СРПКИЊА КОЈА НАЈБОЉЕ ПОЗНАЈЕ РУСИЈУ И ПУТИНА ДАЛА ОДГОВОР: Ево да ли би Путин помогао Србији (ВИДЕО)

SRPKINJA KOJA NAJBOLJE POZNAJE RUSIJU I PUTINA DALA ODGOVOR: Evo da li bi Putin pomogao Srbiji (VIDEO)

28 decembra 2018

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, na televiziji RAS, bila je Ljubinka Milinčić. Urednica srpskog Sputnjika, govorila je o Rusiji, Putinu, odnosu Srba i RUsa, društvenom životu u Moskvi, da li će Putin zaštititi Srbe, da li Rusi vole Srbe…

(Intermagazin)

KOMENTARI16 komentara

 1. Zoran says:

  Ako stvarno Putin da neki ordne Vucicu, tu je kraj svake price.

  • Deda Micko says:

   Dovoljno je sto ga podrzava kad god Vucku treba. Oni obojica zive u svom svetu i sa narodom nemaju nikakve veze, ni sa ruskim ni sa srpskim. Njih zanima samo da vladaju, kao i bilo koga drugog vladara. Ta je prica stara million godina.

 2. Deda Micko says:

  Stari KGB-ovac dolazi Vucku na noge i glumi kako ne zna da je Vucko americki agent, pa to je uzas. To se zove politika, a ostalo su nasi snovi, to jedno sa drugim nema veze.

  • Zarko Mrdalj says:

   i putin i vucko su poslusnici WA, oba su komunisticka daka 100 godina nekrsti vladaju sa rusijom i srbijom

 3. Vesko says:

  Pa Putin i Rusija nam vec pomazu!! Njihova diplomatska pomoc u vezi Kosova i RS je takoreci svakodnevna! Salju nam i vojnu pomoc, hoce i ekonomski da nam pomognu....Ne razumijem pitanje da li bi nam pomogao!? U slucaju agresije na nas?? Licno mislim da bi bili prinudeni svojim moralom da pomognu, ali ukoliko bi i sluzbeno postali saveznici to bi bilo van svake sumnje. Treba da dignemo nase odnose na sluzbeni nivo SAVEZNISTVA i njihova zastita naseg naroda na Balkanu i drzava bi bila van svake sumnje. Mi mozemo naravno da balansiramo i ostanemo 100% nezavisni = neutralni sve dok mozemo ali to ne zavisi od nas vec od neprijatelja, samo se bojim da kada ti zlotvori krenu na nas, ako krenu, mi necemo imati puno vremena da postanemo saveznici sa Rusijom pa ce to biti pitanje diskrecije Rusije. Pitanje Rusije je prilicno komplikovano ali ne iz razloga Amerike kako to skoro svi misle, nego zbog Nemackih antisrpskih genocidnih gadova, sa kojima Rusija razvija ekonomske odnose sve vise i prodaje im sve vise gasa. Ta kombinacija nam ne ide na ruku, a kada procitam da Gasprom finasira opoziciju i u Rusiju i u Srbiji, znaci finansiraju prozapadnu antisrpsku genocidnu rasisticku politiku iz svojih finansijskih interesa, onda slika postaje jos jasnija. Mi kao narod moramo da pokazemo svojim otporom kako okupaciji tako i kvislinzima, da necemo dozvoliti da budemo NICIJI PLIJEN, Nemackih gadova, Amerike ili Rusije, i da cemo ici do kraj u odbrani nase slobode za koju su polozene tolike zrtve. Tek kada svi oni kolektivno shvate da nas nece moci pokoriti ili trgovati sa nama kao plijenom uspijecemo da rijesimo nase probleme. Sve ostalo vodi u ropstvo i konflikt iznova sa nepredvidljivim posledicama ne sam po Balkan nego i svijeti.

 4. Milica says:

  Putin ne dolazi zbog Vucka, nego zbog srpskog naroda i Srbije. Njegov dolazak je poruka Srbima da su on i Rusija uz nas i da su oni tu da nam pomogu i da nas zastite. Ali nas Vucko ne zna da li bi piskio ili kakio, pa se eto krevelji i kukumace,da se covjeku zivot smuci ... izgleda da ne zna cak ni da proglasi okupaciju Kosova i Metohije,a kako li tek da sacuva KiM i zastiti nas narod dole. Dogodine u Prizrenu!

  • Deda Micko says:

   Ako Putin dolazi zbog Srba, a ne zbog Vucka, neka obidje neko srpsko selo na Kosovu, a ne da ga Vucko vodi u Frusku goru kako su, vidim, isplanirali. Ako ni Putin ne sme da ode na jedan dan samo na Kosovo, onda je svaka dalja prica o Kosovu besmislena.

   • Slobodanka says:

    Razumem šta Vam smeta. Često se pozivamo na Rezoluciju 1244 koja štiti KIM jer pominje Kosovo u sastavu SR Jugoslavije, sada to znači Srbije. Rezolucija 1244 ima i svojih mana, a najštetnija za nas je ona u Aneksu 2 tačka 4 "Međunarodno bezbednosno prisustvo uz suštinsko učešće NATO (!) mora da bude raspoređeno pod jedinstvenom komandom (!) i kontrolom i ovlašćeno da uspostavi bezbedno okruženje za sve ljude na Kosovu, kao i da olakša bezbedan povratak svih raseljenih lica i izbeglica njihovim domovima." Nama ne odgovara što je na Kosovu suštinsko tj. većinsko prisustvo NATO, a Rusima ne odgovara da njihove vojne snage budu pod zajedničkom NATO komandom. Da je tom Rezolucijom predviđeno suštinsko prisustvo neutralnih snaga, i ne ni slučajno NATO snaga, mi danas ne bi imali ovoliki i ovakav problem sa Kosovom. Zatim smeta što tokom briselskog dijaloga vlasti Srbije koračić po koračić učestvovale su u pravljenju druge države na teritoriji države Srbije. Pritom još nastoje da sebe predstave kao prave patriote i najpametnije koje eto zaostala i priglupa Srbija nikako da razume. Smeta i to što su takvi zauzeli glavni kanal komunikacije Srbije sa Rusijom, na zvaničnom nivou koji na sve ostalo bitno utiče i tamo u Rusiji i ovde u Srbiji. Ruski predstavnik vlasti i čvrstorukaš Černomirdin uticao je da u samrtni kovčeg koji se sprema za Srbiju da bude ukucan onaj prvi šraf (ekser) - natovsko prisustvo na Kosovu. Posle toga stigao je i drugi šraf za taj kovčeg a to je 05 Oktobar. Rusi su izgleda bili iznenađeni što je kod nas na izborima bilo opredeljujuće okretanje ka EU. Koliko nas je i koliko smo oslabljeni, ne možemo ni mi biti u stalnom sukobu sa petstomilionskom EU i još ponovo sa NATO. Problem nije samo KIM, ali to je važan potez za urušavanje cele države. U višedecenijskom procepu između ovakvih i onakvih svetskih promena Srbija će nestati kao kolateralna šteta. Naša država već sada izgleda kao da je prikačena na eutanaziju. Dok se to tako odvija začuđuje veliki slovenski brat. Oni ili ne vide našu bolest ili samo kulturno čekaju da konačno umre i ta starica Srbija. Ovo je crni humor: Kad budemo umirali mi ćemo i tada šaptati nemoćnim glasom: "Dođi Rusija". Moguće je da je to i prirodno tako po principu "Zdrav bolesnom ne veruje". Rusija sada nastoji da jača, time se bave od jutra do mraka i nemaju ni vremena, a i ne prija im da slušaju kako tamo neko mali (Srbija) stalno se žali i kilavi. Rusija u odnosima sa celim svetom ima baš puno obaveza na njenoj šahovskoj tabli te ne stižu svuda. Isto tako na taj način ne razumeju najbonje našu poziciju. Mogu da budu i subjektivni pretpostavljajući da smo jači. ... Nego Etna je proradila, hoće li i Jelouston da napravi bum-dum? To prirodno oružje može ispasti jače od svog ruskog.

  • Nada says:

   100% ste u pravu!!!!Svaki dalji komentar je suvisan.

 5. slobo says:

  Deda Micko dosadan si .I nemas pojma samo lupetas.

  • Deda Micko says:

   Sta to nemam pojma? Intermagazin je preneo vest da ce Putin posetiti selo na Fruskoj gori. A ja pitam zasto u trenutnoj situaciji sa Siptarima ne poseti neko srpsko selo na severu Kosova. Voleo bih da nam ti, koji si strucnjak, to objasnis.

   • Slobodanka says:

    Jedan od najzanimljivijih izveštaja objavio je REN TV koji je uz video prezentaciju u kratkom tekstu naveo da je srpski predsednik tokom prezentacije sve vreme "zadržao zaprepšćeni izraz lica". REN TV navodi i da "predsednik Srbije nije znao da li da spasava kuče ili da beži glavom bez obzira", kao i da je bio "iznenađen što je baš on izabran za prvo javno prikazivanje ove tehnologije". Na kraju kratkog teksta koji prati i video, REN TV navodi da je Vučić pomiliovao psa nakon eksperimenta. ... Na slikama se vidi da je bio prisutan i Dmitrij Rogozin. ... Iz teksta: "Vučić o ruskom eksperimentu: Bilo mi je žao psa, pomislio sam da će stvarno da ga udave u toj čudnoj posudi". Pronadji tekst i pročitaj i komentare. Većina komentara bila je usmerena na napredak tehnologije, a pronicljiviji su ovi: Superhik: "Mozda je siroti jazavicar nesto lanuo o evroatlantskim integracijama!" Serb : "Nije slučajno prikazan eksperiment sa psom. Možda je imao i drugu poruku onima koji su ga gledali."

 6. slobo says:

  Ja nisam nikakav strucnjak ,ali vidim da I ti si nesto isfrustriran I pricas neke stvari koje nemaju nikakve veze .poredisizdajnika Vucica sa Putinom koji voli I brani svoju zemlju .Ne vidim nikakvog razloga da Putin ista uradi za Srbiju .

  • Nada says:

   "Slobodank"je dobro informisan,tako KGB kaznjava narodne izdajnike a Putin je prijatelj srpskog naroda a predsjednici se ili podrzavaju ili nestaju.

 7. Pastrovic says:

  Ko ono narodi da se onaj manji broj ruskih vojnika pod hitno vrati kuci one 2004 godine? Ja to stalno ponavljam, pa sam sebi dosadih!

 8. Svetovid says:

  Kakva predstava agresivnosti i uzdržanosti>ameri navaljuju Rusi se ustežu, a kad počne belaj agresivni na Rusiju uvek prodju isto i zažale što nisu bili uzdržani- a Rusi postaju mnooogo agresdivni.Nas spašava samo- belaj!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *