СРБИЈИ СЕ НЕ ПИШЕ ДОБРО: ЕВО ШТА БАЈДЕН МИСЛИ О ТАЧИЈУ

SRBIJI SE NE PIŠE DOBRO: EVO ŠTA BAJDEN MISLI O TAČIJU

7 novembra 2020

KANDIDAT demokrata za predsednika SAD Džozef Bajden uporedio je svojevremeno Hašima Tačija sa prvim američkim predsednikom Džordžom Vašingtonom.

To se dogodilo 2010. godine u Beloj kući, prilikom susreta Bajdena koji je bio potpredsednik SAD i Tačija, koji je tada bio na poziciji premijera privremenih institucija u Prištini.

Nazivajući Tačija „Džordžom Vašingtonom Kosova“, ne očekujući da će se njegov gost deset godina kasnije naći pred sudom u Hagu, Bajden je rekao i da je budućnost Kosova u EU i NATO sigurna.

KOMENTARI



3 komentara

  1. Beli Orao says:

    Dok mi imamo naše Bajdane na vlasti kojih se trebamo riješiti ,ovi otuda su nebitni u suprotnom predstoji nam borba protiv “saradnika” i EU i NATO -a a tim i bajdanovaca !!!

  2. rade says:

    Srbiji se upravo pise dobro sa Bajdenom.Njegova neprijateljska politika ce Srbiju okrenuti prema Rusiji i Kini,sto je najbolje rijesenje za Srbiju.

  3. RASPUCHIN says:

    Ma dajte više , šta kukate k'o kakve "strine"? A kada se to nama , svim Srbima a ne samo Srbiji (u tekstu se namjerno i smišljeno potencira samo Srbija) pisalo dobro? Ako se nećemo sami izboriti i potražiti moguće saveznike ko će to drugi učiniti za nas? Imali smo iste takve oficire JNA devedesetih koji su , u ogromnoj većini a čast izuzecima , bili "strine" i "babe" i da nije bilo boraca i tih nekolicina časnih oficira već bi tada na...... k'o žuti.Zabole me šta misle i Bajden i Tači a i "frau-firer".

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *