СРБИЈИ СЕ НЕ ПИШЕ ДОБРО: ЕВО ШТА БАЈДЕН МИСЛИ О ТАЧИЈУ

СРБИЈИ СЕ НЕ ПИШЕ ДОБРО: ЕВО ШТА БАЈДЕН МИСЛИ О ТАЧИЈУ

7 новембра 2020

КАНДИДАТ демократа за председника САД Џозеф Бајден упоредио је својевремено Хашима Тачија са првим америчким председником Џорџом Вашингтоном.

То се догодило 2010. године у Белој кући, приликом сусрета Бајдена који је био потпредседник САД и Тачија, који је тада био на позицији премијера привремених институција у Приштини.

Називајући Тачија „Џорџом Вашингтоном Косова“, не очекујући да ће се његов гост десет година касније наћи пред судом у Хагу, Бајден је рекао и да је будућност Косова у ЕУ и НАТО сигурна.

KOMENTARI3 коментара

  1. Beli Orao says:

    Док ми имамо наше Бајдане на власти којих се требамо ријешити ,ови отуда су небитни у супротном предстоји нам борба против “сарадника” и ЕУ и НАТО -а а тим и бајдановаца !!!

  2. rade says:

    Srbiji se upravo pise dobro sa Bajdenom.Njegova neprijateljska politika ce Srbiju okrenuti prema Rusiji i Kini,sto je najbolje rijesenje za Srbiju.

  3. RASPUCHIN says:

    Ма дајте више , шта кукате к'о какве "стрине"? А када се то нама , свим Србима а не само Србији (у тексту се намјерно и смишљено потенцира само Србија) писало добро? Ако се нећемо сами изборити и потражити могуће савезнике ко ће то други учинити за нас? Имали смо исте такве официре ЈНА деведесетих који су , у огромној већини а част изузецима , били "стрине" и "бабе" и да није било бораца и тих неколицина часних официра већ би тада на...... к'о жути.Заболе ме шта мисле и Бајден и Тачи а и "фрау-фирер".

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u