СРБИМA СМЕШТAЈУ УБИСТВО НA ЗAКИНТОСУ?! Добро погледајте снимак туче! (ВИДЕО)

СРБИМA СМЕШТAЈУ УБИСТВО НA ЗAКИНТОСУ?! Добро погледајте снимак туче! (ВИДЕО)

11 јула 2017

Бакари Хендерсон убијен је на Закинтосу после туче, а светом је одјекнула вест да су у тој тучи учествовали Срби.

Ухапшено је шесторица Срба и један Грк, бармен ноћног клуба на плажи Лагана, и терете се за тешко кривично дело групног убиства с предумишљајем, објавили су грчки медији.

У међувремену се појавио и снимак туче у којој је Aмериканац смртно страдао, а који је емитовала грчка телевизија.

На њему се виде момци који се туку, али је реч о снимку туче која се на Закинтосу догодила 2011. године! Снимак су убрзо пренели светски и београдски медији.

МУП: Осумњичени немају досије

Министар унутрашњих послова изјавио је данас да шесторица српских држављана који су ухапшени у Грчкој због сумње да су учествовали у убиству америчког држављанина на Закинтосу, нису од раније познати српској полицији и да се претпоставља да нису из криминогене средине.

„Ми смо у контакту са њиховим породицама и као држава чинимо све што можемо“, казао је Стефановић новинарима после учешћа на међународној конференцији о безбедности саобраћаја у Београду.

Међутим, све то је поново подгрејало тезу да осумњичени Срби нису криви, односно да су они управо бранили девојку, после чега је дошло до масовне туче.

Погледајте део прилога који почиње од 08.00:

Седморица Срба и грчки држављанин требало би сутра да буду спроведени из притвора на саслушање пред истражним судијом, где ће имати прилику да изнесу одбрану.

Мистериозна конобарица

– Наводно, Aмериканац је сликао селфи с конобарицом, која га је због тога одгурнула. Тада су се умешали Срби и бармен Гиоргос Скијадопулос и дошло је до туче. Убиство је изазвало велики револт, па се ухапшени налазе под јаким мерама обезбеђења – наводе медији.

Младић С. Г., сведок обрачуна, испричао је медијима да наши држављани нису криви, као и да је до неспоразума дошло због девојке, али није помињао конобарицу.

Он је навео да је до инцидента дошло кад је Aмериканац испред бара пришао једној девојци, која га је потом одбила.

– На неких десет метара испред бара била је једна девојка. Док је пролазио кренуо је да флертује с њом, на шта је она рекла да је остави на миру. Он је њу ухватио и исекао некако, изгледа да је имао неки прстен, нешто тако.

Девојци је кренула крв, због чега му је група Срба и пришла – рекао је он.

Сведок, који иначе ради у бару испред којег се догодила трагедија, наводи да је Aмериканац након тога бацио флашу и исекао једног Србина по лицу.

– Они су кренули ка њему, на 50 метара су га сустигли, ударили га неколико пута и он је незгодно пао и ударио главом – додао је очевидац.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Za Srbiju says:

    Сједињени држављани мисле да су повлаштени и да могу да раде шта хоће, када изађу из САД. Да су недодирљиви. Нису свесни да их нико не подноси. Жао ми је наших момака, јер верујем да су поступили исправно, а да поштеног суђења неће бити. Да смо солидарни, као што нисмо, притиснули би и нашу бедну власт и грчку амбасаду, да се спроведе правда.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u