteri-kriminalci,dzamogladija,i korumpirana politička bagra,da povede maloumnike u sve to.Samo napred!Nazdravlje!Vidimo se u paklu!

 4. Trifun says:

  Agresore unistiti u potpunosti! Bez pardona ili ustrucavanja. Ako te genocidne antisrpske hijene hoce da nastave sa genocidnim ratovima do istrebljenja protiv Srba i Rusa, neka se pripreme za strahovite gubitke.

 5. Hajduk Veljko says:

  Vi hrvati ćete ovaj put zajedno sa poturčenim debilima tako dobiti po gubici da nećete znati ni šta vas je snašlo! Kada srpske trupe krenu iz Srbije potpomognute elitnim ruskim jedinicama ( koje su već prisutne na terenu )neće se zaustaviti sve do Zagreba! Ovaj put ćemo vas samleti kao magarce! ŽIVELE VELIKA SRBIJA I JOŠ VEĆE RUSIJA!!!

  • milojko says:

   Niste u nikakvoj prednosti da krenete na nekoga.Vi ste bili devedesetih godina u prednosti, a toga više nema.Nema ništa od srpskih trupa kao i elitnih ruskih specijalaca, za vas su dovoljni i balije da vas podave u Drinu.

   • Broz says:

    Pa dodji mamu ti ... da vidiš kako se davi.

   • Tucakov says:

    Pa svako na početku misli da će pobediti, a sve se na kraju završi za pregovaračkim stolom, samo ovaj put sa votkom umesto vidkija!

  • Hans says:

   G*vno smrdijansko! Pa onda nama govori da se ulizujemo zapadu! Ćuti tamo poturico jedna! Nema većih poturica od popravoslavljenih vlaha i turaka. Gdje su te ruske elitne jedinice?! Gdje su spetsnazi u Bosanskoj šumskoj?! Gdje su vam trupe? Opps, nema više JNA niti ruskih "elitnih" jedinica. Uh, što ste op(r)asni, jbte!

   • Broz says:

    Kako ćete da se opecete majko mila. Još malo još malo... Sudija samo što nije dao znak za početak 2 poluvremena. Krvi ćemo vas se napiti ovaj put.

   • Milan+ says:

    Daj Hans, ne peni toliko...vidis li da te svi zaje.avaju na ovom portalu. Primas se ko šamar uz budalu :)) Nas zanimaju samo vase zene :)..a vi ste kao ratnici trecerazredni škart koji smo kroz istoriju razgonili vilama, tandžarama i govnjivim metlama. Kad vas nema 20:1, to ti je kao da i ne postojite. Mirno spavamo, opusti se ;)

 6. NEŠO says:

  Sprem te se spremte četnici. Silna će borba da bude. Svi kvislinzi će morati da odu zauvek sa svih bitnih mesta,a onda ...

 7. Marko says:

  smrdijanci pokorit cemo vas za pol dana i od srbije stvoriti pokrajinu velike Hrvatske!

  • Dragutin says:

   Gudra te dobro radi....ma šta dobro najbolje....

  • VUK says:

   marko sine bio sam ti skevom

   • Marko says:

    smrdijanski ciganine visit cete na banderama nasih gradova! Srbija ce bit pokrajina gospodarske Hrvatske! ZA DOM SPREMNI!

    • Bole says:

     A evo i Marka oličenja ljudskog intelekta. I opet nas je počastio svojom izuzetnom mudrošću.

  • Rade says:

   Marko srbine smiri živac,od toliko uzbuđenja može čuka da ti rikne....a možda se i upišan probudiš.

 8. Sinisa simke says:

  Ajde Markice, Marice, ide se naguzi braci i suncokretima balijama. Seksjon se to jos malo sto Vam je ostalo da uzivate u zivotu.

 9. Hans says:

  smrdija nije sposobna da samu sebe odbrani, a kamoli šumsku. Eee smrdijanci, nemate vi pojma. Jaki na internetu i na pjesmama. Auuu jbt, ubit će me smrdijanac virtuelnom AK-47. xD

  • Srbin says:

   Ubiće tebe mržnja magarče. Ne treba te niko ubijati. Dovoljn si sam sebi.

   • Hans says:

    Hahahaha, pa nema većih mrzitelja od smrdijanaca! NEMA! xD

  • Hajduk Veljko says:

   A tebi magarče nabijem kevu na kardan, za početak... Iz Srbije u svakom trenutku na vašu smrdljivu krvacku kifla državicu može da krene 500 hiljada četnika! Plus braća Rusi! Ima bre go*vno ustaško da vas jurimo do Triglava! Vežbajte letenje paraglajderom... trebaće vam.

   • Hans says:

    Ahahahaha, pa ti onda zamisli koliko naših može da krene u trenutku na smrdiju! Plus, koliko još može da krene Mađara, Slovenaca, Bošnjaka, Albanaca, Bugara itd, od smrdije ti ne ostade ni pašaluk. Pa Finci u svakom trenu mogu da povrate svoj okupirani Sankt Petersburg. NATO može bacit hidrogensku na Moskvu i sravnit guziju sa zemljom! Podmazuj traktor, četo! Bit će ti od velike koristi!

    • Milan+ says:

     Da...jbg..tako ste krenuli sa svih strana i 1914.i nadjubrili nam njive za narednih sro godina. Nego..lepo ti kaze covek da nabavis paraglajder i da poletis, za ostalo ne brini :))))

  • Rade says:

   Ne seri bez veze.Takvi poput tebe većinom prvi pobegnu,ili prvi poginu.

 10. Srbin koji je za mir says:

  Braćo Hrvati i braćo Bošnjaci, manimo se rata i sličnih ludosti! Nikome rat nije doneo sreće. Budimo ljudi. Ljudi se dele samo na dve vrste, na LJUDE i na NELJUDE, trećeg nema. Zar nije lepše radovati se životu, putovati po svetu, družiti se, slušati muziku, igrati fudbal, voleti devojke, zezati se, smejati, ići jedni drugima na slave, imendane, rođendane, Božiće, Uskrse, Bajrame... Verujte mi, ovaj život je samo uvertira u onaj večni, koji dolazi posle ovog... zato je jako važno kakvi ćemo ljudi biti u ovom životu da ne bi večno ispaštali u onom koji sledi posle ovog. Bog je jedan, a tumača mnogo... Pružimo ruku razuma i dobrote jedni drugima a ne ruku mržnje, besmisla i smrti. Ujedinimo se za život i radost a ne za ono što poražava svaki smisao i svo ljudsko dostojanstvo. Svi smo mi deca Božja. Budimo dobri jedni prema drugima i svima će biti lepše, bolje i srećnije. Pozdrav svim ljudima dobre volje, ma gde bili. Živeli. Bože pomozi.

  • Hans says:

   Ahahah, pa to reci ovim vašim mudžahidima aka četnicima. Oni su vam glavni problem i prikazuju vas kao razbojnike. Radim sve od toga što si naveo. I slušam muziku, evo upravo sad. Družim se, zezam se, igram nogomet, imam djevojku, smejem se itd itd. Ali đaba je to praznoglavcima govorit. Pozdrav brate, živ mi bio! :-)

   • Milan+ says:

    Taki je Hansiču, pokatoliceni Srbine ...da ganjas loptu i zene...i da svoj solidni SRBski upotrebis za pisanje ljubavnih pisama, a ne da lajes na narod cijim jezikom govoris i koji ti je izvojevao sve sto ima tvoja kvazihrvatska kvaziistorija. Lepo ti kaze Srbin mirotvorac...ziv nam bio..peace brother !!

    • Hans says:

     Hahaha, dok je takvih kao ti, mira nikad neće bit! Aaaa, a dokle ćeš ti lajat na narod koji te je spasio od bugara?! Hahaha, jaoo, znači đaba ti je govorit da je naš rječnik stariji od vašeg? Đaba što ste toliko riječi iz drugih jezika ubacili u "svoj"? Na čemu se "veličanstvena" srpska povijest zasniva? Na epskim pjesmama, sigurno. 😝 On možda jest mirotvorac, ali ti huškaču! U gasnu komoru sa tobom! 😂 No peace with ya! Never!

     • Milan+ says:

      Ma Hans...to ja njemu 'peace', a tebe saljem u 1.osnovne, da naucis da moras najpre da imas svoj jezik ( cakavski ili kajkavski ) da bi ravnopravno mogao pisati sa pripadnicima ostalih NARODA...a ne da koristis njihov :)) i nisam huškač, već sam za to da Hrvati pocnu da pisu svoju istoriju ( a ne da kradu SRBsku ).Kad vas sve to naucimo, za uzvrat isprevrtaćemo vam vase guzate šokice sasvim uspesno, kao sto smo to cinili i do sada;)

     • Hans says:

      Ma Milane, tebe bi trebao u specijalnu školu poslat. LOL, ne brini se ti za naš jezik. Ja ako počnem na Kajkavskom, nećeš me razumjet. Štokavski je svejedno naš, kojim se vi, Bošnjaci i Crnogorci služite. Kakvu sad SRBsku istoriju? Epske pjesme? Pa i nisu neke, tbh. Znaš li da "istorija" dolazi od grčke riječi "ἱστορία" (historia), dok "povijest" je originalna hrvatska riječ! Toliko o srpskom jeziku i o "SRBskoj istoriji", bre! A jbeš šokice, nisu neke. No, pozdravi mi Srpkinje, baš se dobro družimo ljeti u Umagu, ali pogotovo u Dalmaciji. 😉

 11. Siniša says:

  Evo, živi smo se usrali.

 12. Aca says:

  Hrvat..doćiće te i vi na red..samo izvolite se ...umešati...Daj da to raščistimo jednom.Da vidimo tu vašu silu..Sada ste i članica nato..jel da..E odlično...taman cemo vam.skupa mamu...duzni ste nam svi..PS...Roknusmo vam A.Pavelića...

 13. dejan says:

  DACICU NAJBOLJE BIH TI BILO DA SE NIKAD UOPSTE NE POJAVLJUJES NA TV EKRANU NITI JEDNE TELEVIZIJE KAKO U SRBIJI TAKO I SIRE. PRVO LICNO TI SI SMECE OD COVEKA KAO I SVA ONA S,MRAD U SRBIJI KOJA ZA TEBE GLASA JER TI UOPSTE NEMAS VEZE S RADNISTVOM IZASTITOM NJIHOVIH PRAVA U SRBIJI, DRUGO STO SE TICE REPUBLIKE SRPSKE TU SIGURNO NECES NITI TI NITI 98 % SRBA MAKNUTI PRSTOM NITI DUPETOM.KAO STO SRBIJA NIJE BRANILA REPUBLIK USROKU KRAJINU TREBALA JE MILOSEVICEVIM SPORAZUMOM NITI SU NITI 1% DOBOROVLJACA DOLAZIL IDA BRANE SRBE U KRAJINI JER SU BILI JADNI NISI BILI RATNICI I NISU BILI UOPSTE ZA RAT KAO NI SADA U STO SAM LICNO UVEREN 200% KAKO TADA TAKO NI DANAS. DANASNJI SRBI UOPSTRE NISU RATNIICI VECINA I GOVORITI O PROSLOTI 1914 DRUGO JE TO VREME I RATNIICI KOJI SU VEROVALI U NEKE RELIGIJSKE VREDNOSTI I BILI SPREMNI GINUTI DANASNJI SRBI NE BAREM NE 90 %.PREMA TOME TI LICNO SPD I SMECE VUCIC KOJI STE NAPRAVILI JEDINI IZDAJU SRPSKOG NARODA U SRBIJI A KAMOLI VI MISLITE O NEKIM SRBIMA U REGIONU NECETE PRSTOM MRDNUTI OSIM LAJATI SIGURNO. 140 000 LJDI STE POSLE 14 GODINA IZRUCILI KOSOVU NISTE SE BORILI ZA KOSOVO U SRBIJ IK AMOLI BIH VI RATOVALI S KOJOM JADNOM VOJSKOM RAZBIJENOM OD 20 000 U REPUBLICI SRPSKOJ.IZETBEGOVIC AK OIZABERE RAT PRESECI CE KORISDOR S NATO PAKTOM HV HVO I VOJSKOM MUSLIMANA BOJIM SE NECE SE SRBI U REPUBLICI SRPSKOJ KOJI I NEMAJU ORUZJA OSIM POLLICIJE MOCI BRANITI SUMNJAM DA CE SRBIMA UBOSNI I RUSIJA POMOCI JER ONA S NATO OM DELI SIRIJU MOZDA NEKA DRUGA VECA ZEMLJA ALI SUMNJAM TAKO DA UDAROM NATOA NA REPUBLIKU SRPSKU I EVROPE NECE OPSTATI TA TVOREVINA VEC NEKAAKVI REGIONI SA MALIM PRAVOM SRBA U BOSNI AKO SE S TIM NE SLOZU PRETI IM OLUJA 2 I BEZI KUD ZNAS. NAZALOST TO JE TAKO

 14. Portopranco says:

  Kad Sefer hoće rat,imaće ga.On nek se javi za pomoć Turskoj,mi ćemo Rusiji.Oružje u ruke i za početak pravimo spiskove njihovih koji nam žive blizu.

 15. dejan says:

  aca says NE VREDI PRETITI HRVATIMA U NATO PAKTU SU I NECE IM NITKO NISTA SRBIJA JE NIGDJE KAO NI REPUBLIKA SRPKA NITI U JEDNOM VOJNOM SAVEZU I AKO ODLUCI SDA IBALIJE S HVO PREOBUCENIM I HVO I NATO PLACENICIMA PRESECI CE KORIDOR SIGURNO JER IMAJU VOJSKE MODERNE I LJUDSTVA RBIJA NECE A REPUBLIKA SRPKSA NEMA VOJSKU NITI OPREME NITI SAVEZNAIK OD TIH RUSA GOVANA NEMA NISTA VIDIMO USRIJI NISU U STANJU S KINOM INDIJOM I IRANOM KOJIH IMA 70 % NA KUGLI ZEMALJSKOJ PAR DIVLJAKA OCISTITI I ZATVORITI GRANICU S TURSKOM. NEMA OD TOGA NISTA PRIJATELJU.SIGURAN SAM DA BUDE OLUJA 2 U BOSNI NIKOG NIJE BRIGA U EVROPI I AMERICI ZA TI M SRBIMA KAO NEKAD OLUJA U KRAJINI KOGA BRIGA OCITO TO JOS NISI SHVATIO NITI RUSI NITI KINEZI NIIT BILO TKO S OSTOKA NE BRANI NIKOG ALI NAZALOST NATO JE KOMPAKTAN I LOMI GDE ODLUCI I TO JE TA STVARNOST IZGLEDA

  • Hans says:

   Pa haj'te i vi u NATO, pa da se odupremo onim komunističkim vragovima zajedno i razbijemo ih za sva vremena! Zar vam nije dovoljno ruskih izdaja svo vrijeme?! Rusi su imperijalisti! Vidiš da je po ulasku Rusije u Siriju krenuo veliki migrantski talas ka Europi. Od kako je Rusija ušla u rat u Siriju, stanje se samo pogoršava. ISIL sve više divlja i??? Rusi su nesposobni. Nemogu spriječit dalje ubijanje ruskih civila u Ukrajini, pa što reći dalje?! Vi se u njih uzdate, i u njihovu nazovi "pomoć". Oh, a Oluja 2 iako se desi, desit će se protiv onih koji su za otimanje jednog dijela Bosne, kao i protiv onih koji su bili za otimanje našeg dijela. Svi koji su ZA Bosnu, mogu ostat, kao i kod nas što je bilo. 'Ajmo bre, probudite se!!! 😉😂😝

   • Kulak says:

    Samo budale omalovažavaju Rusiju.

   • Milan+ says:

    Ma kakva bre pomoc Rusa...ima da vas tako nalupamo pre nego dodju Rusi i pozabadamo vam one svapske haubice u dupeta da cete zaboraviti da ste ikad i ratovali...a kamoli da vam padne na pamet da nekog napadate. Je.es vojsku sto govori tudjim jezikom i kojoj je stepinac svetac...aj u zdravlje !! :))))

    • Hans says:

     A jao lijepo moje, što si mi puno naivno i opsjednuto. Pa znaš ti i sam da je Hrvatska i bolja, i ljepša i jača od Srbije, što ćeš da učiniš? Možeš da laješ na netu, i da si ljubomoran. To je sve što ti preostaje. Kojim tuđim jezikom? 1595 =/= 1818 ayyoooo. xP Poyy i pomoli se za našeg Blaženog, koji je pomogao Srbima u toku proboja Solunskog fronta. Cheers babe. 😉

     • Milan+ says:

      Ljubomorni na vase svece sataniste, duhovnike koljaca dece ??? Haha..neka, hvala..price o takvim blazenicima mi iz kuca izgonimo Bogojavljenskom vodicom i molitvom :) haha..koji luciferi premazani .. počeli ste opasno da zaribavate, hans ;)

     • Hans says:

      Milane, mnogo veći satanisti su bili Nemanjići, osnivači SPC, ali da ne dužim dalje o religijama, jer religija nije dio mog života. Ljubomoran si na Hrvatsku uopće. Jbg, nije ti domovina Hrvatska? Pa što ćeš, nitko nije savršen. Noć! 😉

     • Bager says:

      Ma ko diro mog svabu. Ma nemojte vise zajebavati mog hansa a nemojte ni manje. Ovoliko mu bas potaman. Nakonu prolazu dok moj hans ceka godoa samo mu malkice nemojte bas puno zatresite kavez. Samo malo da hans be pobjegne jer ko ce hansa poslije ganjati po drvecu. E hansic mali vic za tebe dole na dnu da se malko smiris. Neka hans... miran... miran ... na dole... ne bolan gore hans he gore dole hans dole... na... na...

  • Brane says:

   Ma nisu to pretnje hrvatima,koji valjda nisu ludi da idu u rat a niko ih ne napada,nego prepucavanje sa tri četiri govnara koji seru po ovom sajtu. Bar ja to tako shvatam. Ali u jednom se slažem. Amerika i nato su uvek voljni da napadaju slabije.

 16. Kulak says:

  Ok,ide rat i dobro je da se konačno razračunamo.Kad se bude radio završni račun samo da se zna:SEFER JE RAT PRVI ZAPOČEO!

 17. Slobodan says:

  U rep. srpskoj je vec ruski specnaz i srpski sajevci a sprema se doci 50000 iskusnih dobrovoljaca ! Opet cete praviti markale i srebrenice I jaukati al ovoga puta one ce biti stvarne !!!

 18. Srbin koji je za mir says:

  BRAĆO, MANIMO SE RATA! RAT JE VELIKO ZLO I SVIMA DONOSI NESREĆU. NIKO NIJE SREĆAN KAD JE RAT OSIM ZLIKOVACA, PROFITERA I UMNO BOLESNIH LJUDI. ZAR NE MOŽETE SHVATITI DA NAS DRUGI ZLOTVORI GURAJU U MEĐUSOBNO UBIJANJE!? ZAR HOĆETE DA GINETE ZBOG INTERESA NAJBOGATIJIH SKOTOVA NA OVOJ PLANETI? A SVE ZATO DA BI ONI BILI JOŠ BOGATIJI!? UKLJUČITE MALO I RAZUM, ZAR VAM SE GINE ZATO DA BI SUTRA NEKI SOROŠ, ROTŠILD ILI ROKFELER BILI JOŠ BOGATIJI? A VI MRTVI TRULILI U NEKOJ ŠUMETINI? IMA LI TO SMISLA? NEMA! BUDIMO BRE LJUDI, PRUŽIMO JEDNI DRUGIMA RUKU PRIJATELJSTVA I RAZUMA, RUKU DOBROTE I LJUDSKOSTI, A NE RUKU ZLA I PROPASTI! POZDRAV SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE. ŽIVELI ŽIVOT, DOBROTA I LJUDSKOST. NIKAD RAT.

 19. M says:

  M:-Ja nisam za ratove,ali sam jedan od rijetkih u HR koji vjeruje-ocekuje da ce Istok prodrti vojno na Zapad.Ali vjerujem i u 2.rundu,dugu i tesku,i povrat HR teritorija u povijesne i sigurne granice,pa stoga savjetujem da Istok ne radi puno sranja po HR.Jer svaki racun dodje na naplatu.Mozda se ovo nekome cini glupo,ali ako pogodim 1.rundu onda cu vjerovatno i drugu.To je zapravo moja poruka siledjijama.Dosta se Balkan najeo govana,bolje da se uspostave"konacne"granice sa sto manje stete,a neka u tom Velikom Preslagivanju Svijeta najvecu stetu plate najveci krivci-agresivci po svijetu,neka Velika Nevolja uglavnom prodje mimo nas.Jer nece Nevolja skakati samo po nasoj kuci,ciscenje ce zahvatiti cijeli svijet.Ne bi bilo lose kad bi Balkanci bar jednom bili pametniji od svih ostalih,i to onda kad je najpotrebnije.Da odavle sine Svjetlo!

  • Brane says:

   Kontradiktoran si čoveče. Razmisli malo ko na Balkanu jede govna. Pa vi ste u natou i niste vlasnici svojih odluka. Radićete kako vam narede. Mi nismo i daće Bog nikada i nećemo biti pa još uvek koliko toliko se sami pitamo. A što se plaćanja tiče zna se ko siluje celu planetu i ko je najveća štetočina.

 20. srbija says:

  srbija nemoze nikom pomoci a naj manje srbima vucic dacic tadic -10 -godina idu u brisel a netraze saveznike da ih odbrani od komsija i nato pakta ima jedan covek nudi im sve oni ne cuju tog coveka vlada srbije veruju onim koji su sve oteli i unistili sto je srbsko vucic je kriv za rat na balkanu

 21. Dragan says:

  Mir boziji Sa vama! Zar cete krv ponovo? Zar u vama nista ljudsko? Zar da opet gledamo mrtvu decu! BOGA SE NEBOJITE HRVATI??Zar nevidite da je svet otisao iovako predaleko??Molim za mir i ljubav covecansku AKO jos nesto u vama ostalo iskoristite vreme Sa vasom porodicom PRASTAJTE JEDNI DRUGIMA! NAMA MRZNJA VISE NETREBA! Mir Sa vama!!

 22. Marko says:

  Banditima rusima se blizi kraj! Imamo zastrasujucu silu na ruskim granicama od nasih brigada,i brzo cemo crvene bandite baciti na koljena! A onda cemo rusiju rascepati i stvoriti moskovski pasaluk kojim ce upravljati gospodarski Hrvati!

  • Bole says:

   O gde si pederko? Prosto je neverovatna količina budaleštine i gluposti koju možeš izreći. Jutros si posebno inspirisan. Izgleda ti je sinoć okurčio guzu, pa si malo euforičan.

  • Bager says:

   Markane odgovor to je dole. Samo 2 reda. I to ti je dosta.

 23. civonomis says:

  Kako te nije sramota? Da li je moguce da je nekim ljudima toliko mozak ispran? SAD da vlada Evropom, NATO je pred raspadom, a ti pricas o vladanju Evropom...komplex je cudo!!!!!!

  • Bager says:

   Za Hansa Bio mujo u konclogoru. Hans steazar ljut i svakog ubija. Uhvatio jadnog muju i strpao u klozet. Kaze mu da ce ucmekati ako bude stenjao dok sere. Usao jadan mujo u klozet cucnuo i konta sta sad. Kad se sjeti Haasan zove ga mujo. Sta je sta hoces pita hans. A jesi li ti ozenjen. Nisam odvrati hans ljutito. Suti tamo i seri. Haaans opet ce mujo. Sta sad hoces pita hans. A imas li ti brata. Nemam odgovori hans. Haaaans opet ce mujo. Sta sad hoces puta hans. A imas li ti sestru pita mujo. Nemam kaze hans seri tamo i suti. Haaaans opet ce mujo. Sta sad hoces pita iznerviran hans. A imas li ti oca. Nemam kaze hans zavezi vise i seri. Haaans opet ce mujo. Sta sad hoces stoko drekne hans. A imas li ti majku pita mujo. Nemam drekne hans. Ako pisnes joj jednu ide metak. Haaaans opet ce mujo. Sta sad hoces vise poludio hans. Nista kaze mujo. Pa ti si siroce.... Tako i ti hans. Za ovog drugog pedercica Dodji ciko da kite....

 24. Hans says:

  @Bager: Ah što bi bio svijet bez budala? Uopće nebi bio zanimljiv. Lijepo si me nasmijao, retardu! Hahahah. 😂😂😂

  • Bager says:

   Hanse sine, magare moje malo da te cika bager besto nauci. U 21 stoljecu evo bicu fin i koristicu tvoju verziju srpskog jezika, vise se ne koristi izraz retard jer je vec od 2012 u upotrebi uzraz Down Sindrom. Onaj ko koristi izraz retard smatra se retardom. Dakle sine hanse, magare moje malo, rat i krv nikom ama bas nikom ni onim koji ih pocinju a ni inim koji ih vode i onim koji ih zavrsavaju ne donosi nista dobro jer krv vuce jrv creva vuku creva prosuti mozak zove drugi prosuti mozak a osveta zove osvetu. Takodje sada bez zezanja dozvoli da ti i tebi i svima isoricam nesto od cega svakom normalnom treba da se sledi krv u zilama. Kada sad davno bio u francuskoj obisao sam sa grupom prijatelja kosturnicu na verdenu. Znas li sta sam video. Betonsku gradjevinu sa metalnim vratima zahrdhalu sa jakim mirisom vlage. Unutra su verovao ili ne kao drva nabacane kosti poginulih. Broj preko 1 milion. Zamisli hans iznesani svi nabacani kao drva ubijeni i sahranjeni tako da nisu imali vremena da ih zskopavaju u rake. kakse je bilo napraviti betonski sanduk sa metalnim vratima i poubacivati ih unutra u zatvoriti sakriti i zaboraviti. Hans od mene toliko. Ako imas imalo mozga makar i u formi traga u uzorku materije shvatit ces sta zelim da kazem....

   • Hans says:

    I opet si me lijepo nasmijao, bušmane. Kako to ti u 21 stoljeću, i bit ćeš kao eto "fin", a meni govoriš da ćeš da koristiš moju verziju "srpskog"? Kakvu to "moju verziju srpskog"? 1.0? 1.1? 2.0? Možda 9.5??? Koju već? 😂 Ti si retard, hvala što sad i potvrđuješ da si. A dakle shavćaš da rat nitkom ne donosi dobro, nego odnosi samo živote i daje gubitke? Aha, dakle shvatio si nešto. Pa što ste onda počinjali rat? Hetjdoh rijeć, sve ratove u bivšoj Jugoslaviji! Pa opameti se već kad si sve to vidio! Ako ne de nastavi dalje, molim te. Fenomen si, čovječe! 😂

    • Bager says:

     E moh hans. Za rat treba dvojem ako ti ne shvatas da su ovaj rat zajedno vodili i dogovarali i tudman i milosevic onda stvarno nisi normalan. I cemu ti govoris covece da velike sile nisu zeljele rat nebi ih ni bilo. Povod je naravno bio sarajevski atentat iako je odluka donesena onog monenta kada se pocelo sa gradnjom pruge ka teheranu. Sve je bilo unapref odluceno. Drugi je uzrokovan prvim itd itd. Ako ti i dalje mislis ti sto mislis ti onda trebas ostati u svom kavezu. Vrati se i procitaj sta si napisao pa onda pravac u klozet sa mujom. Do tada znas sta.. ma znas ti vrlo dobro. Uzgred receno sretno ratovanje... ja bojovnika i govana... sibe bre tamo...m

 25. apis says:

  pa vi hrvati nesmete ni na ruke da se potucete sa Srbima a ne da sami vodite rat,u to sam se sam uverio.

 26. daca says:

  E, hajde vi koji zagovarate rat, na neku livadu pa se tucite do smrti, a normalan narod, koji zeli da zivi u miru, postedite vaseg ludila.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *