СРБИЈА У ЧЕТВРТАК ДОБИЈА УЛТИМАТУМ! МОРАМО ПРИЗНАТИ КОСОВО ИЛИ…

SRBIJA U ČETVRTAK DOBIJA ULTIMATUM! MORAMO PRIZNATI KOSOVO ILI…

29 jula 2020

Predstavnici adminsitracije u Briselu u četvrtak će praktično uručiti ultimatum Srbiji – saznaju beogradski mediji iz dobro obaveštenih diplomatskih izvora.Delegaciji Beograda koja putuje na razgovore sa Miroslavom Lajčakom i predstavnicima privremenih prištinskih institucija u sedištu Evropske unije biće uručen nacrt sveobuhvatnog sporazuma koji podrazumeva de fakto priznanje Kosova od strane Srbije i kojim se od naše strane neopozivo zahteva da suštinski prizna jednostano proglašenu nezavisnost lažne države!

Sagovornici iz diplomatskih krugova tvrde da Brisel preko specijalnog izaslanika Lajčaka planira da šefu srpskog tima Marku Đuriću preda poverljivi nacrt, sa zahtevom da isti prosledi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

– Ovaj nacrt je EU sačinila bez pregovora sa bilo kojom od strana i zloupotrebljavajuci njihovo prisustvo u tehničkom dijalogu . U tekstu se uz zahteva da Srbija prihvati i clanstvo Kosova u UN i drugim međunarodnim organizacijama – preneo je dobro obavešten izvor.

(Novosti)

KOMENTARI12 komentara

 1. test01 says:

  haha Hajde narode i dalje raspravljajte o "bombarderima" koje Srbija "kupuje" (valjda se radi o maketama) dok vucici odradjuje posao na racun duboke crzave u Briselu. A sta, nema vlade dok se predaje Srpski KiM teroristima ? Pa i ne treba, vucici je drzava i institucije RS i sudija i vlasnik zivota i smrti u Srbiji...

  • Cp6a says:

   Na tvoju žalost, ništa se neće desiti, a onda će se videti koji si ti seronja.

  • uddu says:

   Gle,stvarno ! Pa mi nemamo vladu ! Znači,potpisaće se nešto,a to u stvari neće uraditi vlada.Ne verujem da će Amerika dopustiti da se sever Kosova pripoji Srbiji u zamenu za jug Srbije.To će ispasti kao neka vrsta etničkog razgraničenja.Neće Amerika ništa nama dati,pa mi smo poraženi u ratu !

   • Cp6a says:

    Evo ga još jedan seronja. Kad se ne bude ništa desilo u narednih 10 dana, da se izvinite svima ovde što ste nas zamajavali sa glupostima i lažima. Sad ćemo svi da se pogledamo u oči. Ako se ne daj Bože, desi da naša vlast pristane na neko priznanje Kosmeta, ja ću se svima duboko izviniti i ići ću prvi u juriš. Može tako?

    • uddu says:

     desiće se nešto,kao što se desilo 1999-E kada smo pobedili NATO pakt.Majke mi,Sloba izjavio na televiziji !

 2. Evroslav says:

  Dobro, ali gde je drugi deo? Ultimatum mora da sadrži i ono: u suprotnom...?

  • Cetnik says:

   Zna se, nema dEU! joj smrccc...

 3. Milos says:

  Ko je izvor?Cek, a da nije mozda Informer?Kako Srbija da prihvati clanstvo Kosova u UN kad je za clanstvo potrebno da glasa 2/3 clanica + glas svih 5 clanica SB UN?

 4. VRSK says:

  Čim se njima svima žuri da nas betoniraju,znači da su pred krajem svojih mandata. I ako je tačno da još tri države planiraju da povuku priznanje nezavisnosti tzv.Kosova onda je definitivno jasno da je sve to jedna američko evropska utopija. Vreme je počelo da radi za nas i sve su bolji izgledi da se raspadne Evropa i Amerika tako da nas baš briga za njihove ultimatume. Da neće možda da nas bombarduju?!

 5. milorad2 says:

  to će biti odbijeno a jihova zloupotreba posrednik ih ovog trenutka izbacuje iz cele priče.Sankcije NE MOGU da nam uvedu jer bi OPET prekinuli jugoistočnu putnu arteriju a samo im to fli još u ovoj gadnoj ekonomskoj situaciji, taj gubitak oni ne mogu da obrazlože nikako politički u svojim parlamentima a teško da mogu više da ga i podnesu finansijski gledano.To bi gurnulo bugare rumune grke i makednoce u još dublju depresiju a oni to sebi politički ne mogu da dozvole.Da nas napadnu je još manje moguće, investicije koje su GLAVNE investicije u ovoj zemlji uopšte ne dolaze od EU nego su od kineza tako da mi komotno možemo da prećutimo taj "predlog" .Samo treba prećutati bez decidnog odgovora, da ne podižemo diplomatsku prašinu i pustiti šiptare da se izjasne, kada se oni izjasne izjasnićemo se i mi:)a u medju vremenu ako neka država želi da povuče priznanje tog političkog kopileta koje se zove "nezavisno kosovo" treba se složiti sa tim i zahvaliti im se na podršci našim legitimnim naporima da sačuvamo i odbranimo našu OKUPIRANU POKRAJINU.I ovo što sam napisao će se i DESITI bukvalno ovako kako sam napisao:)posle toga svi će da gledaju izborni pičvajz u americi a mi treba dodatno da se naoružamo i prorpemimo za šiptarski teroristički NAPAD koji će sigurno uslediti.

  • KOMSIJA says:

   unija zuri zuri dok trmp ne pobedi na izborima srbi su lud narod

 6. Rajko says:

  Kako bi bilo dobro da se pronadje lek protiv bolesti zvana "VUČIĆ". Tebi bi ga lekari bez razmišljanja prepisali. Valjda češ se izlečiti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *