СРБИН СА СОРБОНЕ ОТКРИО ШОКАНТНУ ИСТИНУ: „Француска је изгубила контролу над 800 енклава, полиција тамо не сме да уђе“ (ВИДЕО)

SRBIN SA SORBONE OTKRIO ŠOKANTNU ISTINU: „Francuska je izgubila kontrolu nad 800 enklava, policija tamo ne sme da uđe“ (VIDEO)

4 decembra 2019

Gost nove epizode emisije „Tema“, koja se realizuje u saradnji portala Pravda i produkcije Helm Kast, bio je Dušan Gujaničić sa Instituta za političke studije. Gujaničić je govorio o bezbednosnoj situaciji u Francuskoj, napadima Emanuela Makrona na NATO i EU, odnosu Turske prema NATO i Rusiji, povlačenjima priznanja Kosova i drugim aktuelnim geopolitičkim temama.Francuska je izgubila kontrolu nad 800 naselja na svojoj teritoriji u koje policija više ne sme da uđe zbog organizovanih napada ekstremnih muslimana i kriminalnih grupa. Broj ovih naselja se povećava, a čak su i delovi Pariza pod “okupacijom”.

Gujaničić je objasnio kako se dogodilo da snažna država poput francuske, nuklearna sila i jedan od najvećih izvoznika oružjem u svetu, dođe u situaciju koja donekle podseća na situaciju na Kosovu i Metohiji 1998. godine.

Pogledajte ovu više nego zanimljivu emisiju:

(Pravda)

KOMENTARI10 komentara

 1. Zograf says:

  Sme da uđe ali da prvo odsiječe po' čune, with smile on the face!

 2. Aleks says:

  Sad bi Srbi trebali u tih 800 enklava da posalju humanitarni pomoč u oružju ko sto su francuzi pruzali podrsku.

 3. Zoran says:

  Francuska Buroaska Revolucija ima cenu.

 4. Zoran says:

  Sve sto rekao staje u 10 recenica.

 5. harry neron says:

  Tu se mežata dva pojma; ne može ili neče policija uči nekde. Status policije se promenuo u toliko da se policija više ne bavi sprečavanjem protivzakonitih radnji nego samo i izključivo evidentira nezakonite radnje i rabote te predaje svoja saznanja tužilaštvu.

 6. Pera says:

  Status policije skoro u svim zemljama je da cuva vlast. Svi smo shvatili da su oni dopustili, da vlada anarhija. Sta je to nego anarhija kad policija ne sme da seta po svojoj drzavi, kao u francuskoj, tako i kod nas ! Medvedja, Bujanovac, Presevo, kad je nazovi nasa policija bila ? Odavno u americi policajci ne smeju da udju u crnacka, a i ostala geta ! Kad shvatimo da je to postalo pravilo, a ne slucajnost, onda ce mo shvatiti kako danasnji vladari novog svetskog poretka, cionisti, vode svet u pakao !

  • Circulum says:

   Sve tzv. "napredne" civilizacije nisu pobedjene od naprednijih, jačih,razvijenih, već od primitivnijih,agresivnijih, surovijih i brojnijih-tzv "varvara" - m i g r a n a t a. Takva je sudbina zadesila starosedelačku civilizaciju Japana- narod Serbis-Ainu. Tako se raspalo Rimsko carstvo, kao što su i Srbi Germanije i Baltika genocidom varvara Saksa i Danaca izgubili svoju zemlju i entitet. Evropa je na redu, a SAD - neka se spremi, dolaze mućaćosi.

 7. petrovgrad says:

  U Miloševićevo vreme policija je ulazila u svako selo gde su živeli Šiptari. Bilo je napada iz zasede, inače to je Šiptarski recept još iz turskog vremena, ali bilo je i reda. Kod Šiptara uvek jedan laže a dvojica potvrdjuju. Kad ti Šiptar da besu i Crnogorac se zakune u obraz a Srbin časnu reč, onda znaj to je to potvrđena laž i prevara.

 8. Svetovid says:

  pa neka se organizuju po modelu dve Nemačke, uz nezavisnost islamske države,kao što bi nama Francuzi predložili.

 9. padre says:

  Srbin pa još sa Sorbone, situacija mora da je stvarno kritična!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *