СРБИЈИ СЕ СПРЕМА НОВА ПОДВАЛА! Бићемо оптужени за силовање 20.000 жена

SRBIJI SE SPREMA NOVA PODVALA! Bićemo optuženi za silovanje 20.000 žena

31 maja 2018

Na Kosovu se vodi akcija koja za cilj ima da optuži Srbe za navodno silovanje 20.000 Albanki na Kosovu tokom 1998. i 1999. godine, izjavio je za „Srpski telegraf“ ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

„Na Kosovu se vodi akcija koju je smislila jedna lobi grupa, odnosno marketinška agencija. Oni hoće da iskoriste činjenicu da se u svetu vodi borba protiv nasilja nad ženama, protiv silovanja, a naročito silovanja i nasilja za vreme ratnih konflikata. Za to sada na Kosovu već postoje navodni spiskovi i peticije da je 20.000 žena prijavilo da je silovano 1999. na Kosovu“, kaže Dačić.Kako bi sve delovalo uverljivije, lobisti su targetirali trojicu poznatih pripadnika tadašnjih vojnih jedinica, Milorada Ulemeka Legiju, Nebojšu Pavkovića i Gorana Radosavljevića Gurija, navodi list.

Upravo iz tog razloga, dodaje Dačić, sada na svakoj sednici Saveta bezbednosti kosovska ambasadorka Flora Čitaku govori o tome, „a Srbiju je nekako sramota da lažemo, a čak i da pominjemo stvarne žrtve“.

„Očigledno nismo shvatili kako funkcioniše novi svetski poredak“, konstatuje šef srpske diplomatije.

KOMENTARI7 komentara

 1. goran says:

  Sad ce zapadne zene da pojure u Srbiju jer Zapadnjaci nisu u stanju da obavljaju onu radnju. Srbija ce biti okupirana.

  • Velika Metla says:

   Kad li su to Srbi uspeli ratovati i pobiti onoliko šiptara,ako su samo silovali? Srbi su izgleda nadljudi! Mada biti bolji od šiptara.............,i nije neko upoređenje!

 2. Za Srbiju says:

  A kada ćete da shvatite tupoglavi?

  • Velika Metla says:

   Ya Srbiju,kad li šiptari lažu,sada ili onomad kad su rekli da su morali svi da napuste Kosovo i Metohiju zbog napada od strane Srba? Znam ja da oni uvek lažu! Kako je moguće da su im silovane žene ako kažu da su svi morali napustiti svoje domove? Verovatno će da optuže Srbe za zločinački poduhvat "jer su imali nameru da siluju šošonke",a imali su i "sredstva" za silovanje!

 3. Danko says:

  Zar ne bih bilo logicno da od toliko hiljada silovanih zena, rodi se nekoliko hiljada djece ...?! Gdje su ta dijeca?

 4. Stanko says:

  Srbi su shvatili da ako optuže i unište Srbina, postaju veći Srbi. Bruka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *