СРБИЈА ПРЕГОВАРА СА ИЗРАЕЛОМ О НАБАВЦИ МОЋНИХ РАКЕТА!

SRBIJA PREGOVARA SA IZRAELOM O NABAVCI MOĆNIH RAKETA!

3 septembra 2021

Srbija pregovara sa Izraelom o nabavci protivoklopnih raketa „Spajk“.Zvaničnik izraelske firme „Rafael“ potvrdio na nedavno održanom aeromitingu u Kečkemetu u Mađarskoj da Srbija pregovara sa Izraelom o nabavci tih protivoklopnih raketa.

Rakete „Spajk“ su najnovije generacije i lansiraju se sa postolja odnosno oklopnog vozila ili helikoptera i uništavaju sve moderne tenkove i oklopna vozila.

Imaju domet od pet i po kilometara ili čak 10 ako ih lansira helikopter.

– U Srbiji nastupamo zajedno sa Jugoimportom i radimo na promociji raketa „Spajk LR 2“ koja je ovde izložena. To je ono što promovišemo u poslednje vreme. Ukoliko posao sa Jugoimportom uspe onda ćemo ponuditi i druga rešenja. To su rakete „Spajk ER“ i NLOS koje imaju mnogo veći domet – rekao je regionalni direktor firme „Rafael Napredni odbrambeni sistemi“ Al Zaher.

(RTS)

KOMENTARI3 komentara

 1. Karital says:

  Armatu buše kao sir?

  • Gardista says:

   Ko te rodi tako pametnog?

 2. Mate says:

  Kako Srbi možete biti strateški partner sa nekim koji smatra ne samo vas, nego sve ne-židove izmetom zemaljskom, projekcijom za genocid, silovanje, kamatarenje, pljačku, porobljenje i mučenje, a naravno zajedno radi i sa Vatikanom i Londonom i Washingtonom i Moskvom i Pekingom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *