Srbija u Velikom ratu (FILM)

KOMENTARI4 komentara

 1. Za Srbiju says:

  Hvala. Ovo svaki Srbin i Srbkinja mora da pogleda.

 2. rale says:

  Gladni,žedni,goli,bosi i sami,borili su se za svoju srbiju,a sada kada bi videli šta se događa sa njihovom Srbijom u grobu bi se prevrtali,ta ista evropa nas unuštila,raznl Palme,Čanci,Miškovići i mnogi drugi enormno bogati,radnici đaci srudenti bedno žive,a Srbiju svi nacisti ucenjuju...

 3. Veljko Živković says:

  U glavnim ulogama: Vojislav Brajović kao Vojvoda Radomir Putnik, Branislav Lečić kao Vojvoda Živojin Mišić, Miodrag Krstović kao Nikola Pašić, Nikola Rakočević kao Major Dragutin Gavrilović, Vladimir Jocović kao Kralj Aleksandar I Karađorđević, Srđan Timarov kao Vasilij Štrandman, Ljubivoje Tadić kao Baron Gizl fon Gizlingen i Branko Jerinić kao Lazar Paču. U ostalim ulogama: Dejan Stojaković kao Kapetan Matić, Boba Stojimirović kao Vojnik Gilo, Predrag Milenković kao Vojnik Dragomir, Stariji vodnik 1. klase Sreten Radović kao Narednik Mihailo, Kapetan Predrag Milićević kao Komandant baterije i Dragan Nikolić kao Vojnik telefonista. Film Srbija u Velikom ratu bio je mnogo odličan, ove godine na RTS-u biće prikazana na RTS-u TV Serija sa po 5. Epizoda na proleće.

 4. Veljko Živković says:

  U glavnim ulogama: Vojislav Brajović kao Vojvoda Radomir Putnik, Branislav Lečić kao Vojvoda Živojin Mišić, Miodrag Krstović kao Nikola Pašić, Nikola Rakočević kao Major Dragutin Gavrilović, Vladimir Jocović kao Kralj Aleksandar I Karađorđević, Srđan Timarov kao Vasilij Štrandman, Ljubivoje Tadić kao Baron Gizl fon Gizlingen i Branko Jerinić kao Lazar Paču. U ostalim ulogama: Dejan Stojaković kao Kapetan Matić, Boba Stojimirović kao Vojnik Gilo, Predrag Milenković kao Vojnik Dragomir, Stariji vodnik 1. klase Sreten Radović kao Narednik Mihailo, Kapetan Predrag Milićević kao Komandant baterije i Dragan Nikolić kao Vojnik telefonista. Film Srbija u Velikom ratu bio je mnogo odličan, ove godine na proleće na RTS-u biće prikazana TV Serija sa po 5. Epizoda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *