СРБИН АДВОКАТ ИЗ АМЕРИКЕ О ТРАМПОВИМ АДВОКАТИМА: „То нису наивни људи, преврнуће сваки камен и доказати крађу на изборима“

СРБИН АДВОКАТ ИЗ АМЕРИКЕ О ТРАМПОВИМ АДВОКАТИМА: „То нису наивни људи, преврнуће сваки камен и доказати крађу на изборима“

7 новембра 2020

Имам пиштољ, држим га у кући, не носим га са собом. Отишао сам да купим муницију, три или четири месеца нисам могао да је нађем, била је огромна несташица. Скоро сам узео неку муницију, човек испред мене је купио самострел. Замислите који је то ниво параноје. Смејао сам се, али људи су стварно забринути и уплашени.

Овако за Спутњик тренутну атмосферу у Америци коментарише угледни члан српске дијаспоре, адвокат Душан Павловић из Лос Анђелеса.Додаје да су тензије у Калифорнији веома високе, да је у седишту филмске и телевизијске индустрије Америке, већина излога затворена дрвеним баријерама, јер се власници плаше немира током протеста.

„Утешно је за оне који живе овде што Бајден води, а ако Трамп победи, сигурно нас очекују велики нереди. Ово је традиционално холивудска либерална средина која не воли Трампа. Они имају виђење да су сви људи који подржавају Трампа необразовани, тупи, да не поштују науку“, каже Павловић и подсећа да је Калифорнија последњих 30 година „демократска“, са око 80 одсто гласова.

Павловић у Америци живи 25 година, дошао је као матурант, након што је на лутрији добио зелену карту, завршио криминалистику у Канзасу, а затим и постдипломске студије на Правном факултету у Калифорнији. Запослио се у градском тужилаштву Саната Барбаре и врло брзо прешао у Окружно јавно правобранилаштво у Лос Анђелесу где и данас ради.

Параноја завладала Лос Анђелесом

Каже да тензије у Америци никада нису биле овакве, да никада није видео да Американци протестују у толиком броју. Покренула их је психоза услед закључавања због короне, економска криза, али то су проблеми који могу лако да се превазиђу. Расне тензије су на највишем нивоу од када је у Америци, оне га плаше.

„Разлика се пумпа као национална и верска код нас пред рат. Окренете Си Ен ЕН, белци туку црнце, окренете Фокс, црнци туку белце, ствара се токсична атмосфера, људи се наоружавају. Они који никада нису имали оружје, купују. Ето, и ја имам пиштољ“, каже Павловић.

Овај адвокат објашњава да Американци који живе уз калифорнијску обалу повезују расизам и постизборну кризу, сматрају да је Трамп, као симбол расизма, поделио земљу. Он сматра да је највећи проблем што се на ову тему ћути.

„Људи се плаше да отворено говоре, мишљење, ставове и осећања из политичке коректности, да не би неког повредили. Тако се сабијају та осећања и ствара јаз. Кад разговарам са људима различитих раса, у друштву кажу једно, а насамо, видиш да ту тиња једна доза беса. Црнци сматрају да су историјски лоше третирани, да и данас мање зарађују и онда се то обрће ка белцима, али не ка елити, не ка богатима и корпорацијама, већ људима који су истог слоја, међусобно се оптужују за расизам и изолацију“.

Срби из Калифорније гласали за Трампа

Павловић, који одржава контакте са нашим људима, потврђује да и Срби из Калифорнији воле Трампа, зато што је, како каже, очигледно први председник који има вољу да успостави контакт са Србијом, који гура економију.

„Он је човек који ни један рат није започео, што је за нас Србе, па и за мене лично, јако велика ствар, то је реткост за америчку инострану политику. Урадио је гомилу добрих ствари, међутим има и ту демагошку страну. Његова база је примарно белачка, конзервативнија, тако да иде на то да извуче гласове од те групе, али по мени то је само политичка ствар, не верујем да је Трамп расиста“.Трамп неће одустати

Павловић је сигуран да Трамп неће одустати када Бајден прогалси коначну победу. Он објашањава да ће низ тужби кренути од 1. децембра, када буду оверени сви гласови. Каже да амерички председник има одличан правни тим који ће сигруно утврдити да ли је било крађе.

„Ти људи нису наивни, они ће преврнути сваки камен да дођу до доказа, да виде да ли је и колико било крађе. Ја не могу да тврдим да она постоји , јер немам доказе, али ми је необично, сумњиво да је у неким државама излазност преко 90 одсто. Необично је и да су сви ти гласови који се преливају у последњим сатима толико у корист Бајдена. Не верујем да је крађа на масовном нивоу могућа, то није лако сакрити, морао би да буде укључен велики број људи. Али, ако постоје такве неправилности, то кад тад мора да изађе на видело“, сигуран је наш саговорник.

Он подсећа да Трамп и даље држи власт, како каже, има и Сенат, много је урадио за Републиканску странку, иако му многи окрећу леђа, прогурао стотине судија, поставио три судије Врховног суда и то ће му сигурно сада бити од користи.

„Ако се ове ствари не разреше до средине јануара, када треба да се преда позиција, онда може да настане озбиљан проблем у целој земљи“, закључује Павловић.

(Спутњик)

KOMENTARI5 коментара

 1. Косовац says:

  Све је то у реду, могу они све да докажу. Сви ћемо да гледамо те доказе. Али ће Сорошоидна Извршна Власт Америке те доказе да игнорише. Може Трамп да се жали управи водовода, евентуално Уједињеним нацијама. ……………Не кривим Трампа, он није могао да спречи гласање преко поште. У односу на које је „Бугарски воз“ играчка за децу. Американци нису у стању да спрече фалсификовање долара, а камоли гласачке листиће. Чујеш, гласање поштом. Вероватно ту пошту достављају блиндирана возила, са наоружаним стражарима. Да се спречи да листићи добију ноге, па да народ изгуби поверење у демократију. ……………У будућем унапређењу и развоју демократије, гласаће се СМС порукама. ……………Живадинка овце шиша, припомаже ју Радиша.

 2. Baja says:

  Videli kako se to kod nas radi, pa i oni uradili isto...

 3. milorad3 says:

  bajden je potučen do nogu na izborima i biće veliki problem da se doda ogroman broj glasova koji mu fale, već sve ovo predugo traje i oni dozirano malo po malo kradu ali u ukupnoj gomili biće to MNOGO i biće OTKRIVENO KAKO je to uradjeno.Bajden neće ući u belu kuću to je sigurno, sem ako ne izvrši državni udar.Dovoljno je da se u jednoj od država dokaže masivna prevara i onda će da krene pročešljavanje i u drugim državama gde je dodavano taman toliko da bajden pobedi sa 1000 glasova razlike, mnogo država ima tako "tesne" rezultate i to je i matematički i praktično gotovo NEMOGUĆ ISHOD,očigledno je ŠTELOVANJE i biće i dokazano ali će sada tramp da smeni VRH "obaveštajne " zajednice koji u ovome učestvuje, i verovatno će neke službe biti raspuštene po kratkom postupku, on ima tu mogućnost, a onda sledi PRAVA istraga i HAOS kada se to dokaže.Tramp je obezbedio da VITALNA poluga VLASTI i zakonitosti funkcioniše bez uticaj zaverenika, većina sudova je očišćena od NWO GERILE i vrhovni sud je takodje osposobljene da primenjuje ZAKON i USTAV onako KAKO JE NAPISAN, bez nekih ezoteričnih "tumačenja",a to je JAKO loše za prevarante.Kako god da okrenu demokratski zaverenički klan je IZGUBIO POLITIČKI LEGITIMITET u samoj OSNOVI američkog društva i dalje vladanje će tamo biti moguće samo NASILNO.Vreme prevare i laži je prošlo, meka moć im više nije DOSTUPNA moraće da primenjuju silu a to neće biti ni lako ni dobro za njih.

 4. Риста says:

  Па када млад човек са 25 година полтронског стажа у Америци тумачи политичку ситуацију у америци, онда је то као да гебелс маршира поново. Коректне изјаве, пажљиве ограде - америчка демократија. Да се тај адвокат разуме у оно шта говори, решио би бар једну правну замрзламу у Србији а не би отишао да студира подвале америчке демократије. По први пут у америчкој историји Срби су својом бројношћу у Америци постали најзад милиграм на кантару и већ их гурају као један добар глас на изборима. То ће за неколико деценија стићи до цифре од неколико милиона. Да не кукам сад шта то значи у укупном броју Срба који су још увек уСрбији и Босни. А Спутњик нека рекламира Руске адвокате у Америци а не да нам се набацује са нашим јаничарима у Америци. Између осталог, Руса има толико много у Америци а притисак усељавања је све жешћи, да је то већ жалосно. Из године у годину, бежање Руса из Русије се повећава геометријском прогресијом и на добром су путу да постану паралела Мексиканцима. Зато многе фирме у Америци поред Енглеског и Шпанског језика, полако уводе Руски језик и то пишу ћирилицом објашњења и упутства. Многе ствари не допиру ни до руског ни до српског народа. Србима се сервира исељавање из балтичких земаља и хрватске а сакрива се исељавање из Србије. Тако је и у Русији. Већ неколико година очи руског народа боду непрегледни редови руса испред америчких амбасада и конзулата који стрпљиво чекају за азил у Америци.

 5. Риста says:

  Запад полако исисава велики број Руса, Украјинаца, Балтичара и Балканаца и преко ноћи их асимилира јер су они бела раса а успут толико ментално разбијени да један Рус, Украјинац или Србин постаје већи американац од американца за само пар година. И Српски и Руски лекари, адвокати и остали школовани људи су све више видљиви у Америци. Зашто је Америка ставила акценат баш на ове словенске народе? Па прво им разбила државе, увела "демократију", разбила школство и културу и направила живо тесто за прављење нових американаца преко ноћи. А када их исели довољно, почеће повратни удар Западних народа усељавањем у њигове бивше државе. Запад све ради да би до тога дошло и бар пар територија је већ спремно за усељавање америчких компанија и западних народа. Још то није видљиво али неће проћи много времена пре него се то и деси. Зато и неће бити рата јер чаки велики Руски народ се смањује из деценије у деценију. Оно што ради Спутњик у Русији и Србији, то ради и Политика у Србији. Када читате неког аналитичара или стручњака из Србије, мука вас вата од полтронисања и политички коректних изјава, а тек када вам сервирају једног сличног из Америке, онда ...отрчим у клозет. То нису људи који треба да објашњавају Србима и Русима шта се догађа у Свету, али из неког разлога и Политика и Спутњик их све више гурају у нос Србима и Русима. За дивно чудо, пола Срба ће рећи да је то Србин па што не би причао о својим утисцима? Е, па није више Србин а друго, коме задовољство да слуша јаничарске савете и проверава колико су се ти људи већ асимиловали, нека чита у Политици "Моја писма из иностраства" или већ како се зове та рубрика. Т је рудбрика за Српске новојаничаре где они имају шансу да вам цеде маст до миле воље.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u