СРБИЈА У ПРОБЛЕМУ – ОТВОРЕНА ПРЕТЊА и условљавање Скота

SRBIJA U PROBLEMU – OTVORENA PRETNJA i uslovljavanje Skota

25 oktobra 2017

Kajl Skot poslao nedvosmislenu poruku.

Američki ambasador u Beogradu Kajl Skot izjavio je da SAD podržavaju evropski put Srbije, na kojem postoje izazovi, kao što su unapređenje vladavine prava i slobode medija i normaliizacija odnosa s Kosovom.

„Bez toga neće biti integracije u Evropu“, ocenio je Skot u izjavi novinarima u Privrednoj komori Srbije.

On je rekao da je razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića i zamenika pomoćnika američkog državnog sekretara Hojta Jia u utorak bio otvoren i pozitivan.

Odgovarajući na pitanja o tome šta je Vučić govorio na tom sastanku, Skot je izjavio da nije na njemu da o tome govori.

Prema njegovim rečima, Hojt Ji je izjavio da SAD, kao i Srbija, žele dobre odnose s Moskvom.

„Srbija može da ima dobre odnose sa Rusijom, ali zemlja koja želi da postane članica Evropske unije treba da tom cilju bude posvećena i da to pokaže“, rekao je Skot.

On je izjavio da EU ima zajedničku spoljnu politiku kakvu države koje žele da postanu njene članice treba da poštuju.

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović je rekla da je politika Beograda jasna – ulazak u EU i evropske integracije.

„Tome smo posvećeni kao i uvođenju evropskih standarda“, izjavila je Mihajlović.

KOMENTARI10 komentara

 1. Velika Metla says:

  Skotino,pa Srbi i neće u eu-rajh! Odakle ti ta priča o raspaloj eu?

 2. Trifun says:

  Nije nam potrebna dozvola zapadnih ambasadora da odlucujemo o svojim unutrasnjim ili spoljnim interesima. Ako oni misle da jeste onda su se grdno prevarili. Pozivam Vladu da ubrza pregovore za nabavku S-300 i PVO sistema da zatvorimo nebo za zapadne genocidne hijene jednom za sva vremena. Nema nazad.

 3. Rajko says:

  Sada, sada, je na NAMA da odlucimo da li cemo biti ORAO ili svinja. Da li cemo da rokcemo kao svinja u blatu, u svinjcu od drzave? Ili cemo da uzletimo poput surog orla gordo na krutoj litici? Orao i svinja Jednom svinja iz puna korita pred vratima imucnoga doma, ka umije, po svinjski lokase. Oraj gordo na krutoj litici velicava krila odmarase i ostrase smrtonosne kandze bacajuci plamene poglede na sve strane u proljetnje jutro, k pobjedi se novoj gotoveci. Nego svinja, kako se naloka poizdize turin obrljani i ugleda na liticu orla. Groknu krupno, pa govori orlu: "Sta tu cucis na goloj litici, nesretnice i gladni ajduce, izgnanice pod opstim prokletstvom? Sto je tvoja zalosna sudbina? Prazna slava i grabez krvavi, pa i s krvlju rucak bez vecere. Pomiri se i predaj ljudima, vidji ka se zivi obilato: meni na dan tri korita daju, sve punije jedno od drugoga: pa cio dan u glib do usiju,.... prevrcem se , na svijet uzivam; ni sto mislim, ni glavu razbijam, no iza sna za puno korito:" Oraj tresnu, pa prikupi krila, s prezrenijem odgovara svinji: "Moz se hvalit ka posteno zivis pred svinjama, ali ne pred nama, jerbo nase pleme ponosito takvoga se gnusava zivota. Nego ti se cuditi i nije: svinjski mislis, a svinjski govoris. To ti sada daju i goste te, al ne zato rasta ti pomisljas, no dok malo prikupis slanine, pa ce odmah maljugom po ciku. To pogadjas, mi smo grabitelji pod vselenskim zivimo procesom opasnosti i krvoprolica; to su nase igre i pirovi. No likovi nasi ponositi jesu simvol zemnog velicestva, na krunama carskijem blistaju; jost se krune dice i ponose sto su lika nasega dostojne:" To izrece, pa hitro poleti, ka krilata iz luka strijela, u svojemu nad oblakom carstvu. Osta svinja u gadnom brlogu cekajuci u celo sjekiru.

  • Za Srbiju says:

   Ko će da odluči?

   • Za Srbiju says:

    Svinja?

  • VESKO says:

   I ti precera ODLUCICEMO MI KOJI SMO OSTALI NA KOSMETU I NISMO OTISLI DA SE BORIMO ZA SVOJE I ZA SRPSKO STO JE .... TI N E C E S kao i mnogi a to vidji ostavi kod Djukanovica

 4. marinko loncar says:

  HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH- da imaju obraza nebi dosli ni bili u srbiji srbija nemoze bez srbije u uniju -hhhhhhhhhhkosovo srbija kosovo je leglo srba i nacije skot,,,

 5. Mlax says:

  Ljudi moji umesto da smo Naftagas I EPS menjali za S400 I nuklearno naoruzanje mi bismo crtali granice na Balkanu.Samo vojno jaka Rusija moze da se suprostavi genocidno-trovackim hijenama kojima bale cure is poganih usta za Ruskim prirodnim bogatstvima.Globalisticka stoka zna samo za politiku sile.....

 6. rajko says:

  1244 ....i 999 srpskih policajaca da cuvaju pravoslavne svetinje na kim

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *