СРЂА ТРИФKОВИЋ ШОKИРАО KОД МАРИЋА: Kад је објаснио како ослободити Kосово, чак је и Милићка ћутала! (ВИДЕО)

СРЂА ТРИФKОВИЋ ШОKИРАО KОД МАРИЋА: Kад је објаснио како ослободити Kосово, чак је и Милићка ћутала! (ВИДЕО)

7 новембра 2019

Србија има готов модел како би требао да изгледа процес реинтеграције Kосова и Метохије у уставни и законски поредак Србије, поручио је проф. др Срђа Трифковић гостујући у емисији „Ћирилица“.– Србија треба да има стратегију реинтеграције Kосова и Метохије у легални и уставни поредак Републике Србије, при чему Хрватска треба да буде модел. Пошто је ЕУ прогласила Хрватску чистом као суза, и пошто је Хашки трибунал одлучио да тамо није почињен ниједан ратни злочин, тиме Србија има готов модел како треба да изгледа процес реинтеграције Kосова у уставни и законски поредак ове државе – поручио је Трифковић мислећи на акцију „Олуја“ и додао да је такав модел могућ јер се геополитичке околности мењају, а интересантно је да га ни Јелена Милић, која је позната по прекидању саговорника у емисији, у том тренутку није прекинула.

Kако каже проф. Трифковић, постоје два разлога зашто Србија никада неће ући у ЕУ. Први је културолошки одијум који кључне земље осећају према тзв. Западном Балкану, а други је институционални оквир Лисабонског споразума, јер он не може бити промењен због несагласности унутар ЕУ.

Гостујући на „Хепи“ телевизији, проф. Трифковић је подвукао да нема никаквог коперниканског преокрета у односу Америке према косовском проблему.

– Ја бих нагласио да је Метју Палмер именовао Милорада Додика као кључну претњу функционалности БИХ, након што је странка Демократске акције у свом званичном програму вратила се у време Алије Изетбеговића из 1991. године која је проузроковала рат. Он није поменуо начин како бошњачки политички естаблишмент рекреира рат – истиче проф. Трифковић.

KOMENTARI23 коментара

 1. Rade says:

  Kravo izanđala, evo ti "Ebans" da ti objasni kako se kvalitetno dwelluje u neprijateljskom šupku, bez nadoknade!

 2. Zoran says:

  Srdja je mnogo pametan, ali nema prodju u Srbiji...Sta da radis. Nema prodju nesto ni kod naorda, tu je problem.

 3. Ivana says:

  Ustaše hrvati uz pomoć katoličke Evrope i Vatikana su počinili genocid i etničko čišćenje Srba iz Krajine i Hrvatske. Popalili srpske hramove i kuće, razvukli stoku i mašine prisvojili zemljišta bašte, šume i voćnjake Srba koje su proterali. I još su od Evrope nagrađeni učite Srbu učite isto primeniti na šiftarima i Hrvatima kojima je "loše" u Srbiji mrš u hrvatsku dok još stignete. Toliko im je loše da Srbima prodaju kuće po Srbiji po 100.000 eura a Srbi u Krajini i Hrvatskoj iste takove kuće s par jutara zemljišta jedva za 10.000 evra. Znači i dalje nas pljačkaju ti isti hrvati dok ovi u Srbiji urušavaju i uništavaju Srbiju iznutra sve ih najuriti u lepu njihovu.

  • Nrrog says:

   Malo si pobrkala lončiće. Nisu ustaše "UZ POMOĆ" uradile to, nego je ceo raspad Jugoslavije u stvari NJIHOV projekat, koji se i dalje odvija preko medija jer se konstantno protura mržnja na kašićicu da ni slučajno nekome ne bi palo namapet da se ponovo ujedinimo i budemo sila na Balkanu kao što smo bili dok je TITO razmišljao svojom pametnom glavom.

 4. deda mraz says:

  Niti je Evropa kriva niti sljam bedni ustaski u hrvatskoj nego nas sljam koji ih je priznao kao drzavu posle etnickog ciscenja Srba,a nas sadasnji stozernik je bio takodje na vlasti sa ostalim komunistickim sljamom i ko fol Srbima i dan danas ne kaze nista kad ustaski sljam divlja po hrvatskoj protiv Srba i kurva samo suti kao i sav ostali komunisticki i petokolonaski sljam u skupstini koji su isti kao i stozernik.

 5. Biogradlija says:

  Dobro je da hrvati nakon proterivanja Srba iz hrvatske izumiru i masovno se iseljavaju.Opljačkali su hrvati i zapalili Srbima stanove i kuće ali se nisu usrećili.Oteto-prokleto.

  • Istina says:

   Slažem se, koliko je Krvata napustilo lijepu njihovu. Niti su srećni niti su uspešniji. Naprotiv, to je za njih uspeh, steči državu ubijanjem Srba? Oteto je prokleto...

 6. Zoran says:

  Od ove zene ne treba ocekivati iole dublje razmisljanje, ona je vrlo nizak noivo pameti. Samo regauje na povrsne razgovore. Cim zagrebes po povrsini ona odcuti i cekla sledecu temu, i tako u krug.

 7. Косовац says:

  Видимо, и Драгослав Бокан тврди да смо ми већ у Европској Унији. Само није дефинисао у којој брзини. ……….Прича се погрешно, из љубоморе, да је пад комунизма почео падом Берлинског зида. У ствари, ипак треба уважити Истину о паду комунизма коју је изрекао Горбачов, а то је: „Све је почело у једној варошици стодвадесет километара северозападно од Београда, а варошица се зове Бачка Паланка“. Актери су били Михаљ Кертес и Радован Панков, чувена Јогурт револуција. Интересантно је да је један Мађар Кертес помогао многима да сазнају да су Срби.

  • persida says:

   Bokan je dupelavac, kao i ti. Jadna vam je ta religija kad se toliko mrzite, vama neprijatelj ne treba.

 8. Косовац says:

  Питам се, да ли је Миломир Марић предузео неке мере против пицајзли на оној фотељи у студију? …..Или је Марић persidi рекао само „No problem”. 20191106 у 19.05

  • persida says:

   Prezirem i udbasa Marica i Milicku o cijoj sam kretenskoj pojavi pisala vise puta, ali ne manje prezirem hrvatskog agenta Seselja i tebe koji sedis u Kacavendinom krilu, odakle propagiras dupeslavlje kao sustinu srpske duhovnosti.

 9. Kulak says:

  Bravo Trifkoviću!Upravo taj recept treba provesti u delo.

 10. Cp6a says:

  Та банда се брзо разјури, зато нас са запада толико и притискају да потпишемо да то нећемо никад да урадимо. Иначе, невероватно је како такво решење уопште није у главама огромне већине Срба, иако би то било само враћање мило за драго. А да не причам да паметни народи враћају барем дупло, ако не и више, као лекцију да се то више никад не понови. Ако ту грешку у србском коду не исправимо, нестаћемо сигурно.

 11. Evans says:

  meni je Jelena Milic tako seksi...

  • persida says:

   Kasnis, zabavlja se sa Siptarom, da li slucajno?

   • Evans says:

    Pa sad.... izmotavanje na stranu, ali sto rece jedan moravski pesnik.... zene su uvek cenile izgreban krivak...

    • Evans says:

     ne verujem da ces razumeti, treba biti rodjen pored Morave...

 12. Косовац says:

  Поштовани Зоран Ћирјаковић, греши што покушава да поремети хладнокрвност Зорана Остојића.Зато што овај Остојић припада петој колони која има завидно чврст антисрпски став, не ради само за паре, него и из задовољства.

 13. persida says:

  Operaciju Oluja najpre poceti od Beograda. Izbaciti sve Hrvate, Crnogorce i Sipose bez prava povratka. Potom uci sa tenkovima na Kosovo i izbaciti Siptare jer 90 posto njih i nema nikakve dokumente da bi ziveli na toj teritoriji. Ima li jos pitanja?

 14. petrovgrad says:

  Da li je neko preneo Milićkoj to što je kazao Makron da je NATO na samrti, pa da kupi crninu. Onako da se prikladno obuče za takvu priliku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u