Srpski hakerili oborili 200 crnogorskih sajtova

Srpski hakerili oborili 200 crnogorskih sajtova

13 avgusta 2013

hakeri4-385319519Grupa srpskih hakera, koji se predstavljaju kao Tesla Tim (Tesla Team), oborila je u utorak 200 crnogorskih sajtova i ostavili poruku „Ovo vam se desilo zbog Njegoša i Kosova“, zajedno sa fotografijom Kosova sa srpskom zastavom.

Grupa Tesla tim ističe da napad nije nacionalistički, da podržavaju nezavisnost Crne Gore, koju smatraju državom čestitog i junačkog naroda. Kako su dalje naveli, ova akcija je usmerena prema crnogorskoj javnosti koja ima želju da „zakopa“ svoje poreklo i sakrije vlastitu istoriju.

„Nedavni pokušaji kreiranja vlastitog kvazi jezika i crkve su izazvali ogorčenje u nama. Zar jedan narod koji se može pohvaliti mojkovačkom bitkom sebe uspeva da degradira i za svoju zastavu stavili bivši vojni barjak i da prizna jednu kvazi državu koja se utemeljila na krvi i patnji jednog naroda. Narode Crne Gore – čast i poštenje ste izgubili. U šta se sada kunete?“, naveli su iz Tesla tima povodom obaranja crnogorskih sajtova.

Inače, ista grupa hakera je nedavno, na godišnjicu Oluje, oborila 200 hrvatskih sajtova, kada su ostavili poruku „Oluja – zločin koji traje“.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *