СРБОМРЗАЦ БАЈДЕН ИМА ПАКЛЕНИ ПЛАН! Најављује промену приступа САД у вези са КОСОВОМ

SRBOMRZAC BAJDEN IMA PAKLENI PLAN! Najavljuje promenu pristupa SAD u vezi sa KOSOVOM

18 oktobra 2020

Kandidat za predsednika SAD Džo Bajden, u dokumentu pod naslovom „Vizija za odnose sa Albanijom i tzv. Kosovom“, govori o svojim planovima za buduće odnose na Balkanu i navodi da je kao senator branio interese tzv. Kosova kada je fokus sveta bio negde drugde i podržavao njegovu nezavisnost za koju kaže da je nepovratan proces, piše prištinski portal Reporteri.U tekstu se navodi da Bajden kaže da će preokrenuti neuravnoteženi pristup Trampove administracije prema Srbiji i tzv. Kosovu, obnavljajući pravdu i jednakost u odnosima.

Bajden se obavezao da će raditi u partnerstvu sa Evropskom unijom na revitalizaciji dijaloga između Srbije i tzv. Kosova sa ciljem stabilizacije, pravednog rešenja i sveobuhvatnog sporazuma koji poštuje teritorijalni integritet tzv. Kosova i postiže puno uzajamno priznanje.

Insistiraće na tome da se pravda za ratne zločine sprovodi bez straha i zahtevaće punu i brzu odgovornost za nestale tokom nedavnog rata na tzv. Kosovu, uključujući braću Bitići, prenosi Reporteri.

Bajden će, kako je navedeno u dokumentu, ohrabriti EU da ispuni svoje obećanje da će građanima tzv. Kosova odobriti liberalizaciju viznog režima i da preduzme dalje korake za unapređenje integracije tzv. Kosova u EU, uključujući Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju.

(Kosovo Onlajn)

KOMENTARI2 komentara

  1. Archelay says:

    Jadan Bajden.Nije ni rec izustio o onima koji su zatrovali svet a i njegovu usa(namerno sa malim slovima) nego se bavi idejama kako ce i dalje sa destrukcijama.Dakllem,radi se o necemu sto i vrapci znaju a to je,Ukrajina 2 instalirana na KiM-e.Drmator bice njegov sin sa mesecnom platom ne sa 50 hiljada zelendaca nego,koliko hoce.A ako se neko iz vazalne EU drznuo da talasa onda,..bao ko zuti.Ali,to ce trajati do sustine vica"Na stepenicama stambene zgrade ide ono...A neko pita glavnoga,kako ide?A on,pa...kad ide-ide.A kad ne ide-neko ide".Svakako san Bajdena treceg novembra raskomadace se u paramparcad.

  2. sasulja says:

    Zasto im ameri (siptarima)ne ukinu vize,neka idu kod njih,kad se toliko vole.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *