Srpski Ronaldinjo u ženskom obliku

Srpski Ronaldinjo u ženskom obliku

8 januara 2014

andjeAnđela je u 20 prošlojesenjih utakmica postigla više od 50 pogodaka. Igra za tri selekcije (2003., 2004. i 2005. godište) i sve tri je dominantna.

Zapamtite ime Anđela Popović!

Devetogodišnja plavokosa princeza (rođena 2004. godine), članica škole fudbala “Viktorija star”, pravo je sportsko čudo. Stoga ne čudi što joj nadimak “srpska Ronaldinja” savršeno pristaje.

Fudbal je definitivno sport male Anđele. Ona ga igra, uživa u njemu, kao što uživaju i oni koji gledaju njene utakmice, posmatrajući sa kakvom lakoćom pretrčava protivnike i postiže golove za svoj tim.

Anđela poseduje sve fudbalske kvalitete koje treba da ima najtalentovanija igračica njenog uzrasta. Lucidnost, ideja, majstorstvo, povezano sa brzinom i sjajnom motorikom, kvlaiteti koji krase slavnog Brazilca Ronaldinja, odlika su male Beograđanke.

To posebno upamte igrači i roditelji igrača iz timova protiv kojih igra Anđela. Zabezeknuta lica roditelja koji u neverici traže odgovore na pitanja, “kako je Anđela toliko dominantna”, prava je slika o raskošnom talentu ovog plavokosog devojčurka.

A brojke su neumoljive. Anđela je u 20 prošlojesenjih utakmica postigla više od 50 pogodaka. Igra za tri selekcije (2003., 2004. i 2005. godište) i u sve tri je dominantna.

Ona uživa u igri, verujemo da će kroz desetak godina sa istim žarom i ljubavlju prema ovom sportu, igrati i kao srpska reprezentativka i najbolja fudbalerka Evrope.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *