СРБИЈА ПРЕД НОВИМ УДАРОМ: Опет се уводе мере!?

SRBIJA PRED NOVIM UDAROM: Opet se uvode mere!?

20 juna 2020

Imunolog iz Dečje klinike u Tiršovoj Srđa Janković izjavio je da je jasno da epidemija korona virusa nije završena.

„Broj novozaraženih se održava na prilično stabilnom nivou već nekoliko dana, što govori o potencijalu za dalje širenje korona virusa, koji treba da sprečimo da bismo epidemiju priveli kraju“, istakao je za RTS Janković.On je ocenio da se epidemija nije otela kontroli, ali da postoji potencijal da dođe do pogoršanja.

Na pitanje da li je moguće ponovno uvođenje policijskog časa, Janković je odgovorio da je to u ovom trenutku ekstremno malo verovatno, čak i isključeno, ali da nisu isključene selektivne mere i određene vrste obaveza koje bi bile sprovođenje i zakonski.

„Još ništa nije razmatrano, ali ako situacija nastavi da se pogoršava, sigurno je da je negde preporuku moguće pojačati kao obavezu“, istakao je Janković.

KOMENTARI5 komentara

 1. persida says:

  Hapsi, zatvaraj, batinaj, samo da Vucic ostane na vlasti. Ako treba, Vuckovi prijatelji bi nas mogli i bombardovati.

 2. branicevac says:

  DOSTA BRE!Prestanite da lazete narod vise!Kovid je obicna zavera da bi politicki olos lakse uveo diktature u svojim zemljama!Stoka politicka!

 3. Rale says:

  Da narod ne reši da pozatvara ,,struku" i ostale globalističke sluge...

 4. test01 says:

  Hajde zatvaraj opet narod u torove da zavrsis komadanje Srbije i da pokrades jos sto se pokrasti moze. Kad su ovce - to su i zasluzili, u torove faraone pa im daj dnevnu dozu Pinka za koronu!

 5. garo says:

  Trba olos pohapsiti i izolovati u zatvor.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *