СРБИН води протесте у Америци!? САДА ЈЕ ЈАСНО ШТА СЕ ДЕШАВА… ЕВО КО ЈЕ ОН…

SRBIN vodi proteste u Americi!? SADA JE JASNO ŠTA SE DEŠAVA… EVO KO JE ON…

3 juna 2020

Društvenom mrežom Fejsbuk kruži fotografija jednog našeg poznatog aktiviste. U pratećem opisu fotografije navodi se da je on među organizatorima protesta u Americi.

Lice vam je svakako poznato, a verujemo i delo.

Da li je ovo tačno, znaju oni koji su više upućeni u geopolitička previranja, mada je poznato delovanje Srđe Popovića i u Srbiji, odnosno Beogradu.

(Pravda)

KOMENTARI35 komentara

 1. E.Lirsch says:

  Njio'v je "ON" A falili su ga mlogo… SrDzA PopOvich

 2. padre says:

  Čedo majčino,očev ponos,dedin junak!

 3. Slobodanka says:

  Ako Srdja Popović vodi ove dogadjaje da li će Amerika pasti slično kao Srbija 05 oktobra 2000 godine? Mislim da neće, nego Popoviću će tek nakon dve decenije biti uzeta mera i ne ovde nego u Americi. Pravda je spora ali dostižna.

 4. petrovgrad says:

  Srdjo crni Srdjo. Ako te uvate nadrljao si. Nikada nećeš videti beo dan. nije to Serbija

  • Petar says:

   njega smo mi trebali da uhapsimo i strpamo u zatvor!!!

 5. Rajko says:

  Samo ludak moze sa ludacima i zato ga treba, cim se pojavi kod nas, smestiti kod cika Laze na duze vreme.

  • uddu says:

   Ma ne,nego,treba ga iskoristiti.Ima i ovde posla za njega i to mnogo laksi posao nego u Americi.Ovde takvi na kraju budu cak i nagradjeni!

 6. danka says:

  Srdja Popovic je zlo od coveka, koji je 5 oktobra bio na celo tzv student.organizacije OTPOR, RUSECI REZIM SLOBODANA MILOSEVICA,KASNIJE FORMIRA ,,KANVAS,, U AMERICI, ZA RUSENJE VLADA PO SVETU, UCESTVOVAO U MAJDANU, U KIJEVU, PA ,,ARAPSKO PROLECE,,,NJEGA JE 90.tih SKOLOVAO PREKO NEVLADINE PRIVATNE SKOLE OTVORENOG DRUSTVA KREDIBEL,BRANKO DRAGAS, VLASNIK KREDIBEL KORPORACIJE!OVAJ PORTAL JE DOSTA PISAO O SRDJI POPOVICU! I ON CE DOLIJATI!

 7. persida says:

  Zar nisam vec pisala da je Srdja Rdja vodja protesta. Sve je predvidljivo i otuzno. Odakle Sorosu pare da finansira milione svojih poslusnika? Niko nista ne radi da tog tipa preslisa. Ne bi bilo cudno da Putin i Tramp takodje dobijaju pare od Sorosa. Zasto to kazem? Pa, zato sto nikako da mu naude, a mogli bi. Dajte jedan primer kad je nesto konkretno (a ne samo na recima) uradjeno protiv Sorosa. Mozda jedino Orban.

  • Slobodanka says:

   Tramp je problem u tome, a ne Putin. Soroš, a i Rotšild, ne mogu da posluju po Rusiji, zabranjen im je ulaz. A Tramp je tek sada zabranio Antifu - tek batinu koju finansira Soroš. Da ovim nemirima nije direktno pogodjen Tramp, ne bi ni sada ništa preduzeo. Trampu ipak odgovara to što u svetu postigne Soroš - odlazak "diktatora", zapravo i najčešće zaštitnika suverne vlasti, i dolazak marionetskih režima pa zatim u takvim državicama mogu da kupuju budzašto i njegovi poslovni Amerikanci.

   • persida says:

    Ne mogu Rotsild i Soros, ali zato Putin ugoscuje Kisindzera koji mu prenosi nareddbe Sorosa. Zato Putin priznaje lazni dolar. Zato Putin ne dira na desetine jevrejskih bankara koji su isisali krv ruskoga naroda. Budimo objektivni, makar malo.

    • Slobodanka says:

     Kisindžer je picin-poštar. Putin je i špijun, on u tim direktnim susretima sa Kisndžerom može da opipa, da nasluti šta najveći živi vampiri spremaju. Pored toga sigurno ima informacije dobijene od svojih službi. Time dobija jasniju sliku s čime su preokupirani i s čime će se još suočiti. U Rusiji su svesni da Zapad već tri decenije igra Novu veliku igru protiv Rusije. Čitav 19 vek trajala je Velika igra koju je protiv Rusije vodila tda najveća svetska sila V. Britanija. Ovo je repriza toga, samo što je sad na čelu igre SAD. Sada se Zapad cepa zbog strategije, SAD želi prvenstveno da napadne Kinu i zbog toga traži popravljanje odnosa sa Rusijom za neko vreme. a sile iz Zapadne Evrope tome se nisu prilagodile. Moguće je da vide mane te strategije. Dakle i u budućih 50 godina Zapad će koliko kad može igrati protiv Rusije. Ali biće u tome i pauza jer kad je Zapad slabiji manje će moći. Za našeg života videćemo epizodu sa slabljenjem Zapada, a biće teških igara i posle koje mi nećemo stići da vidimo.

    • Slobodanka says:

     Oko te strategije kako da ceo svet bude pod Zapadom vidimo i veliku podelu u SAD. Ovo što se dogadja u SAD nije samo predizborni sukob, nego podela je krupnija jer teško su suprotstavljeni oko toga kako, na koji način da SAD ostane najveća svetska sila. U Evropi su prilično skloni da su na strani sadašnjih Trampovih protivnika u SAD. Praktično za nas je veća opasnost EU-ropa nego SAD pod vodjstvom Trampa. Mada jasno je da ni Tramp nije dobrica. Naprimer moguće je da bi Tramp dao i Ukrajinu i Balkan da bi pridobio Rusiju protiv Kine, dok EU to ni slučajno ne bi uradila.

     • doktrina soka says:

      Tramp je najavio samit G7 i Rusiju,ali vec se Kanadanin pobunio protiv Rusije,Tramp niata nije odgovorio,videcemo sta ce uraditi Antifa vec je ubacila u proteste policajce sa ruskim prefiksima.

 8. Cp6a says:

  Nije to Srbin. Šta je, vaša neka stoka bezrepa. Ostavite nas na miru već jednom.

 9. Slobodanka says:

  Brodvejsko pozorište putovalo po celom svetu, usput pokupilo raznih talentovanih glumaca-izvodjača radova uključujući i Srdju, i na kraju pravi finalnu predstavu u početnoj stanici u Njujorku. Samo koje su posledice zbog zanesene publike ostavili u tim raznim zemljama? Lele! Lele majci Srbiji!

 10. Rista says:

  Ček malo. Jestel vi pronašli neki razlog zašto mrzite navodne radove Srđenka u Americi? Pa koliko puta sam pročitao - Dabogda im bilo kao nama! Vi ste svi otvoreno proamerički orijentisani. Prosto ne mogu da verujem. Ali nema veze jer ovo je podmetačina, be! Srđa je završio svoj posao a tamo bi ga crnci pojeli za večeru. A to što ga ova curica vidla negde, neznano gde i napravila od sebe starletu fejsbuka u Srbiji, ne znači i da je on stvarno tamo. Niti bi on smeo da se umeša među te koji ruše, pale i kradu. Crnci koji tamo rade rabotu, odnosno love u mutnom, nisu običi crnci, nego gangovi, lopovi i rasturači droga koji ništa živo ne rade u životu, osim što se bilduju i nose bele patike, bele majice i šišaju se do glave a po licu posipaju bebi puder za guzu. Oni su ta ekstremna grupa zbog kojih će i deo ostalih demonstranata stradati a ubili bi i mamu svoju bez razmišljanja. Tu Srđa nesme ni nos da promoli. Možda malo provodi vremena tamo naokolo, ali on je CIJA čovek, be. Kud poleteste? Iza Srđe uvek ide CIJA. Ne misli neko da je on bio tako moćan pa svi padali u fanatizam kad ga vide? Nije on bio moćan nego senka oko njega, inače bi bar 10 puta skočio u raku obezglavljen da sačuva makar međunožje. Srđa ne demonstrira i ne napada, ne sukobljava se nigde fizički. Pokažite mi makar slike gde se Srđa potuko spolicajcem, otkino mu i pojeo uvo? Ovaj gore članak vam braća ruskii novinari podmetnuli, jer znaju da je ukusan i da će milion Srba gristi. A be, ne verujte svemu i svačemu, bar smo se mi pekli. Nismo mi "živ pečen nedopečen". Trebali smo odavno da postanemo imuni na podmetačine.

  • Slobodanka says:

   Članak nije podmetačina, koristan je jer otkriva potpis glavnog autora. U dva osnovna pravca se odvijaju protesti: mirni protesti i posebno rušioci pljačkaši. Srdja je dosad stekao iskustvo za obadva pravca, a sad su ga poslali tamo gde im je potrebniji, ni u tom smislu nije podmetačina. Kolika je Amerika i koliko je velikih američkih gradova u kojima žele da naprave što veći haos. Nisu im sad dovoljni samo crnci ma koliko da su talentovani, sad im je jako potrebna sva rdja sveta pa i ova balkanska. Ne bi me čudilo da su i iz Kijeva nekog svog rušioca-otporaša doveli za ovu priliku-nepriliku. Možda su tamo sad prisutni i Gruzinci.

  • Cp6a says:

   A be brate, sve si tačno rekao, i za "da Bog da", osim za braću Ruse. Ali ti si zaboravio da kadgod je neka frka po svetu, neko pobije desetine ljudi na ulici, zapali Notr Dam, nekako slučajno prva i najvažnija vest bude da su sa tim povezani Srbi. Sve slučajno, nema šta. E pa brate, Srbi su se uželeli malo mira i tišine, da gaje decu i gledaju svoja posla. 'Be nam se i za Srđu i Ameriku. Kako radili, tako nek im se vrati.

   • RASPUCHIN says:

    Kažete , Srbo , da smo se "uželeli malo mira i tišine"? Pa , možemo mi da želimo šta god nam padne na pamet , meni na pamet pada Monika Beluči , ali nam je džaba. Kada sam prčitao Vaš komentar kao da sam čuo Vučića i njegove mantre o "miru i stabilnosti" U "regionu" , "na ovim prostorima" , itd.. Nema nama mira ili dok nas "naše drage komšije" ne progutaju i potpuno unište ili dok se mi ne oslobodimo. Sve ostalo je samo Monika Bluči. I možda ću prije ja stići do nje , Monike , nego što ćemo mi svi stići do "mira i tišine"

    • Cp6a says:

     I za Moniku ti treba mir i tišina. Nećeš valjda komšije da pitaš za dozvolu.

  • Miraš says:

   Tek ako ovo bude povod da ode Soroš i glavešine sa kojima je on blizak tek tada možemo da budemo zadovoljni jer zatim i kod nas bi došlo do pozitivnih promena. A ovako nemamo mi ništa od toga "Dabogda im bilo kao nama".

  • doktrina soka says:

   Netacno, bijelci su isto umijesani.Ima na Tvitu,kako dve tinederke belkinje potpaljuju rulju, a crnkinja ih napada i tera od radnje,gde one sprejom pisu po zidovima kuca.

 11. kk says:

  Naravno da je Soros umesan u proteste! Uostalom, zar nisu proteti u drzavama gde su na vlasti guverneri demokrate?

 12. Baja says:

  Duboka država hoće zadnjim trzajima da slomi Trampa, po cenu građanskog rata, a ovaj čovek se odavno odrekao srbstva, to je đubre neviđeno !

  • uddu says:

   Tvrd je Tramp orah za njih.Slomice zube na njemu.

  • doktrina soka says:

   Tako je,nisu uspeli koronom,sad hoce nerede da Amerima dokazu kako je Tramp nesposoban i da ne glasaju za njega. 50% Amerikanaca podrzava Trampa sto je izveo vojsku na ulice Njujorka, a ostalim Guvernerima je rekao ako ne smire pljacke i zastite zivote i imovinu naroda vojska dolazi i hapsi odgovorne. Ima gen. Flin da im se krvi napije. Znate li narode tko je Gen. Flin? On je bio medu demokratima, ali su mu se zamerili i prisao je Trampu org. mu je proslu presednicku kampamju i Tramp je pobedio,posle su ga demokrate optuzile i skoro strpali u zatvor,pretili mu da ce mu i sina unistiti,ali sud ga je oslobodio i on je opet kod Trampa,a sa njim Pentagon.I biti ce mir.

 13. Zorana says:

  Eto vam, pa vi srbijanci podrzavajte svoj izdanak. Malo su nas ovde ubijali, pa bi vi hteli jos.

  • Slobodanka says:

   E on je iz Čipuljića pa je i tvoj izdanak. Jeste neoprostiva šteta kuda nas Vučić vodi jer čemu onda borba Republike Srpske, čemu tolika stradanja i žrtve ako će mali iz Čipuljića to da sjebe.

   • uddu says:

    Ha-ha-ha,mali iz Čipuljića,pa toje najbolje što sam čuo u zadnje vreme.E pa taj mali iz Čipuljiča uveliko svira nama a mi uveliko igramo po tom njegovom sviranju.Dragi moji srbi i ostali,posle onolike slavne prošlosti pogledajte na šta smo mi to spali,spali smo na to da nam jedan mali iz Čipuljića odredjuje sve u našim životima!

  • doktrina soka says:

   Nije Tramp vec globalisti ciji izvodzac radova je Soros i njegovo otvoreno drustvo, a tu je i Srda Popovic. Da li ste primetili kako su se nase sorosevke ucutale, Milicka,Kandicka,Biserka nema glasa sapce. U Hr otvoren skandal sa vetroparkovima,a i nasi imaju prste u pekmezu kod nas,pitam se tkoje dosao do pristupnih evropskih kredita i ulozio ih na ime Srbije u vetroparkove, a za svoju korist,pa oni koji su uz drzavnu kasicu,a dug cemo da placamo mi gologuzani kroz vec danas povecane akcize na gorivo,alkohol i svasta nesto,Informer cuti,Tv cuti,ah da dobili smo 100 e.

 14. Rista says:

  Članak je podmetačina. Bolje reći trovačina. Iako bez ikakve zle namere osim da pravdu otvori malo više ljudi, ipak je štetan. O tome književnici pravde nisu uopšte mislili. Zabole ih. Ta devojka koja je to objavila radi za CIJU honorarno i sada je dobila prvi zadatak. Verovatno nikada nije ni srela Srđu. Sudeći po reakcijama, izgleda da je uspela. Svremena na vreme treba se ponovo pokakiti na Srbe tako da Svet ne zaboravi kakve Srbe trebamo. Aj be ljudi osvestite se. Srbi ne mogu sprečiti ničije medije da se istresaju nad nama, nikakve nevine devojke da masturbiraju po Srbima, ali bar ih mogu ignorisati. Samo moji dobrodušni Srbi nikako da shvate.

  • doktrina soka says:

   Uz ime Srde Popovica nema prefiks Srbin,tako da ne panicis,on je sorosevac, bez narodnosti i ne petljaj ga sa Srbima,Srbi ima da mu se znas vec sta.

 15. Goran says:

  Ovaj vodi proteste isto koliko i ja sto vodim na turniru u pokeru na Casino Guru sajtu. Pa, ljudi, dajte budimo realni. Najbolje da oni sad optuze Srbiju i posalju koju raketu. Smesno, e.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *