СРБИЈО „ОВО“ НАС ЈЕ БОМБАРДОВАЛО И УБИЈАЛО НАМ ДЕЦУ! KЛИНТОН ПОЗИРА У ЖЕНСKОЈ ХАЉИНИ И СА ШТИKЛАМА У ПРОВОKАТИВНОЈ ПОЗИ! Слика пронађена у вили педофила Џефрија Епстајна!

SRBIJO „OVO“ NAS JE BOMBARDOVALO I UBIJALO NAM DECU! KLINTON POZIRA U ŽENSKOJ HALJINI I SA ŠTIKLAMA U PROVOKATIVNOJ POZI! Slika pronađena u vili pedofila Džefrija Epstajna!

15 avgusta 2019

U kući milijardera-pedofila Džefrija Epstajna, koji se navodno obesio u istražnom zatvoru, pronađen je, blago rečeno bolestan, portret 42-og predsednika SAD Bila Klintona.

Da je samo normalan potret, bilo bi – portret ko portret. Ali, nije normalan. Na njemu je Klinton u plavoj ženskoj haljini i crvenim ženskim cipelama sa štiklama!Da perverzija bude kompletna, Klinton je „smešten“ u Ovalni kabinet, a haljina je slična jednoj haljini Monike Levinski.

Britanski Daily Mail, koji je ovo prvi objavio, naglašava da ta haljina liči i na kostim koji je nosila Hilari Klinton dok je primala nagradu Kenedi-centra.

Na samoj slici, Klinton iz fotelje upire prstom u onoga ko ga gleda.

Portret je uradila slikarka Petrina Rajan-Klajd, a pronađena je u Epstajnovoj vili na Menhetnu. Još nije jasno da li se radi o originalu ili o kopiji.

Jedna žena, koja je boravila u toj vili i imala priliku da vidi „ženskog Klintona“, priznala je da je bila šokirana.

Rekla je: To je veoma provokativna i seksualna slika. Ruke bivšeg predsednika su u veoma čudnom položaju“.

E, šta sad reći! Taj čovek nas je bombardovao i odgovoran je za razaranje naše zemlje, hiljade mrtvih, ali i štetu koja se procenju na više desetina milijardi dolara!

Da sve bude još strašnije, njega i njegovu ženu sledili su Britanci, Nemci, Francuzi, Italijani, Holanđani…

KOMENTARI8 komentara

 1. persida says:

  Kome si ti pusila, crna Monika.

 2. djordje says:

  eto ko sve vodi anglosaxsonsku elitu Kljinton sa prosirenom cmar rupom koji ga prima i u usta a izigravao zavodnika u beloj kuci dok je ssmo obican smrad debil u haljinici.

 3. milorad2 says:

  klinton je marioneta i budala.I kao predsednik je bio lutka, prava siva eminencija je joe biden i hilari,ima tu mnogo više od haljinice boje lila a to će se uskoro otpetljati. Ubistvo ili omogućeno samoubistvo onog seljaka i makroa je sada upalilo SVE lampice u USA.Uskoro će oni imati takav unutrašnji sukob.Ispostaviće se da su i šiptari dubooko umešani u unutrašnju politiku amerike upravo kroz narko-pedofilske prijateljske veze.Treba da se naoružavamo. Uskoro se otvara politički prozor u kome možemo da utučemo zmiju iz albanije i to potpuno.

  • mlanm says:

   Samo kao digresija! Zoran Lucic je pisao o svemu tome vezano za albansku mafiju, nacin rada itd.

 4. Ivan Grozni says:

  Kako li se "PAMETNI" sad oseca kad zna kome je dao dva ipo milliona dolara. Mozda mu je transdreser pozajmio koji rekvizit za licnu upotrebu. Sve je moguce.

  • milorad2 says:

   alo i ta 2 miliona su korupcija ali na glavi saksofoniste

 5. Za Srbiju says:

  Bolesne demonske nakaze.

 6. Budi Bog s nama says:

  Svakome po delima svojim. Dakle bombardovaće i ubijati njega Bog. O pravednom carstvu Božijem.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *