СРБИЈА СПРЕМИЛА ЖЕСТОК ОДГОВОР: Ако Харадинај буде преговарач у Бриселу, ЕВО КОГА МУ ШАЉЕМО

СРБИЈА СПРЕМИЛА ЖЕСТОК ОДГОВОР: Ако Харадинај буде преговарач у Бриселу, ЕВО КОГА МУ ШАЉЕМО

20 маја 2017

Србија ће за преговарачки сто Рамушу Харадинају у Брисел послати човека који ће умети да му се супротстави

Уколико после избора у самопроглашеној држави Косово Рамуш Харадинај постане преговарач у Бриселу, Београд ће на преговоре с Приштином послати Горана Радосављевића Гурија. Некадашњи шеф Жандармерије био је својевремено главнокомандујући у акцији Рачак на Косову и Метохији.

– Вучић је одабрао Гурија јер је човек који својим знањем и искуством може да одбрани интересе Србије. Водио је акцију Рачак и до танчина је упућен о свему што се дешавало на Косову. Циљ Албанаца са Хараднијем је да натера Србију да изгуби живце – тврди извор близак овој тематици.

Потпуковник у пензији Љубан Каран тврди да је Гури кец у рукаву Србије.

– Партију шаха у Бриселу можемо да добијемо само ако изнервирамо противника. То је победничка тактика – сматра Каран.

Председник скупштинског одбора за КиМ Милован Дрецун сматра да ће ко год дође на чело српског тима у најбољем интересу заступати интересе Србије.

– Не знам да ли је Гури Вучићев избор, али кога год да одабере тај ће се свим срцем борити за Србију – закључује Дрецун.

(србијаданас.цом/Српски телеграф)

KOMENTARI5 коментара

  1. MickeyM says:

    Vučiću ne treba Guri u pregovorima nego na bojnom polju. Tebe smo izabrali da pregovaraš ali ne sa zlikovcima i siledžijama lažne države Kosovo, i sam si rekao da se nećeš sa njima rukovati

  2. MickeyM says:

    Ja mislim kao glasač zadnjih četrdeset godina u Srbiji da će Dačić pristati iz prve da se rukuje i pregovara i ljubi tri puta sa monstrumom i zločincem Haradinajem samo da zadrži fotelju i bude premijer...već viđeno i već sklopljen dil da Vučić sebe opere a Dačić srećan kao mala beba

  3. Zmaj od Šipova says:

    Vučiću, Dačiću, Ramuše, Tačiju nećete nadame! Niske su vam fotelje a ponos i čast još niže.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u