Сребреница – тест Србије

Сребреница – тест Србије

12 јуна 2015

Dragomir Andjelkovic 3843Пише: Драгомир Анђелковић

Када се у међународним размерама помене Сребреница – јасно је да се ради о притиску на Србе! Сребреничка лаж коришћена је за припрему терена за агресију на Србију и окупацију Косова 1999. Као и за оправдање западне политике изазивања ратова на простору бивше Југославије, односно за стварање наказне косовске квазидржаве. И то је тек мали део терена на ком је коришћена НАТО сребреничка артиљерија.

Сада се она поново довлачи на позиције. Ради се о резолуцији коју припрема Лондон, а намењена је за усвajaњe у УН. Планира се да се њом 11. jул прогласи зa светски дaн – како се тврди – „сeћaњa нa вишe oд 8.000 Бoшњaкa кoje су српскe снaгe убилe 1995“.

Ту се ради о безочној лажи. Није јасно ко и на који начин стоји иза ликвидације неколико стотина муслиманских војника, а прича о масакру над готово десет хиљада ненаоружаних људи најцрња је пропаганда. Но, сада ће се од нас захтевати да дефинитивно прихватимо да се на нивоу ОУН озваничи – сребреничка лаж.

Од официјелног Београда, ужурбано се траже две стравичне ствари: да аминује отмицу Косова тиме што би се сложио да Приштина уђе у ОУН и да дигне руке од РС. А Запад не намерава да нас ломи полако у вези са реченим, већ да једним ударцем убије више мува. Отуда, сви захтеви против Срба су упаковани у јединствену сребреничку амбалажу. Ако се кротко сложимо са резолуцијом онда смо заправо капитулирали. Одрекли смо се КиМ и РС а дали смо и бланко сагласност да западни моћници ураде шта год хоће и са Војводином и Рашком.

Предстојећа резолуција о Сребреници је тест наше спремности на безусловну капитулацију. Ако је „потпишемо“ нема више Српства. Оно ће убрзо бити сведено на сакато србијанство. Значи, немамо куд. Морамо да се одупремо и активно је одбијемо. Иначе нисмо достојни ни својих предака, ни српског имена. Тим пре што наш отпор не би представљао самоубиство. Свет се већ доста променио. Русија, Кина и многе друге државе изашле су на црту евроатлантским глобалним агресорима и спремне су да нам помогну. Али нико неће бити већи Србин од Срба. Због тога се од нас очекује да клекнемо пред резолуцијом о Сребреници и уместо да затражимо руску и кинеску подршку за њено блокирање у ОУН – те силе замолимо да јој се не противе. Тако би наши непријатељи постигли перверзан резултат: убиство Српства рукама Срба! Нашим потенцијалним савезницима би једино остало да са презиром то посматрају!

(Вечерње новости)

KOMENTARI2 коментара

  1. Mitovi su gadna stvar says:

    Svrbi,svrbi ??

  2. мудријаш says:

    @Mitovi su gadna stvar: да, да, Сребренички мит је гадна ствар за оне који верују у лаж о "геноциду над дечацима и мушкарцима", тј. војницима који су изгинули у срамном поразу, остављени да цркну од својих, у праву си...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u