Srbija u Velikom ratu (FILM)

KOMENTARI4 коментара

 1. Za Srbiju says:

  Хвала. Ово сваки Србин и Србкиња мора да погледа.

 2. rale says:

  Gladni,žedni,goli,bosi i sami,borili su se za svoju srbiju,a sada kada bi videli šta se događa sa njihovom Srbijom u grobu bi se prevrtali,ta ista evropa nas unuštila,raznl Palme,Čanci,Miškovići i mnogi drugi enormno bogati,radnici đaci srudenti bedno žive,a Srbiju svi nacisti ucenjuju...

 3. Veljko Živković says:

  У главним улогама: Војислав Брајовић као Војвода Радомир Путник, Бранислав Лечић као Војвода Живојин Мишић, Миодраг Крстовић као Никола Пашић, Никола Ракочевић као Мајор Драгутин Гавриловић, Владимир Јоцовић као Краљ Александар I Карађорђевић, Срђан Тимаров као Василиј Штрандман, Љубивоје Тадић као Барон Гизл фон Гизлинген и Бранко Јеринић као Лазар Пачу. У осталим улогама: Дејан Стојаковић као Капетан Матић, Боба Стојимировић као Војник Гило, Предраг Миленковић као Војник Драгомир, Старији водник 1. класе Сретен Радовић као Наредник Михаило, Капетан Предраг Милићевић као Командант батерије и Драган Николић као Војник телефониста. Филм Србија у Великом рату био је много одличан, ове године на РТС-у биће приказана на РТС-у ТВ Серија са по 5. Епизода на пролеће.

 4. Veljko Živković says:

  У главним улогама: Војислав Брајовић као Војвода Радомир Путник, Бранислав Лечић као Војвода Живојин Мишић, Миодраг Крстовић као Никола Пашић, Никола Ракочевић као Мајор Драгутин Гавриловић, Владимир Јоцовић као Краљ Александар I Карађорђевић, Срђан Тимаров као Василиј Штрандман, Љубивоје Тадић као Барон Гизл фон Гизлинген и Бранко Јеринић као Лазар Пачу. У осталим улогама: Дејан Стојаковић као Капетан Матић, Боба Стојимировић као Војник Гило, Предраг Миленковић као Војник Драгомир, Старији водник 1. класе Сретен Радовић као Наредник Михаило, Капетан Предраг Милићевић као Командант батерије и Драган Николић као Војник телефониста. Филм Србија у Великом рату био је много одличан, ове године на пролеће на РТС-у биће приказана ТВ Серија са по 5. Епизода.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u