СРПСKИ ЦАРИНИЦИ СПРЕЧИЛИ ТЕРОРИСТИЧKИ НАПАД?! Албанци хтели да прокријумчаре СТРАШНО ОРУЖЈЕ!

SRPSKI CARINICI SPREČILI TERORISTIČKI NAPAD?! Albanci hteli da prokrijumčare STRAŠNO ORUŽJE!

8 avgusta 2019

(foto: mod.gov.rs)

Carinici su u saradnji sa policijom, tokom večeri, na graničnom prelazu Šid sprečili pokušaj dvojice kosovskih Albanaca da prokrijumčare dve cevi za protiv-avionski mitraljez, kao i oprugu i zatvarač za to oružje.

Oružje je otkriveno kada su dežurni carinski službenici izdvojili audi nemačkih registarskih oznaka za detaljnu kontrolu, a kada su putnici pokušali nuđenjem novca da ga izbegnu – to je samo potvrdilo sumnje carinika da se u vozilu nešto krije.Braća iz Gnjilana, 26-godišnji i 24-godišnji mladići, koji su se uputili u Nemačku u automobilu su skrivali delove za protiv-avionski mitraljez, 30.000 očigledno lažnih evra sa kineskim logom, ali i zastavu terorističke OVK.

Cevi za protiv-avionski mitraljez braća su sakrila između naslona zadnjeg sedišta i gepeka, zatvarač su stavili u tapacirung, a oprugu pored akumulatora. Lažni evri nađeni su u torbici koja se nalazila u automobilu.

Carinici i policija su o slučaju odmah obavestili Tužilaštvo, a automobil je poslat na dodatni pregled skenerom kako bi se utvrdilo da li se u njemu još nešto krije.

 

KOMENTARI2 komentara

  1. opet ja says:

    Ali išli su ka zapadu, a ne na Kosovo. Dakle sprema se neki napad u nekoj zapadnoj zemlji.

    • Ivana says:

      To su sprečili da su ulazili u Srbiju to bi pustili sve za keš.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *