СРПСКЕ БЕЗБЕДНОСНЕ СНАГЕ ОТКРИЛЕ: Амерички војни авион „МЦ-12 Либерти“ кружи изнад севера KиМ – ОСМАТРА ПОЛОЖАЈЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ

SRPSKE BEZBEDNOSNE SNAGE OTKRILE: Američki vojni avion „MC-12 Liberti“ kruži iznad severa KiM – OSMATRA POLOŽAJE VOJSKE SRBIJE

26 decembra 2018

Danas u 10.30h na aerodrom u Prištini sleteo je „MC-12 Liberti“, avion oružanih snaga SAD, namenjen za izviđanja, snimanja, prisluškivanja.

Kako saznajemo od dobro obaveštenih izvora iz srpskih službi bezbednosti, taj avion je sa prištinskog aerodroma poleteo u 13.15 sati, a desetak minuta kasnije započeo je kruženje iznad severa Kosova i Metohije.

Prema proceni naših izvora, osim snimanja situacije na severu KiM, koji je većinski nastanjen srpskim stanovništvom, ovaj specijalni avion oružanih snaga SAD ima za cilj i osmatranje položaja Vojske Srbije u Raški i na Kopaoniku.

(Informer)

KOMENTARI5 komentara

 1. Vrana says:

  Trebalo ga je oboriti to je teritorija $tvoje i ne bi bio prvi.

 2. Neko nas says:

  Sta ce im avion za izvidjanje kad imaju sluzbu Nato u generalstabu......

  • Marko st says:

   Upravo tako. Mozda se boje da nije ostao poneki sumar da im ne otrsi par specijalaca...

 3. milos says:

  Kakva glupost, pa oficiri NATO sede u generalstabu nase vojske

  • Deda Micko says:

   Ne samo sto sede, nego i jedu cevape i piju sljivovicu. Negogo da upitam ja sam citao da ruski S400 u Nisu brani celu Srbiju. Otkuda ta prica da postoji ruski S400 u Nisu??????????????????????????????????????

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *