СРБИЈУ ЧЕКАЈУ ТЕШКА ВРЕМЕНА! Шиптари сами рекли шта спремају!

SRBIJU ČEKAJU TEŠKA VREMENA! Šiptari sami rekli šta spremaju!

13 juna 2017

Za nekoga predizborna retorika, ali kada takve pretnje dolaze od ljudi kojima su ruke krvave do lakata, onda morate veoma ozbiljno da ih shvatite.

Ovom prilikom vas podsećamo na samo neke od izjava bivših komandanata OVK, koji su otvoreno pretili “ratom i novim etničkim čišćenjem”.

ALJBIN KURTI

Demarkacija sa Crnom Gorom izazvaće rat; Poništićemo sporazum o SZO; Kosovu dati pravo da se priključi Albaniji

RAMUŠ HARADINAJ

Ako Srbija drži Kosovo u svom ustavu, red je da im uzmemo trećinu teritorije, počevši od Niša; Srbija mora da se izvini za zločine; Hapsićemo Đurića i Vulina

Kadri VESELJI

Posle izbora neće biti srpskih zidova i vozova; Srbija nema šta da traži na Kosovu posle 12. juna.

(Alo)

KOMENTARI7 komentara

 1. Pero Joksimovic says:

  Ma samo opušteno! Njegov (znate već, čiji) cilj je stabilnost Zapadnog Balkana po cenu nestanka Srba i Srbije. A svoj duševni mir čuvaće u skladu sa devizom - pametniji popuši.

 2. RASPUCHIN says:

  I šta je ovdje novo??? I čemu se braćo srPi stalno isčuđavate na ovakve izjave??? Šiptari su isti kao i ustaše i nikada se neće promijeniti kao ni njihovi planovi i želje o SRBskoj budućnosti. To što se ogromna većina među nama čudi i isčuđava njih neće spriječiti da provedu sve šta su zamislili. Ako se ne opametimo crno nam se piše jer sve je ovo posljedica praštanja svih zločina koje su nad nama počinili. Sve dok im se otvoreno ne kaže ko su i šta su i da nam duguju nekoliko miliona "glava" i okupirane teritorije (pod ovim podrazumijevam i R.S.K.) oni će i dalje tražiti Niš i Zemun.

 3. general says:

  Znaci vreme je da se spremamo za Albaniju preko srpskog Kosova i Metohije.

 4. SRBSKI VOJVODA says:

  ŠIPTARSKI SMRADOVI I OSVEDOČENI ZLIKOVCI MOGU SAMO DA MAŠTAJU... A KAD STIGNE "ŠUMADIJA" U SADEJSTVU SA "ALAS"-om i "MORAVOM"... BIĆE - BEŽ*TE NOGE DA VAS GU*ICA NE U*ERE!!! :))

 5. Kulak says:

  Prave od bede veselo veče.

 6. Voja od Valjeva says:

  E,haradinaju,al si ti hrabar,silan i daješ groteksne izjave.Prvo,bez zapada i njihovih interesa ne bi bio sad tu gde jesi,drugo,Srbina kad budete pritisli do te mere da oni i njihove porodice nemaju izlaza,udružiće se,postaće jedno i jes da je teško da do toga dodje,al kad dođe...mala će i Albanija biti,dokazano je kroz vekove i istoriju,a treće,ti haradinaju nisi robot i kroz tebe kuršum prolazi ko kroz užički sir?!------

 7. Kosovac says:

  Šiptari su uvek hrabri kada su u buljuku. Turci su ih puštali s lanca, Hitler im je bio „daja - stric“, NATO ih takođe drži na lancu. Ako Ruski medved samo zamumla na NATO, videće se da su Šiptari veće kukavice i od Hrvata.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *