СРЂА ПОПОВИЋ од ЦИА-е добио нови задатак!

SRĐA POPOVIĆ od CIA-e dobio novi zadatak!

8 novembra 2017

Bivši otporaš Srđa Popović, koji godinama unazad kao operativac CIA brzo i efikasno uklanja neposlušne vlasti širom sveta, dobio je novi zadatak – da sruši Viktora Orbana i Aleksandra Vučića kao glavne Putinove saveznike na Balkanu.

KO JE SRĐA POPOVIĆ?

Srđa Popović, nekadašnji vođa “Otpora”, a sada izvršni direktor Centra za primenjenu nenasilnu akciju i strategije (CANVAS), bio je toliko dobro prihvaćen kao saradnik privatne američke obaveštajne firme “Stratfor”, da je u ove obaveštajne krugove ubacio i ženu Mariju!

Iz poverljive prepiske, koju je objavio “Vikiliks”, jasno je da se Popović od 2007, kada je uspostavio kontakt sa firmom “Stratfor”, pokazao kao veoma odan informer “CIA u senci”, kako zovu ovu kompaniju, i zahvaljujući tome uspeo je da u martu 2010. tamo obezbedi posao i za svoju suprugu.

– Momak iz CANVAS-a (Popović) prijatelj/izvor je („Stratfora“) i preporučuje je za nas – naveo je u imejlu Skot Stjuart, potpredsednik analize u “Stratforu”, izostavljajući da su u to vreme Srđa i Marija Stanisavljević u vezi. Da se i ona pokazala kao odličan saradnik “male CIA”, kako još zovu ovog privatnog trgovca obaveštajnim podacima, govori i to što su Popovići na svoju svadbu u septembru 2011. pozvali brojne članove “Stratfora”.

(Srpski Telegraf, Intermagazin)

KOMENTARI5 komentara

 1. Vlada says:

  Možda samo Orbana, Vučić je saradnik CIA-e...

 2. Aleksandra says:

  kada će taj SKOT ILI BARABA biti u zatvoru....

  • Velika Metla says:

   Onog časa kad Srbija prestane biti čemerikina kolonija,jer u svakoj iole normalnijoj državi ovaj bi daaaavno bio u bajbokani!

 3. Novo doba says:

  Ma da li je Centralna Inteligencija Amerike tako naivna da će ruševinom Orbana i svog srpskog đakona da onemogući šta kod Putina? Vidi nas drug Putin iz kosmičkih brodova, za sada samo iz 55, a inače zna kako razmišljamo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *