СРБИЈО, МИСЛИ О ОВОМЕ! ПОЧЕЛО ЈЕ, МАЂАРИ ОДЈАВИЛИ ЕУ ЗБОГ АВГАНИСТАНА!

СРБИЈО, МИСЛИ О ОВОМЕ! ПОЧЕЛО ЈЕ, МАЂАРИ ОДЈАВИЛИ ЕУ ЗБОГ АВГАНИСТАНА!

17 августа 2021

Мађарска неће дозволити неограничен приступ мигрантима из Авганистана, рекао је данас званичник министарства иностраних послова.Државни секретар Левент Мађар рекао је да је свет сведок „потпуног војног и политичког колапса Авганистана“ после повлачења америчких трупа из земље, пише МТИ.

Kада су САД објавиле да повлаче своје трупе из Авганистана, мађарска влада је рекла да наша земља треба да се осигура да не постане легло међународног тероризма или тачка за масовне миграције, казао је Мађар.

Према његовим речима, влада одбија да допусти да мађарски народ трпи последице „погрешних геополитичких одлука и операција“.

Мађар је навео да Будимпешта тражи начине на које би могла да помогне онима који су радили за мађарске трупе као преводиоци или у другим својствима у последњих 20 година.

Мађар је нагласио да су САД и Мађарска војни савезници, али да „очигледно да повлачење није требало да буде тако“.

– Оно што тренутно видимо у Kабулу и другим деловима Авганистана је застрашујуће и мислим да би могло довести до доба миграција и међународног тероризма који не желимо – рекао је он и додао да Мађарска мора бити спремна да се суочи са озбиљним проблемима миграционог притиска.

KOMENTARI5 коментара

 1. Бели Орао says:

  Не брини Орбане , све ће њих вучић да преузме , шта ћеш мора да попуни авганима све оне које је протјерао из Србије , младе и школоване а попуњава фанатицима мусли-терористима- талибаносима !!!

 2. independend says:

  Zci srbija ce biti nova domovina miliona avganistanaca koji dolaze uskoro u evropu.Idealna zemlja nema ograde od zica nema vojske na granici a i inace ne postoji vojska policija gleda u nebo i ne vidi ni sada zlodela arapa u srbiji .Idealna zemlja za dzihadiste.

 3. Риста says:

  Натовски подрепаш Орбан сматра да нешто није требало да буде како је било? Па ко шта пита Орбана и Мађарску? Он има само мало виши ниво у натоу од Мила Ђукановића. Иначе, као и амери тако и Орбанов Лелемуд Левент даје небулозне изјаве и тврди да је свет сведок „потпуног војног и политичког колапса Авганистана“? Како то да разумемо? Мени се чини да је Авганистан најзад слободан али Левентова изјава је само подрепашка подршка Бајдену и он уствари препричава Бајденове речи. Испашће на крају да су неки Талибани смарса истерали племените Амере и Мађаре и уместо њих заузели Авганистан? Или се Мађарски лопови правдају своме народу због безвезно бачених пара на мађарске трупе у Авганистану?

 4. da da says:

  Srpska armija i žandarmerija moraju biti raspoređene na granici Srbije prema severnoj ciganiji makedoniji i ciganiji bugarskoj i svi migranti koji hoće ući u Srbiju batinama vratiti nazad.

 5. uddu says:

  A naši,domaći mađari,se šlihtaju diktatoru !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u