„ШРЕДЕР нам је рекао: ВИ НИКАДА НЕЋЕТЕ БИТИ ДЕО ЕУ“

„ŠREDER nam je rekao: VI NIKADA NEĆETE BITI DEO EU“

2 aprila 2021

Lider LDP-a, Čedomir Jovanović izjavio sinoć u emisji RTS da je Šreder rekao Đinđiću da Srbija nikada neće ući u EU.

Govoreći o o pitanju Kosova i Metohije i poseti ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića Nemačkoj tim povodom, Jovanović je rekao da je Đinđić u Nemačku otišaoodmah nakon pokušaja njegovog ubistva kod hale Limes.

„Zoran Đinđić se video i sa Gerhardom Šrederom. Šreder je bio besan zbog toga što mi insistiramo na Kosovu, jer Irak je tada bio tema. Zoran mu je rekao tada: ‘Ono što je vama Irak, to je meni Kosovo. Hoću da znak koje su granice moje zemlje’. Šreder ga je pitao zašto je to uopšte važno, a Đinđić je rekao da je to zato što žele Srbiju u Evropi. Na to mu je Šreder rekao: ‘Pa vi ste veća Evropa od mene, pogledajte kako izgledate, kako govorite. Ali, Srbija nikad neće biti deo Evropske unije. Granice EU su granice Austrougarske monarhije, plus front ka Rusiji’. I tako su se rastali“, rekao je lider LDP, koji je tada bio deo vlade Zorana Đinđića.

KOMENTARI16 komentara

 1. Kulak says:

  NIJE MU LAGAO

  • Gospodi Pomiluj says:

   Ne, "Nikad niko kao ja, i nikad i niko kao Jaa". - Šarlo Akrobata.

   • jovan says:

    E sad dolazimo do sustine! Ultimatum iz 1914 je isti iz 1991.- i rambuje 1999.! RAT PROTIV SRBA TRAJE PERMANENTNO vise od 100 godina. Ali pitanje svih pitanja je za "ustaski" Beograd, zasto od 91 do 2000. ruse Milosevica i rade za Vatikan, Nemacku, Englesku i USA???? Izdajnici rade za pare, i licnu promociju, na stitu VASKOLIKOG SRPSKOG NARODA! Izrucivanje Milosevica i generala je PISANJE LAZNE HASKE ANTISRPSKE ISTORIJE, koja je ostati zapisana, i na koju ce se pozivati neprijatelji. Na laz, od najgorih izroda, Djindjicu, Canku i drugim DOSmanlijama, Otporu, Vuku.

 2. VRSK says:

  Pa mogao je to da objavi na RTS u udarnom terminu i da ne gubimo 30 godina vremena. Za razliku od Evrope mi nemamo integrisane Arape,crnce,migrante,upišane trgove i prosjake na svakih 10-15 metara. Nemamo proteste sa rušilačkom ideologijom levičara i anarhista. Svi ti koji u Evropi ne žele Srbiju u EU su u stvari prijatelji Srbije. Možemo da saradjujemo sa EU i da primenimo neke njihove zakone i standarde i sve što je pozitivno i u interesu Srbije ali nikako sa njima u isti koš.

  • Kosovac says:

   @ VRSK, …..Bog s tobom, kakve EU zakone i standarde da primenjujemo? Pa već su svi naši zakoni napravljeni po EU standardu i njihovom naređenju, nema smisla da nisi to primetio, zato nam i ovako loše ide. Ti zakoni nas iscrpljuju i moralno i finansijski. Evo oči će da ti istera ovaj najnoviji pederski zakon. ……….Jedino dobro rešenje bi bilo da izvršimo amputaciju i sorošoidne Evropske Unije i njenih zakona.

 3. Cp6a says:

  Ne samo da je prećutao tu informaciju, nego nas je dva'es godina kinjio kako sporo napredujemo u tom pravcu. E to je za smrtnu kaznu. Meni se, kao delu običnog naroda, fućka za tu nacističku EU, ali mi žao utrošenih para iz budžeta, truda i vremena mnogih, koji su po nalogu debila radili na ulasku u EU, kao i zbog nametnutih zakona i odluka prema prijateljskim zemljama.

 4. persida says:

  Vucko je uzeo pare, stize milion Arapa uskoro, ali nisi informisan.

  • I Love persida says:

   Izgleda da nam je ovako i najbolje, daju lovu da nas Vuči upropasti, daju razne donacije i pomoći na sve strane, a inače bi mi morali da plaćamo porez za članstvo EU. U svakom zlu ima neko dobro, i obratno, bar u našem slučaju.

  • Cp6a says:

   Dok pričaš o Arapima, uteče ti Putin.

 5. doktrina soka says:

  AUSTRO UGARSKA PONOVO JASE.Malo im je bio 1 i 2ww,hoce jos,a i dobiti ce put u S. More kako je predlagao Zukov,ovu naciju,posle svih strahota koje je nanela covecanstvu,treba saterati u S. Ledeno more.

 6. Covid GEJts 2039 says:

  Tooooooooooooo :-))) Zato smo usli u Evro-azijsku uniju a i u ODKB cemo.

  • independent says:

   Svako ptica u svoje jato ide.

 7. independend says:

  Znači još samo Vojvodina ce biti primljena.

 8. independent says:

  Znači još samo Vojvodina će biti promljena u evropsku uniju.

 9. Cmarkovic C. says:

  Zaboravljeno je da se doda: Amin.

  • Dopuštenje Božije says:

   Amin!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *