СРБОМРЗАЦ БАЈДЕН ИМА ПАКЛЕНИ ПЛАН! Најављује промену приступа САД у вези са КОСОВОМ

СРБОМРЗАЦ БАЈДЕН ИМА ПАКЛЕНИ ПЛАН! Најављује промену приступа САД у вези са КОСОВОМ

18 октобра 2020

Кандидат за председника САД Џо Бајден, у документу под насловом „Визија за односе са Албанијом и тзв. Косовом“, говори о својим плановима за будуће односе на Балкану и наводи да је као сенатор бранио интересе тзв. Косова када је фокус света био негде другде и подржавао његову независност за коју каже да је неповратан процес, пише приштински портал Репортери.У тексту се наводи да Бајден каже да ће преокренути неуравнотежени приступ Трампове администрације према Србији и тзв. Косову, обнављајући правду и једнакост у односима.

Бајден се обавезао да ће радити у партнерству са Европском унијом на ревитализацији дијалога између Србије и тзв. Косова са циљем стабилизације, праведног решења и свеобухватног споразума који поштује територијални интегритет тзв. Косова и постиже пуно узајамно признање.

Инсистираће на томе да се правда за ратне злочине спроводи без страха и захтеваће пуну и брзу одговорност за нестале током недавног рата на тзв. Косову, укључујући браћу Битићи, преноси Репортери.

Бајден ће, како је наведено у документу, охрабрити ЕУ да испуни своје обећање да ће грађанима тзв. Косова одобрити либерализацију визног режима и да предузме даље кораке за унапређење интеграције тзв. Косова у ЕУ, укључујући Споразум о стабилизацији и придруживању.

(Косово Онлајн)

KOMENTARI2 коментара

  1. Archelay says:

    Jadan Bajden.Nije ni rec izustio o onima koji su zatrovali svet a i njegovu usa(namerno sa malim slovima) nego se bavi idejama kako ce i dalje sa destrukcijama.Dakllem,radi se o necemu sto i vrapci znaju a to je,Ukrajina 2 instalirana na KiM-e.Drmator bice njegov sin sa mesecnom platom ne sa 50 hiljada zelendaca nego,koliko hoce.A ako se neko iz vazalne EU drznuo da talasa onda,..bao ko zuti.Ali,to ce trajati do sustine vica"Na stepenicama stambene zgrade ide ono...A neko pita glavnoga,kako ide?A on,pa...kad ide-ide.A kad ne ide-neko ide".Svakako san Bajdena treceg novembra raskomadace se u paramparcad.

  2. sasulja says:

    Zasto im ameri (siptarima)ne ukinu vize,neka idu kod njih,kad se toliko vole.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u