СРПСКИ АНАЛИТИЧАР ПРЕДЛАЖЕ: Упалити тенкове, ући на Косово и дефинисати границе Србије (ВИДЕО)

SRPSKI ANALITIČAR PREDLAŽE: Upaliti tenkove, ući na Kosovo i definisati granice Srbije (VIDEO)

6 aprila 2018

Politički Analitičar Zvonimir Trajković kaže da je Aleksandar Vučić faktički ugasio sve mehanizme kojima je Srbija mogla da vrši uticaj na Kosovu i Metohiji i da sada zavisi od dobre volje terorista i kriminalaca da li će mu formirati Zajednicu srpskih opština.

Trajković objašnjava da je Vučić napravio grešku time što je prvo ugasio sprsko sudstvo, policiju i administraciju na Kosmetu umest da je to učinio tek po formiranju Zajednice srpskih opština.

Trajković ipak napominje da je Trajković tešku situaciju nasledio od ppredhodne vlasti Demokratske snage ali da je trebalo mnogo opreznije da vodi nastavag pregovora u Briselu.

– Mi smo popuštali, pouštali i došli do zida. Danas nam nude samo da priznamo Kosovo, ili čak da ga formalno ne prznamo ali da mu omogućemo ulazak u međunarodne organizacija pa o u UN, što je fakrički priznanje Kosova – rekao je Trajković u intervjuu za produkciji „Balkan info“.

On je objasnio da je Srbija mogla na vreme da se odupre pritiscima ali da je odabrala da slepo ide ka EU, koji po njemu vodi u ambis.

Trajković se založio za vojno rešenje pitanja Kosova.

– Možda ne sutra ali vprekosutra bi upalio tenkove, zgazio to što treba na Kosovu i definisao grance Srbije. To neće biti rat. Oni plaše narod time. Na Kosovu nema ni milion Šiptara. Ljudi, ako mi ne možemo da se savladamo milion Šiptara, bez obzira ko ih podržava, onda mi ne postojimo kao ozbiljna država – kaže Trajković.

(Pravda)

KOMENTARI5 komentara

 1. Nikad više patriota says:

  Bravo, tako je. Idemo, al u prve redove celu garnituru političara i njihovu decu.

 2. Trubadur says:

  To je trebalo 99, a ne sada. A ionako vise nema ko da vozi tenkove.

 3. Miraš says:

  Rat nije ništa drugo nego nastavak politike drugim sredstvima. Trajković kao analitičar nam govori da politika koja je sa naše strane i to godinama traljavo i loše vodjena, a posebno je bio loš i taj redosled poteza prilikom briselskog dogovaranja - dovešće do toga da nam na kraju ostaje kao jedino rešenje primena tenkova, tj. neki po njemu mini rat. Druga strana puno veštije je nastupala u Briselu i dobijala je stalne ustupke od Srbije. Ali za loše i traljavo vodjenu politiku koja nas dovodi dotle da ne umemo da obnovimo privredu i da se se približavamo samo primeni tenkova za to u normalnoj državi najpre se podnose ostavke. Loše političare prepoznajemo po tome što stalno kukaju te pritisnuo me je ovaj strani izaslanik, te onaj. Jasno je da u bilo kom poslu nesposobnjakoviće svi redom mogu da pritiskaju i da će se oni stalno na nešto i na nekog žaliti. Dok ne ode ova garnitura nesposobnih neće biti ni prave obnove cele zemlje ni boljih rešenja za Kosmet. Imamo pametnu decu koja nas napuštaju i ne pominjući to ponosni su kako su smanjili nezaposlenost i još su ponosni na strane investicije za motanje kablova i tome slično. Sada trenutno vladajući naprdnjaci treba da odu, a da bi Srbija postala normalna zemlja treba da dodju OZBILJNI DOMAĆINI.

 4. Zaharije qSerak says:

  Tako moze prokomentarisati samo Srpski analitičar.Objasniti da je to tako jednostavno,je ustvari laganje naroda Srbije.Samo još da nam kaže koju djecu će slati na tim tenkovima? Nadam se da će on biti na prvom/ kada već poziva,a sa njime i njegovi najbliži/

 5. Sigurdur says:

  Za to treba ona stvar,a to je danas niko nema,nažalost,gazili smo mi i veće od arnauta!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *