СРПСKИ ЦАРИНИЦИ СПРЕЧИЛИ ТЕРОРИСТИЧKИ НАПАД?! Албанци хтели да прокријумчаре СТРАШНО ОРУЖЈЕ!

СРПСKИ ЦАРИНИЦИ СПРЕЧИЛИ ТЕРОРИСТИЧKИ НАПАД?! Албанци хтели да прокријумчаре СТРАШНО ОРУЖЈЕ!

8 августа 2019

(foto: mod.gov.rs)

Цариници су у сарадњи са полицијом, током вечери, на граничном прелазу Шид спречили покушај двојице косовских Албанаца да прокријумчаре две цеви за против-авионски митраљез, као и опругу и затварач за то оружје.

Оружје је откривено када су дежурни царински службеници издвојили ауди немачких регистарских ознака за детаљну контролу, а када су путници покушали нуђењем новца да га избегну – то је само потврдило сумње цариника да се у возилу нешто крије.Браћа из Гњилана, 26-годишњи и 24-годишњи младићи, који су се упутили у Немачку у аутомобилу су скривали делове за против-авионски митраљез, 30.000 очигледно лажних евра са кинеским логом, али и заставу терористичке ОВK.

Цеви за против-авионски митраљез браћа су сакрила између наслона задњег седишта и гепека, затварач су ставили у тапацирунг, а опругу поред акумулатора. Лажни еври нађени су у торбици која се налазила у аутомобилу.

Цариници и полиција су о случају одмах обавестили Тужилаштво, а аутомобил је послат на додатни преглед скенером како би се утврдило да ли се у њему још нешто крије.

 

KOMENTARI2 коментара

  1. opet ja says:

    Ali išli su ka zapadu, a ne na Kosovo. Dakle sprema se neki napad u nekoj zapadnoj zemlji.

    • Ivana says:

      To su sprečili da su ulazili u Srbiju to bi pustili sve za keš.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u