Срђу Поповића саветује ЦИА и Вук Драшковић

Srđu Popovića savetuje CIA i Vuk Drašković

1 aprila 2015

sdja-popovic-4364756546Srđa Popović traži da se otvore arhive CIA kako bi dokazao da nije američki špijun.

Zgrožen vestima koje se pojavljuju poslednjih dana, a prema kojima je dobio mnogo novca američkih poreskih obveznika da za račun NATO pakta sruši legalno izabranu prorusku vlast u Ukrajini, poznati borac za ljudska prava pripadnika istočnoslovenskih naroda Srđa Popović se sastao sa Vukom Draškovićem i od njega tražio savet kako da se reši ovih kleveta.

Nako razgovora sa doajenom srpske političke scene koji se u zasluženoj penziji posvetio pisanju knjiga i savetovanju, samouvereni Popović je izdao saopštenje kojim ultimativno traži od CIA-e da otvori sve arhive kako bi se pokazalo da on nije američki špijun. U saopštenju između ostaloga stoji da „…u SAD neće biti demokratije dok god se sva dokumentacija obaveštajnih službi najveće države slobodnog sveta ne učini javnom“.

Nakon što se uvidom u arhive dokaže ko sve nije američki špijun Popović najavljuje tužbe za klevetu, a novac koji će dobiti namerava da podeli na ravne časti Soroš fondu i Kolu srpskih sestara.

Popović je najavio da će prvim slobodnim prekookeanskim letom koji CIA nije predvidela za rušenje otputovati u Lengli kako bi na pisarnici zvanično predao zahtev.

Kako zvanično saznajemo, prestižni američki univerzitet Harvard je nakon ovog zahteva Popovića rešio da ga pozove, kako bi ga promovisali u počasnog doktora nauka.

Kako nezvanično saznajemo, ovu odluku pozdravio je predsednik Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje Ukrajine Hanter Bajden.

(Branislav Ristivojević, NSPM)

KOMENTARI3 komentara

  1. rastko says:

    SRDJINA IMBECILNOST NEMA KRAJA.DOLAZI ZA NJEGA VREME BEZNADJA I STRAHA.NAPLATA PRISTIZE MA SA KOJE STRANE.DA LI ON UOPSTE ZNA NESTO O VLASTELI KOJU SLUZI ZA RAD KOJE JE ORGANIZOVAO PROLIVANJE TOLIKO MNOGO LJUDSKE KRVI. CELA PLANETA GA SE GADI A U SVEMU TOME NEMORALNO BLATI IME SVOG NARODA.KO SU TI BRE PRECI BELOSVETSAKA PROTUVO,SVOJIM NEZNANJEM NI TI NI VUK NE MOZETE KRV LJUDSKU OPRATI. BESTIDNICI BELOSVETSKI GDE CE VAM DUSA,KOLIKO STE UPUCENI U STVARNU STVARNOST,DA BOGDA VAM SE SEME ZATRLO ZA VJEK I VJEKOVA! STO VAM VASI MENTORI NE OBJASNISE DA JE AMERIKA VELIKA PREVARA,DA TO NIJE DRZAVE NEGO PRIVATNA SVOJINA,PRIVATNA KORPORACIJA KOJA IMA GAZDU.DALI GA ZNATE,DALI ZNATE BESTIDNICI KOME SLUZITE?

  2. ALAN FORD says:

    Pa sta i CIA da otvori arhive...Pa nisu ni oni naivni....Te pare imaju malo drugaciji put....Dakle mi ne sisamo motku pa da verujemo ovom tipu da se baskari gde hoce i kad hoce...pa neko to mora da plati....a jasno je i ...KO...Ajd...Srdjo promeni plocu...odavno si procitan...a dzaba i Vuku knjige...kad je kao covek...procitana knjiga za...baciti...

  3. Otac Makarije says:

    Ova bitanga i dalje širi svoj smrad, horor.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *