СРПСКИ ПСИХОЛОГ МИЛАН МИЛИЋ ОТКРИО МНОГЕ ТАЈНЕ: Нема помоћи ономе ко је одлучио да се убије (ВИДЕО)

SRPSKI PSIHOLOG MILAN MILIĆ OTKRIO MNOGE TAJNE: Nema pomoći onome ko je odlučio da se ubije (VIDEO)

20 novembra 2018

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, na televiziji RAS, bio je prof. dr Milan Milić, psiholog. Profesor Milić je govorio o sve češćim samoubistvima u Srbiji, ubistvima unutar familije, problemima Srba i da li se može sprečiti onaj ko je naumio da se ubije.

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI4 komentara

 1. Budi Bog s nama says:

  E blago si ga nama sa našim psiholozima, kako nema mu pomoći?, pa obezbediš mu uslove da se čovek na miru ubije, de ćeš bolje pomoći. Najpre ga osiguraš na dobre pare da mu njegovi mili naprave bar iole ljudsku sahranu, da ima da se plati i pop. E onda će ti pop: "Neka ova duša pravednog čoveka ode u raj i mir i utehu neka nađe..." E da li ima veće pomoći? Svakome možete pomoći nekom oduzeti oružje a nekog snabdeti. I konje ubijaju zar ne? Kada slome nogu, da se ne muče više. Di ćeš veće pomoći reko bi lala: "Ta žao mi konja." Aj ljudi su inače ludi, ali konji? Šta su oni jadni zgrešili?

  • Zoran says:

   Pa nemoguce je u sustini da sprecis coveka da se ubije. Imao sam druga koji se ubio u 25 godina otprilike. Covek je bio izrazito visoke inteligenicje, dobar i posten. I vise puta je pokusavao da se ubije i na kraju uspeo. Zamisli kako se ubio: Obesio se o kvaku od vratiju. Celo drustvo se normalno druzilo s anjim i tu nema nikakav problem, ali isao je na tu stranu. U krajnjoj liniji to je njegov izbor. Jos kad naidjes na tako pametnog covek ce ti d ati nadje uvek logiku da je on u pravu. A iskreno i jeste. Samoubistvo je njegova licna stvar. Kao sto nekog tera da trci z aloptom, tako nekog tera da se eubije. I tu ne mozes nista.

 2. Deda Micko says:

  Ovog psihologa bi Staljin odmah uhapsio i poslao u logor. Zakljucite sami ko je pametniji.

 3. Popara Dorcol says:

  Ovaj je mislio na vucka I njegovo vodjstvo u provaliju

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *