СРБОМРЗАЦ сада у Хагу БРАНИ ШИПТАРЕ

SRBOMRZAC sada u Hagu BRANI ŠIPTARE

13 januara 2019

Britanski pravnik i bivši tužilac Haškog tribunala Džefri Najs biće advokat odbrane bivšeg komandanta OVK Samija Ljuštakua pred Specijalnim sudom za ratne zločine na Kosovu, prenosi prištinski list „Gazeta Ekspres“.

Ljuštaku je potvrdio za list da je angažovao Najsa, kao i kosvskog advokata Arijanita Kocija koji je ranije rekao da će Ljuštaku i Rustem Mustava sutra redovnom linijom otputovati u Hag gde će biti saslušani u Specijalnom sudu za ratne zločine OVK.

Prištinski mediji pisali su ranije da je Najsa angažovao tadašnji premijer Hašim Tači da pripremi odbranu bivših članova OVK, ali je saradnja prekinuta zbog duga, preneo je Tanjug.

(Sputnjik)

KOMENTARI3 komentara

 1. Trn says:

  Ništa čudno: američki i britanski NATO sud bio i ostao. Kakvo međunarodno pravo - to ne postoji. Postoji sila, postoji fašizam. Postoje dolari i evri. Postoji kriminal, droga, trgovina oružjem, ljudima, ljudskim organima. A taj Najs je toliko duboko izvrgao ruglu pravo kao nekakvu nauku da je to strašno. I ne samo on, nego svi oni. I Meron, posebno on.

  • Velika Metla says:

   Trn,upravo tako! Samo moram primetiti da su oni koji su im to omogućili gori od njih,jer su ovi pomenuti samo marionete,a "lutkar" je taj koji vuče konce! I dok se taj "lutkar"ne smakne fizički ovi će da rade svako zlo!

 2. Mi says:

  Trn, podrzavam svaku rec...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *