СРПСКИ АУТОШОВИНИЗАМ: Мржња према сопственом народу (ВИДЕО)

SRPSKI AUTOŠOVINIZAM: Mržnja prema sopstvenom narodu (VIDEO)

9 marta 2015

autosovinisti 345345Autošovinizam se najkraće može definisati kao mržnja prema sopstvenom narodu.

Srbija po mnogo čemu jeste zemlja čuda, nažalost negativnih i ponekad ne samo strancima već i nama teško razumljivih fenomena. Naime, deo naše umetničke, intelektualne i političke elit, počev od devedesteih godina koristi svaku priliku da uz legitmnu poltičku kritiku naruži sopstveni narod…

Emisija snimljena u februar 2012. god; i danas je aktuelna:

(Srpska istorija, video: Raskršća TV)

KOMENTARI12 komentara

 1. ARTILJERAC says:

  Nebojša Katić, ekonomski analitičar "Insistiranje na razvojnom modelu koji se bazira na stranim investicijama je ključni mehanizam moderne kolonizacije. Za razliku od klasičnog kolonijalizma koji je nametan uz otpor stanovništva i lokalnih elita, na novi kolonijalizam građani pristaju dobrovoljno, političke elite ga prizivaju, a ekonomski teoretičari ohrabruju. Nerazvijene i slabe države danas mole da budu ekonomski potčinjene, čak i plaćaju da budu kolonizovane. Klasični kolonizatori su civilizovali prostor koji su osvajali, o svom trošku gradili infrastrukturu i gradove, i iza sebe nešto ostavljali. Novi kolonizatori uglavnom samo uzimaju. I najporaznije od svega - danas se kolonizuju i države koje nikada nisu bile kolonije, koje imaju dugu tradiciju nezavisnosti i koje su umele da funkcionišu samostalno kao nezavisne države. Ovakvo stanje se može održavati (a da ne dovede do pobune) samo kontinuiranim ispiranjem mozga, mantričnim ponavljanjem uvek istih fraza, stvaranjem zombi generacija koje nisu u stanju da misle, niti da kritički, otvorenih očiju analiziraju svet oko sebe. Upravo u tome i jeste smisao neprekidne promocije liberalnih ideja - iz ograđenog prostora i zatvorenog uma ne može se pobeći."

 2. LADY GAGA / pod Javorom ovce pasu,čini mi se......ma ne čini mi se,jesu moje........ says:

  https://m.facebook.com/pages/Narod-protiv-Vu%C4%8Di%C4%87a/519537508148698

 3. Lajla says:

  Svi su lepo naslikovani.

 4. Vujadin says:

  Za gore naslikane inkvizicija je imala blage kazne.

 5. mile says:

  Srbiji treba "Vartolomejska Noć" - u jednoj noći likvidirati sve izdajnike/strane plaćenike/petokolonaše. Svi znamo ko su, svaki svog dahiju....

 6. mile says:

  @LADY GAGA....: bio na fb stranici koju su napravili žuti i otporaši, ne bi li ućarili i prevarili narod koristeći se njegovom mukom....samo dođite imamo šipki i batina za sve da vam olupamo glave. Nemoj da misliš da branimo sns, sps, ne, ne, nego nećemo dozvoliti novu petooktobarsku CIA prevaru !!!!!!!!!!!!!! p.s. a ti pederčino, gago, jebo sam te loše, ima da te prcam gde god vidim da postuješ....pichka ti materina petokolonaško govno!!!!

 7. LADY GAGA / pod Javorom ovce pasu,čini mi se......ma ne čini mi se,jesu moje........ says:

  @Mile, ljubavi, ti samo obećavaš,a nikako bre da stupiš u akciju. Isti si ko ovi iz SNS-a,puno slatke priče,al' kad treba ućerat,nikako da ti se digne. Inače, Mile, idi blago meni lajkovačkom prugom, pa se karaj sa najboljim drugom. P.S. Imaš ti još da se voziš do moje stanice, demokrato.

 8. LADY GAGA / pod Javorom ovce pasu,čini mi se......ma ne čini mi se,jesu moje........ says:

  NATAŠA KANDIĆ MORA DA PODRŽAVA ŠIPTARE NA KOSOVU, KOJI JE ZA UZVRAT SNABDEVAJU HEROINOM ZA NJENOG SINA NARKOMANA.

 9. z-i says:

  Koji ovo bolesnici psihopate

 10. LADY GAGA / pod Javorom ovce pasu,čini mi se......ma ne čini mi se,jesu moje........ says:

  DECO, DŽABA NAM LAJANJE PO PORTALIMA I FORUMIMA. USKORO SE ORGANIZUJU PROTESTI PROTIVU OVE VLASTI I VUČIĆA. PRVI PROTEST JE 14.MARTA U BEOGRADU,TRG REPUBLIKE. DRUGI JE 17.MARTA. TREĆI,U ORGANIZACIJI DVERI,21.MARTA,TRG REPUBLIKE. BAŠ ME BRIGA KO ORGANIZUJE KOJI PROTEST,SVI TREBA DA IZAĐENO NA ULICE I POKAŽEMO NEZADOVOLJSTVO. P.S. JAVILA MI DRUGARICA IZ JEDNOG GRADA U PROVINCIJI DA SU VEĆ POČELI DA ŠALJU PAJKANE IZ UNUTRAŠNJOSTI U OVAJ ANACIONALNI I JADNI BEOGRAD.

 11. LADY GAGA / pod Javorom ovce pasu,čini mi se......ma ne čini mi se,jesu moje........ says:

  ZA NATAŠU KANDIĆ: NADAM SE DA ĆE OVA ŠIPTARSKA KUČKA U NAJSKORIJE VREME SLOMITI VRAT, I U TOM SMISLU JE PROKLINJEM KLETVOM: DABOGDA JEDINO DETE SAHRANJIVALA, DABOGDA TI OČI ISPALE A TI IH NA DLANU DRŽALA, DABOGDA TI RAK LICE POJEO. TOLIKO.

 12. Svetislav says:

  Kad vidim ovakve njuske, odma pomislim na hijene i lesinare. Samo hijene i lesinari se ne bi nikada tako ponasale prema svom rodu, pa onda su ove crkotine sa slika nadmasili cak i najpodmuklija stvorenja koja je majka priroda stvorila!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *